Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Marynarka jest mistrzowska

Dzięki:) Mam kilka drobnych uwag, ale to moja najlepsza marynarka.

napisz proszę coś więcej o Twoich odczuciach ze współpracy z p. Rumowskim i efektech jego pracy

Bardzo miły i otwarty krawiec. Rzadko spotykane u krawca starej daty. Spodnie były szyte na podstawie gotowych spodni i dodałem tylko kilka poprawek. Wyszło całkiem ok. Mógłbym się przyczepić do kilku rzeczy w kroju i dopasowaniu, ale jest naprawdę przyzwoicie. Natomiast widać sporą staranność i dokładność krawca.

Dziękuje

Apaszki zaprezentuje w najbliższym czasie wraz ze sposobem jak je wiąże . Używam apaszke zarówno z jedwabistym jak i bawelnianych , te drugie trochę gorzej sie układają

Dzisjejszy mój zestaw

Marynarki -Dolce&Gabbana

Apaszka-Guess

Koszula -Hugo Boss

Spodnie -Gucci

Buty-Gucci

Pozdrawiam

I tak mit mówiący o tym, że eleganckie i dobre ubieranie się jest na każdą kieszeń, został obalony. ;)

Czy to jest mit? Dobre rzeczy zawsze kosztowały,ale dawały i dają gwarancje jakości i tego ze będą długo nam z pełnym zadowoleniem służyły. A właśnie jakość użytych materiałów zarówno na marynarkę ,spodnie czy buty podkreśla czy są eleganckie i po parokrotnym założeniu trzyma tz.fason Sam wielokrotnie mam dylemat i zadaje sobie pytanie -dlaczego to jest takie drogie ? Później czas daje mi odpowiedz ze watro było akurat kupić ta jedna rzecz zamiast kilku podobnych ale w niższej cenie.Płacimy nie tylko za metkę w tej cenie zawarta jest również jakość użytych materiałów ,jakość wykonania i tak zwany szczegół a jak mówi stare powiedzenie dobre tkwi w szczegółach.Jest takie powiedzenie ze bogaci kupują dobre drogie rzeczy bo na tym oszczędzają -służą im przez wiele lat . I to jest prawda. Takich przykładów można mnożyć dużo w każdej materii ,chociaż by pralnia do której oddajemy swoje rzeczy. Przekonałem się na własnej skórze ,od lat korzystam z usług pralni w Panoramie w Warszawie ,jest droga fakt,raz postanowiłem zaoszczędzić spodnie od garnituru dobrej jakości oddałem do sieciowej pralni , okazało się ze zniszczyli cala fakturę materiału raz w nich po tej pralni usiadłem i pękły na siedzeniu ,materiał był przepalony jakąś chemia , Poniosłem duza stratę a oszczędności w tym przypadku okazały się klęską totalna .

Pozdrawiam