Dr Kilroy Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 No ale to też jakaś ochrona przed wiatrem i zimnem w niektórych sytuacjach. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Zdjęcia robione jak zwykle w pośpiechu, w związku z czym przepraszam za tragiczną jakość. Drugie musiałem przekolorować na czarno-białe, bo w przeciwnym wypadku nic nie byłoby na nim widać. Ponad 30-letni już prezentowany na zdjęciach garnitur to spadek po dziadku. Gruba, ponad 300g wełna - uszyty na zamówienie w naszym rodzimym Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 W moim odczuciu rękawy marynarki są za krótkie i nie podoba mi się to marszczenie przy guziku "funkcyjnym". Być może jest to spowodowane przyjętą pozycją. Bardzo podoba mi się długość marynarki i krój spodni chociaż nie wiem czy do tej długości nie powinny byc jeszcze bardziej zwężone u dołu. Poza tymi malutkimi mankamentami podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Tak, rękawy są trochę za krótkie, ale taki już urok odziedziczonej marynarki. Poły nie marszczą się przy guziku tak jak to wynika ze zdjęcia - pewnie stanąłem na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 A mnie się wszystko podoba oprócz tego, że materiał wygląda na pierwszym zdjęciu jak dres. Ale to pewnie tylko kwestia zdjęcia. Taka długość rękawa, moim zdaniem, ładnie wysmukla dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 .... uszyty na zamówienie w naszym rodzimym Bytomiu. Chciałbym jeszcze zapytać czy miałeś na myśli miasto Bytom czy może przedsiębiorstwo Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Garnitur świetnie się prezentuje. Coś dziwnego dzieje się jednak na prawym rękawie, od pachy do, mniej więcej wysokości łokcia. Może za dużo materiału? Dużo wymagał poprawek, żeby dostosować go do nowego właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 ogólne wrażenie bardzo dobre, spodnie wydają mi się za krótkie biorąc pod uwagę szerokość nogawki, ale może to tylko zdjęcie:) Dziś mija mój pierwszy rok na forum:) pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @ Constantin wszystkiego najlepszego. Ad rem. Ja nie wiem czy jest sens oceniać jakość dopasowania, podczas gdy sam użytkownik zaznacza, że to marynarka po dziadku. Skupiłbym się na ocenie zestawu jako takiego: kolorów, faktur, a przy tych zdjęciach to jest to wyzwanie. Poprosiłbym o: lepsze zdjęcie krawata, tkaniny marynarki i butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Dziękuję, sam wiem, po sobie,że jakość zdjęć ma ogromne znaczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @Constantin Co to za buty? Bardzo ładne @Skalpel Na pewno chodzi o firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 model BROMLEY - Loake Schomakes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @ Immune! Bomba! Kto by patrzył na detale dopasowania mając w szafie garnitur z tak pozytywną energią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 @ Immune! Bomba! Kto by patrzył na detale dopasowania mając w szafie garnitur z tak pozytywną energią :D + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 I tak aż dziw, że tak dobrze leży. Mi się kolory podobają, takie na letniego rekina biurowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Like grandfather like grandson Wspaniale leży, jak na miarę zdjętą dwa pokolenia wstecz. No i jest to garnitur z historią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 .... uszyty na zamówienie w naszym rodzimym Bytomiu.Chciałbym jeszcze zapytać czy miałeś na myśli miasto Bytom czy może przedsiębiorstwo Bytom?W Bytomiu przez Bytom. Garnitur świetnie się prezentuje. Coś dziwnego dzieje się jednak na prawym rękawie, od pachy do, mniej więcej wysokości łokcia. Może za dużo materiału? Dużo wymagał poprawek, żeby dostosować go do nowego właściciela?Garnitur nie wymagał poprawek, ale z uwagi na fakt, iż dziadek był co najmniej o 6 cm niższy ode mnie, miał krótsze nogi i ręce to naturalnie dopasowanie nie może być idealne. Nie mniej jednak, żadnych poprawek nie planuję, również z tego względu iż większość jest niemożliwych do wykonania (poszerzenie wymiarów). Z fajnych rzeczy - marynarka ma bardzo wąsko i wysoko krojoną pachę czego na zdjęciach nie widać. Ad rem. Ja nie wiem czy jest sens oceniać jakość dopasowania, podczas gdy sam użytkownik zaznacza, że to marynarka po dziadku. Skupiłbym się na ocenie zestawu jako takiego: kolorów, faktur, a przy tych zdjęciach to jest to wyzwanie. Poprosiłbym o: lepsze zdjęcie krawata, tkaniny marynarki i butów.Buty już kiedyś wrzucałem do wątku JBMDNS, pozostałe elementy to be updated.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 (...)Garnitur nie wymagał poprawek (...)W takim razie tylko pogratulować nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 To nie nabytek, lecz spadek.Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2012 Pięknie to wygląda. Zazdrość mnie zżera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 muszkowy pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 mnie się podoba, choć pewnie potrzebna klimatyzacja "non-stop" przy obecnych temperaturach; chyba odwrócone zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Super zestaw,przynajmniej gora ktora zostala pokazana. Na dzisjejsza pogode w Wawie bardzo dobry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 qwerty - Świetny zestaw . To trzyczęściowy garnitur sportowy, czy też pod spodem kardigan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2012 Ja stawiam na kardigna. Sam zestaw bardzo przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi