constantin Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 dzisiejszy zestaw garnitur: Macaroni Tomato Warszawa koszula: Macaroni Tomato Warszawa krawat: Sam Hober poszetka: Macaroni Tomato Warszawa buty: Nike Vortex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Na tak... Nasuwające się pytanie (formalnie wszak zasadne) do administratora forum BwB: czy, przy obecnym profilu działalności użytkownika macaroni, nie winien on publikować się w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 dzisiejszy zestaw garnitur: Macaroni Tomato Warszawa koszula: Macaroni Tomato Warszawa krawat: Sam Hober poszetka: Macaroni Tomato Warszawa buty: Nike Vortex Fajny zestaw, ale nie uważasz że spodnie są za wąskie w łydkach? Coś mi tam nie gra. Na tak... Nasuwające się pytanie (formalnie wszak zasadne) do administratora forum BwB: czy, przy obecnym profilu działalności użytkownika macaroni, nie winien on publikować się w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm"? Jakie to formalne uzasadnienie, nie znajduję żadnego, ale być może nie znam wystarczająco regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wszak to proste i logiczne, Rolandzie: jeśli ktoś prowadzi działalność gospodarczą + reklama (vide sklep internetowy macaroni tomato itp.), należy przenieść do działu "Rzemieślnicy i firmy". Chyba...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Ale wszak Macaroni cen nie podał, więc nie jest to oferta handlowa. Ja mam inny zarzut - dlaczego zdjęcie takie słabe!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wyciąłem uszczypliwości i towarzyszącą dyskusję. Jeszcze dodam: rozumiem wątpliwości kolegi xyz, jednak post nie jest bezpośrednią reklamą. Zawartości będącej "pośrednią reklamą" jest natomiast na forum bardzo dużo. Zakazanie jej w praktyce znacznie ograniczyłoby ruch na forum, no i Regulamin nie zakazuje - przynajmniej nie ma jawnego zakazu - tego typu treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Kolejny raz, ktoś szuka dziury w całym. , ale żeby nie było ota, te buty buty psują mi wszystko. Rozumiem, że taki trend, ale chyba nigdy się do takiego połączenia nie przekonam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 To nie jest problem samego trendu "garnitur+sportowe buty" tylko tych konkretnych butów, które na zdjęciach prezentują się bardzo słabo. Jeśli ktoś już ma taką idee fixe to może chyba lepiej pójść bardziej po bandzie i dobrać "sportowce" w jakimś bardziej wyrazistym kolorze? A ten garnitur tweedowy naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Bardzo mi się podoba zestaw powyższy. Wracając do spodni Tomka Milera. Mam podobną budowę ciała. Waga mi skacze w przód i tył. Sprawiłem sobie podobne spodnie tylko szare. Nie mogę się w tym oglądać. Uważam, że mnie poszerzają. Wyrzucić chcę wszystkie z wyższym stanem i szerszą nogawką. W ogóle mi ta stylistyka nie leży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Bardzo mi się podoba zestaw powyższy. Wracając do spodni Tomka Milera. Mam podobną budowę ciała. Waga mi skacze w przód i tył. Sprawiłem sobie podobne spodnie tylko szare. Nie mogę się w tym oglądać. Uważam, że mnie poszerzają. Wyrzucić chcę wszystkie z wyższym stanem i szerszą nogawką. W ogóle mi ta stylistyka nie leży. Wysoki stan spodni jest przecież kompletnie niewidoczny spod marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 A nogawke zwezi każdy krawiec tanio. Nie mówiąc już o tym ze przy częstym wahaniu wagi to właśnie spodnie z wyższym stanem na szelki są najlepszą opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Przytakując Caporegime, dodam że spodnie szerokie w pasie i o bardzo wąskiej nogawce, mocno zwężające się też nie bedą korzystnie wyglądały, nieproporcjonalnie. Szelki są lepsze od paska w tym wypadku, ponieważ nie trzymają spodni 'po obwodzie'. Spodnie wtedy mogą mieć lekki zapas w pasie i nie będą zjeżdżały z brzucha. Nawet przy idealnych spodniach w pasie i duzym brzuchu, spodnie z paskiem zsuwaja sie w dół, przy szelkach beda na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 A może piąteczek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Wydaje mi sie,.ze wezel jest zbyt maly i giniew zestawieniu z szalikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 czwartek na uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Nie mogę przestać nosić tej marynarki Uszyłem też do niej spodnie. Tweedowe szaleństwo zimą !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Nawet mur w tle się wpasował. Istne Docklands! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekStark Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 RadekM, piękna marynarka. Panie Miler, piękna mucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Wspaniały tweedowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego właśnie tweedowego kaszkietu i jestem zachwycony, ale ta marynarka to dopiero cudo - zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yglo Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Mnie ta marynarka Tomka spędza sen z powiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Nie mogę przestać nosić tej marynarki ... Jakoś mnie to nie dziwi . Świetny zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Tweedowy kaszkiet znakomity, szkoda, że z rozmiarówką biednie bo również byłbym jego posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi