torunianin Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Zestaw weekendowy. Przepraszam za jakość zdjęcia. Sweter w rzeczywistości jest jasno brzoskwiniowy Marynarka: Kamiński bespoke Sweter: Gant Poszetka: RC Spodnie: Józef Rumowski bespoke buty: Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Marynarka jest mistrzowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 napisz proszę coś więcej o Twoich odczuciach ze współpracy z p. Rumowskim i efektech jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Marynarka jest mistrzowska Dzięki:) Mam kilka drobnych uwag, ale to moja najlepsza marynarka. napisz proszę coś więcej o Twoich odczuciach ze współpracy z p. Rumowskim i efektech jego pracy Bardzo miły i otwarty krawiec. Rzadko spotykane u krawca starej daty. Spodnie były szyte na podstawie gotowych spodni i dodałem tylko kilka poprawek. Wyszło całkiem ok. Mógłbym się przyczepić do kilku rzeczy w kroju i dopasowaniu, ale jest naprawdę przyzwoicie. Natomiast widać sporą staranność i dokładność krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 @torunianin super Kolor marynarki świetny. Co to za materiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 @torunianin super Kolor marynarki świetny. Co to za materiał ? Materiał od Romana. Niestety nie pamiętam, który to próbnik. Roman będzie pewnie kojarzył. Kolor wełny w rzeczywistości jest bardziej niebieski. Znalazłem zdjęcie, gdzie jest dużo bliższy rzeczywistości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 @ torunianin. Przepiękna marynarka, zazdroszczę. Szczególnie górna część bardzo mi się podoba (obiecuję sobie że ze jakiś czas moje marynarki też takie będą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Dzień dobry Dzisiaj taki zestaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 I jeszcze dwa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Ujecie marynarki i buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Cóż, ekstrawagancji nie można Ci odmówić. Jednak do mnie te buty nie przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Styleman, chcę więcej tych apaszek. Pokaż kiedyś którąś z bliska frontalnie i od tyłu, żeby było widać, jak je składasz/zwijasz/masaj. Masz same jedwabne? Bawełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Poza butami (zupełnie nie moja bajka) świetny zestaw. Zaczynają mnie kusić te apaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Dopisz jeszcze producentów Szczególnie marynarka i buty mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Dziękuje Apaszki zaprezentuje w najbliższym czasie wraz ze sposobem jak je wiąże . Używam apaszke zarówno z jedwabistym jak i bawelnianych , te drugie trochę gorzej sie układają Dzisjejszy mój zestaw Marynarki -Dolce&Gabbana Apaszka-Guess Koszula -Hugo Boss Spodnie -Gucci Buty-Gucci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Zapewne zwracasz na siebie uwagę na polskich ulicach:) Podoba mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Garnitur -Buczyński Individual TailoringCzy moglby Pan cos wiecej napisac: wybor materialow, uzgodnienei konstrukcji, ogolnie o wspolpracy? najlepiej tu: viewtopic.php?f=2&t=964&p=464&hilit=buczynski#p464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 G Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Styleman, wspaniałe! Naprawdę cud, bijesz na głowę 400 parę stron tego wątku, uwielbiam Cię No i w ten sposob podsumowales dotychczasowe dokonania kolegow w tym watku. Nawet Vislava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Styleman, wspaniałe! Naprawdę cud, bijesz na głowę 400 parę stron tego wątku, uwielbiam Cię I tak mit mówiący o tym, że eleganckie i dobre ubieranie się jest na każdą kieszeń, został obalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 like it ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Jak to kiedyś powiedziała Agnieszka Osiecka -To jest TO (nazwa napoju ,którego nie wymienię) Apaszka,fular tez może być świetną ozdoba męskiej szyj nie tylko krawat.Nic dodać nic ując -tylko tak trzymać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 I tak mit mówiący o tym, że eleganckie i dobre ubieranie się jest na każdą kieszeń, został obalony. Czy to jest mit? Dobre rzeczy zawsze kosztowały,ale dawały i dają gwarancje jakości i tego ze będą długo nam z pełnym zadowoleniem służyły. A właśnie jakość użytych materiałów zarówno na marynarkę ,spodnie czy buty podkreśla czy są eleganckie i po parokrotnym założeniu trzyma tz.fason Sam wielokrotnie mam dylemat i zadaje sobie pytanie -dlaczego to jest takie drogie ? Później czas daje mi odpowiedz ze watro było akurat kupić ta jedna rzecz zamiast kilku podobnych ale w niższej cenie.Płacimy nie tylko za metkę w tej cenie zawarta jest również jakość użytych materiałów ,jakość wykonania i tak zwany szczegół a jak mówi stare powiedzenie dobre tkwi w szczegółach.Jest takie powiedzenie ze bogaci kupują dobre drogie rzeczy bo na tym oszczędzają -służą im przez wiele lat . I to jest prawda. Takich przykładów można mnożyć dużo w każdej materii ,chociaż by pralnia do której oddajemy swoje rzeczy. Przekonałem się na własnej skórze ,od lat korzystam z usług pralni w Panoramie w Warszawie ,jest droga fakt,raz postanowiłem zaoszczędzić spodnie od garnituru dobrej jakości oddałem do sieciowej pralni , okazało się ze zniszczyli cala fakturę materiału raz w nich po tej pralni usiadłem i pękły na siedzeniu ,materiał był przepalony jakąś chemia , Poniosłem duza stratę a oszczędności w tym przypadku okazały się klęską totalna . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Styleman, możesz podać przykładowe ceny (np. spodnie, marynarka) w tej pralni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi