Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Śliczna :).

Z tymi kapciami wygląda rewelacyjnie. ;)

Bardzo krótkie rękawy marynarki. Jeśli to zamierzony efekt, to gratuluję odwagi :). ja bym takich krótkich nie zrobił, ale jeśli tak lubisz, to super. Prawie, jak MT. http://macaronitomato.natemat.pl/16257, ... k-i-jestem

Nogawki trochę za długie? Koszula świetna. :)

4inhand dobrze mówi- polać mu!

Niezły zestaw jak na początek. Rekawy faktycznie wydają się trochę za krótkie. Bardzo ładny, spokojny zestaw.Najbardziej podoba mi się krawat i .... narzeczona :D Twoje narzeczonej gratuluję narzeczonego- eleganta :)

Bamboszami dałeś czadu -to fakt . Moim zdaniem bardzo dobrze zestawienia koszula z krawatem ,chociaż przy Twoim wieku założył bym bardziej żywy krawat . Masz bardzo dobra sylwetkę więc spodnie powinny być bardziej dopasowane i zdecydowanie krótsze ,szczególnie przy takim zestawieniu . Pozdrowienia dla narzeczonej oraz uznanie za odwagę ze wystąpiła u Twojego boku .

Pozdrowienia -miłego dnia .

@ Damian

Jedyne do czego bym się przyczepił to węzeł (jak już wspomniano) i płaszcz, który trzeba ładniej przewiesić przez rękę. Ogólnie bomba!

Nie mogłem się powstrzymać. Panowie, Wy tak na serio? :?

Tak.

Ja już szykuję foto-poradnik na bloga "Jak ładnie przewiesić płaszcz" :)

Aż dziw, że Jolanta K. jeszcze tego nie zrobiła.

Tak.

Ja już szykuję foto-poradnik na bloga "Jak ładnie przewiesić płaszcz" :)

Aż dziw, że Jolanta K. jeszcze tego nie zrobiła.

Myślę, że jakby się uprzeć to dałoby radę spłodzić cały rozdział na ten temat. Jak przewiesić płaszcz to jedna sprawa, ale mamy jeszcze np. sweter gdy jest zbyt gorąco, okulary przeciwsłoneczne gdy chwilowo nieświeci słońce, rękawiczki gdy jest za ciepło oraz pewnie wiele innych rzeczy, które w różnych sytuacjach musimy zdjąć i "coś" z nimi zrobić a nie za bardzo wiadomo co :)

@ Damian

Jedyne do czego bym się przyczepił to węzeł (jak już wspomniano) i płaszcz, który trzeba ładniej przewiesić przez rękę. Ogólnie bomba!

Nie mogłem się powstrzymać. Panowie, Wy tak na serio? :?

Bartku! Absolutnie nie musisz się powstrzymywać :) Choć nie jest dla mnie żadnym, nawet najmniejszym problemem, gniotący się płaszcz razi moje poczucie estetyki.

Proszę bardzo podwaliny do poradnika:

chwyć za kołnierz

wywróć na lewą stronę

przewieś płasko przez ramię

Unikniesz kłębiącego się materiału, gniecenia płaszcza i zbierania nim kurzu. Nic nie kosztuje, nie wymaga dużo pracy a wygląda lepiej :D

@styleman

Rewelacja! Próbuje się doszukać jakiś większych niedociągnięć w garniturze ale mi nie idzie (odradza to wiarę w MTM po paru niezbyt pozytywnych opiniach ostatnimi czasy). Ponadto tobie te apaszki bardzo dobrze pasują, choć przypuszczam, że nie każdemu było by z nimi do twarzy

Styleman, też podzielam zdanie Łukasza- jeszcze lepsze byłyby brązowe. Nie ma się za bardzo do czego czepiać. Ps: Naprawdę można Cię pomylić z Lino, gdybym Cię spotkał na drodze tak bym pewnie pomyślał :). Czy mi się wydaję, czy inspirujesz się trochę jego stylem?