4inHand Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 W dwurzędówce, z butem i szerokim krawatem w drodze do pracy, nagrywając nowy odcinek vloga. Zarządzacie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Bez pasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Bez pasów a jak się marynarka pogniecie - chociaż akurat 4inHand akurat ma zapięte. 7 nawyków... - ta książka która swego czasu namieszała mi w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Bez pasów Nieeee...chyba miałem pasy, ale nie widać Jak już pijesz w aucie to chociaż zapnij pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 Prawda, jest krótka, ale u mnie nie jest źle z proporcjami - rękawy są za długie, więc proporcjonalnie długość jest znośna. Nosi się świetnie i jest przewiewna - podszewka jest tylko na ramionach i w rękawach. Z chęcią bym przytulił, ale nigdzie nie znalazłem rozmiaru 46:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Szukam odpowiedniego podpisu do tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Łapownik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Moim zdaniem "smutny myśliciel":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Wyluzowany Myśliciel Rodina w panamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" W takim wypadku można by nazwać to zdjęcie "Wyrwany ze snu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Czekajac na slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Taki podpis by mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Parafrazując - 'Miler pił...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Walki w klatce. Czekając na następnego." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "ubieram się bespoke a ona odeszła z dresiarzem ... i co ja tu k.... robię " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "stary rekin poluje na młode foczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 'stary człowiek i może' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Fredo... Jesteś moim bratem i kocham cię. Ale nigdy więcej nie występuj przeciw Rodzinie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 "Fredo... Jesteś moim bratem i kocham cię. Ale nigdy więcej nie występuj przeciw Rodzinie."I okazuje się, że nawet dla zaawansowanych użytkowników forum kapelusz = mafia. To czego oczekiwać od reszty społeczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2012 Tu jest jeszcze spojrzenie i rozmiar ręki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Dzisiaj próby na skuterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Zestaw sprzed około 2 tygodni, ale dawno nic nie wrzucałem . Swoją drogą usłyszałem niedawno od kolegi, że ubieram się "zbyt poważnie jak na mój wiek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Nie masz się co przejmować - wystarczy, że włożę koszulę w spodnie i słyszę to samo. A zestaw fajny, z tym, że przydałaby się też dolna część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Segriusz, to pojęcie względne. Za mało informacji aby oceniać konkretną sytuację. Gdyby stwierdził to podczas grilla w dalekiej dziczy, na który to grill przyszedłeś w stroju zaprezentowanym powyżej, przyznałbym mu rację Wszyscy jednak znamy określenie "stary-maleńki". Jesteś młody co nie oznacza, że musisz ubierać się jak nastolatek. Z drugiej strony zbyt przesadna elegancja rodem z salonów z najwyższych sfer nie uczyni Cię bogatszym czy mądrzejszym, a przysporzy jedynie komentarzy jak Twojego znajomego. Jak zwykle sukcesem jest znalezienie równowagi pomiędzy powyższymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi