Lashen Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Niedzielny zestaw na obiad u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Lashen, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Lashen, super!a nie sądzisz że trochę 'too much'? abstrahując od za małych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Lashen, super!a nie sądzisz że trochę 'too much'? abstrahując od za małych butów? Owszem, dużo się dzieje, to nie zachowawczy zestaw. Ale podoba mi się całokształt. Szczególnie na poletku przeciętności i nudy. Buty nie tyle małe co problem z tęgością. Jak ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 No niestety wiedenek lepiej pasujących nie znalazłem. Gdybym wziął większy rozmiar byłyby już zdecydowanie za długie. Mam problem z bardzo wysokim podbiciem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 To nie o to chodzi czy zestaw jest zachowawczy czy nie, cokolwiek to znaczy. Czerwień krawata chyba najbardziej mi w tym zestawie nie pasuje. Chusteczka też jest raczej bardzo odd, śmiem twierdzić że bez niej byłoby lepiej. Może jakby była gładka jasna koszula? Na drugim zaś zdjęciu skarpetki niebieskie z fioletowymi spodniami - takie zestawienie kolorów nie jest moim ulubionym i może dlatego się czepiam. Buty nie tyle małe co problem z tęgością. Jak ja to znam... buty za małe w podbiciu nie są za małe, tylko z tęgością problem.......i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Zestaw bardzo smutny , szary i ponury. Nawet czerwone paski na krawacie nic nie wnosza . Zestawienie buty-skarpetki -spodnie trzy rozne kolory nie mozliwe do polaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Faktycznie, dawno nie widziałem smutniejszego zestawu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 To macie słabą pamięć, bo ostatni zestaw xkozła był bardziej "smutny" i bardziej jednokolorowy. Ten także jest bardzo fajny (jak tamten), a Wam się chyba w d***ch poprzewracało od tego kolorowego dandyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Faktycznie, dawno nie widziałem smutniejszego zestawu na forum. Siła autosugestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Faktycznie, dawno nie widziałem smutniejszego zestawu na forum. Siła autosugestii? Zapomniana sztuka ironii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Faktycznie, dawno nie widziałem smutniejszego zestawu na forum. Siła autosugestii? Zapomniana sztuka ironii? Jak dla mnie ironia w internecie musi być albo silnie zaakcentowana, albo oznaczona. Od użytkownika z 19 postami można się spodziewać tak myślenia stadnego, jak i formy ironii. Zgadywać nie mam zamiaru więc odczytałem dosłownie jeśli to faktycznie ironia to poprzedni post można pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Siła autosugestii? Zapomniana sztuka ironii? Pszemau dobrze to odczytał. A ironia "oznaczona" traci niestety na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Siła autosugestii? Zapomniana sztuka ironii? Pszemau dobrze to odczytał. A ironia "oznaczona" traci niestety na sile. Tylko winni się tłumaczą. Dla mnie było dostatecznie czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 A ja mam pytanie o te buty - nie żebym negował (zwłaszcza, że sam ich właściciel to przyznał), ale po czym zauważyliście, że są za małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 A ja mam pytanie o te buty - nie żebym negował (zwłaszcza, że sam ich właściciel to przyznał), ale po czym zauważyliście, że są za małe?Przyszwa się zbyt mocno rozchodzi. Chociaż z drugiej strony jeszcze nie zdążyła sie rozciągnąć, bo buty miałem na nogach raptem 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 12 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2012 Skoro już (jak widać niepotrzebnie) sprostowałem wypowiedź, to napiszę do autora zestawu - zestaw jest bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Takie tam, bo dawno mnie nie było: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Robię trochę 'one piece million ways', ale odkąd ją mam nie mogę zdjąć! Słońce czy deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 @ SB Zestaw PC, ale miły dla oka! Szkoda, że nie ma twarzy. Dopiero wtedy widać czy pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Mroźno dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 U mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 A to mój zestaw z piątku, spóźnione, bo dopiero dostałem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Pięć guzików u rękawa. No i ciekawe te butonierki na klapie, służą do zapinania do guzików pod drugą klapą czy coś w tym rodzaju? Bo w epoce wiktoriańskiej bywały marynarki z ozdobnymi, dodatkowymi butonierkami, ale wówczas były one na obydwu klapach. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Pięć guzików u rękawa. No i ciekawe te butonierki na klapie, służą do zapinania do guzików pod drugą klapą czy coś w tym rodzaju? Bo w epoce wiktoriańskiej bywały marynarki z ozdobnymi, dodatkowymi butonierkami, ale wówczas były one na obydwu klapach. Pozdrawiam, Dr Bo to taka "modna" marynarka jest. Pod drugą klapą są guziki, nawet da się je zapiąć, ale niestety klapy są zamknięte, więc nie wygodnie sterczą jak się taki patent zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi