proceleusmatyk Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dawno mnie nie było Weekend: Dansing: Wyjazd służbowy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Spoko wąs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Proc jak zwykle w czołówce forumowej Tylko zgól ten koper! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Ten wąs niejedną....................................duszą trząsł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 bardzo ładny krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Cokolwiek widać, następne będą lepsze. Na razie możesz nakarmić się poprzednią fotografią, na której widać wszystko i wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Ciężko jest zrobić sobie samemu zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carvalho Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Phantom, czy rękawy nie są jednak trochę za krótkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Rzeżuchę hodowałem na okazję - nie mam niestety cojones jak inny nasz kolega, który nosi wąs na co dzień Panie były wąsem zaciekawione, to prawda Co do krawata - nie od dziś uwielbiam paisley Constantin - super ostatnio Twoje wklejane zdjęcia, szczególne brawa należą Ci się za miętową koszulę, bo nietypowy kolor, a potrafiłeś go zgrać z resztą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Koźle, w tym tygodniu mam 2 przymiarkę lnianego garnituru, postaram się o takie foty, na których wszystko będziesz widział,pozdrawiam. @Carvalho rękawy są za krótkie o cm - będę je niedługo wydłużał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Właściwie nie byłem tak dziś ubrany (marynarka przyszła kilka godzin temu), ale chciałem po prostu poprosić o jaką krytykę. Świadome ubieranie się dopiero zaczynam, w głowie robię to kilka tygodni dłużej (ograniczone zasoby). Właściwie wszystko można zakwalifikować do dzału "Nowe nabytki", najstarsza rzecz to poszetka, sprzed może dwóch tygodni. Wydaje mi się, że rękawy są trochę za długie. Poszetki też nie umiem jeszcze za dobrze składać. Spodnie są po całym dniu użytkowania, w dodatku wieczorem rzucone na łóżko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Jakoś mi ten typ kołnierzyka nie leży. Myślałeś o włoskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Jasne, że myslałem, od początku jest moim ulubionym. Problem w tym, że ubieram się wyłącznie na lumpach i wyprzedażach i znalezienie czegoś takiego jest niebywale trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Rękawy skrócić, wyłogi poszerzyć (ale to przy zakupie następnej marynarki:). Ja lubię jak skrzydełka kołnierzyka chowają się pod marynarkę - spróbuj, może stwierdzisz, że jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Jak masz gdzieś pod bokiem to zajrzyj do tkamxxu. W Poznaniu mieli ostatnio mocno przecenione do 99 zł koszule Arrowa właśnie z włoskim kołnierzykiem. Całkiem przyzwoita jakość jak za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Powodzenia w kompletowaniu garderoby. Idziesz w dobrym kierunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Chętnie schowałbym skrzydełka kołnierzyka, ale są przecież za krótkie. 99 to dla mnie wciąż sporo. Wszystko, co widzicie kosztowało dwie stówy (a tylko jedwab, wełna i bawełna). Moja rodzina od zawsze była dobra w wyszukiwaniu okazji Póki co raczej biorę to, co jest i staram się to jakoś połączyć, a nie szukam tego, czego naprawdę chcę. Stąd kilka elementów, na które zwróciliście uwagę, a których sam byłem już po części świadomy. Pewnie niedługo zmienię podejście, ale trochę czasu musi upłynąć. Najgorzej to z butami... Dziękuję za komentarze. Kreacji będzie jeszcze kilka, ale marynarki i koszule muszą wrócić od krawcowej, czekam też na kilka dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 MatusP Kupuj koszule w mniejszym rozmiarze kołnierzyka, bo ten co na zdjęciu jest zdecydowanie za duży i przez to taki efekt, jak napisali przedmówcy. Poza tym spodnie zaprasowałbym w kant, bo chyba nie były nigdy tak zaprasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 @ricco Węższy kołnierzyk może spowodować podniesienie go do góry, ale zmieni kąta pomiędzy skrzydełkami. Po prostu przydałby się inny typ kołnierzyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Bartku, marynarka flanelowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Nie, to nie jest flanela, chociaż z większej odległości jest dość podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Drugie podejście do szarego zestawu koordynowanego, tym razem o wyższym stopniu formalności 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi