Fikaczynski Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Clovis - położyłeś mnie na łopatki opisem ;> świetne David - bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawox_2 Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 David moim skromnym zdaniem super dobrany zestaw .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Clovis - położyłeś mnie na łopatki opisem ;> świetne David - bardzo mi się podoba! Mi również, co to za płaszcz? Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Wczoraj występowałem dla Toastmasters Poznań i musiałem się trochę odstrzelić. Postanowiłem zainspirować wystąpienie Jamesem Bondem więc założyłem ciemny garnitur i muszkę, a do sali zjechałem na linie z helikoptera ... niestety kamerę włączyli chwilę po tym jak wpadłem przez okno zbijając szybę Kiedy wróciłem do domu układałem menu z jedzeniem pod whisky do następnej degustacji, a potem do nocy oglądałem MadMenów i tak mnie to wciągnęło (choć nie wykluczam, że ważniejszą przyczyną była Old Pulteney z wędzonym łososiem), że obudziłem się w białej koszuli bespoke z włosami na bok i zawiązanym krawatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Clovis - położyłeś mnie na łopatki opisem ;> świetne David - bardzo mi się podoba! Mi również, co to za płaszcz? Pozdrawiam, Francuz Dzięki, to pea coat od Charles Tyrwhitt. Tutaj wszystko opisałem: http://commontaste.pl/zestaw-numer-jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Doskonały marynistyczny zestaw. Całość pięknie stylistycznie i kolorystycznie dobrana. Rodzaj, jakość i fakturę tkanin w to włączając. Dla mnie rewelacja! Jedyne co mnie zastanawia to skarpetki. Nie zastanawiałeś się nad odcieniami niebieskiego z opcjami od bardzo jasnego, aż do navy blue. No i ewentualnie białe. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Dziękuję za sugestie, dobierając skarpety miałem w głowie bardziej dopasowanie do butów, ale niebieskie to też świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 @ Styleman Mr.V i Roland Będę chciał zmienić to zdjęcie na blogu bo żaluzje nie są zbyt trafionym tłem. Co do kroju marynarki to przykro mi, że się Wam nie podoba, ale na szczęście to tylko wina krótkiej ogniskowej aparatu [cut] Krotkiej ogniskowej? jakims cudem zaluzjane sznurki bezposrednio za Toba wyszly w lini prostej. Znieksztalcenia beda, ale bez przesady, jestes pewien, ze zdjecie nie bylo poprostu robione na wdechu? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 @ Styleman Mr.V i Roland Będę chciał zmienić to zdjęcie na blogu bo żaluzje nie są zbyt trafionym tłem. Co do kroju marynarki to przykro mi, że się Wam nie podoba, ale na szczęście to tylko wina krótkiej ogniskowej aparatu [cut] Krotkiej ogniskowej? jakims cudem zaluzjane sznurki bezposrednio za Toba wyszly w lini prostej. Znieksztalcenia beda, ale bez przesady, jestes pewien, ze zdjecie nie bylo poprostu robione na wdechu? Pozdrawiam, dsc. Szczerze mówiąc ... whatever Może też być postawa, a może zapomniałem jej zapiąć, nie pamiętam już. To zdjęcie muszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Whatever indeed:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 To jest zestaw sprzed kilku dni, mam nadzieję, że takie grube marynarki niedługo już pójdą do szafy. Sorry za jakość zdjęcia, synek mi zrobił, bo żona spodni w kratę nie toleruje Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 @Redfacet z lekkiej dali wygląda interesująco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Dziś podchorowany, na krawat chęci nie miałem, to postanowiłem wypróbować nowy fular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 U mnie było brałn in tałn, ale przed osiemnastą wróciłem do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 A nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Dzisiaj przy przymiarce butów u Kielmana. Skarpetki kupione na miejscu ,wiec nie za bardzo pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Dzisiaj przy przymiarce butów u Kielmana. Skarpetki kupione na miejscu ,wiec nie za bardzo pasują. Wyszedłeś z domu bez skarpetek? W taką pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Na czymś trzeba oszczędzać ,zawsze można do zdjęcia wypożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 @Styleman skarpetki świetne:) a z butów zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 @Styleman skarpetki świetne:) a z butów zadowolony jesteś? Jeszcze małe poprawki i powinno być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Minęliśmy się, też byłem tam dzisiaj, po jakieś drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rim Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Dzień dobry. Może sie przedstawie. Mam 16 lat i chodzę do 3 gimnazjum. To mój debiut na tej strony, postanowiłem zacząć od tego, co mam dzisiaj na sobie Tak zazwyczaj ubieram sie na codzień, jednak bez krawata, od kiedy mi pani wicedyrektor powiedziała, że wyglądam zbyt poważnie Dzisiaj jednak wybieram się do kina. Z rozpiętą marynarką. Z zapiętą marynarką. Krawat v1. (notka - krawat jest fioletowy, a koszula różowa, ale to jest bardzo jasny odcień, dlatego wygląda, jak biała) Krawat v2. Wiem, że rękawy są troche za długie, a marynarka być może jest za duża, ponieważ ostatnio troche schudłem . Krawat firmy Wólczanka, tak samo jak koszula. Marynarka z niewielkiego sklepiku z garniturami. Spodnie firmy americanos, są to czarne jeansy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Całkiem przyjemny ten krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Podziwiam fakt, że jakikolwiek szesnastolatek potrafi w dzisiejszych czasach założyć krawat. Gratuluję poczucia estetyki i determinacji w zachowaniu własnego stylu. Bo podejrzewam, że łatwo nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi