SirThomas Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Czołem, posiadając już marynarkę pamiętaj o rozpiętym ostatnim guziku. Wydaje mi się że w barkach jest zbyt szeroka, niestety. Nie wiem jak z mankietami Twojej koszuli bo gdzieś zniknęły Pzdr, Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Jak na moje oko: 1. Marynarka jest za szeroka w ramionach 2. Dolny guzik jest zapięty. 3. Kolor spodni i marynarki jest zbyt słabo rozgraniczony. Różnica powinna być widoczna na pierwszy rzut oka. Teraz jest "dress-wannabe. 4. Co do butów to jak na mój gust, zbyt mocno odznaczają się w tym ubiorze. Biała barwa nie ma do czego się "przykleić" i wychodzi na pierwszy plan zamiast dopełniać całość. 5. Fajnie jakby fotka była robiona na wysokości klatki piersiowej. Aktualne zdjęcie bardzo mocno wypacza rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Zapomniałeś o uśmiechu Niestety - dopasowanie jest słabe. Marynarka leży bardzo źle; wygląda na o numer za dużą i pewnie ciężko będzie ją przerobić. To się najbardziej rzuca w oczy. Spodnie przeprasowałbym na kancik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 dużo uwag, ale na Twoim miejscu bym się nie przejmował, przy następnym Twoim CMDNS pewnie wszystko będzie cacy no i się uśmiechnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Niestety koledzy mają rację, ale brawo za odwagę BTW. Jestem pełen podziwu formy w jakiej zostały przekazane rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Panowie chyba dali się wkręić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 OT - jak połączyłeś sprzęt rtv, to na dole chyba nie ma hdmi? i tak mistrz drugiego planu rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Poniedziałek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Fajny zestaw, szczególnie spodnie (można wiedzieć skąd są te spodnie?) Butom przydało by się pastowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Phantom bardzo fajny zestaw. Dobre dopasowanie (może dla mnie za krótkie trochę spodnie), fajne połączenie kolorów i wzorów. Ogólnie ten zestaw u Ciebie podoba mi się najbardziej. Zdecydowanie moje klimaty. Edyta: teraz się przyglądam tak dokładniej, czy krawat jest koloru czarnego? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Quadrantformal Tuesday morning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Zestaw mega! Chociaż wybrałeś krawat i koszulę, które robią z Ciebie dyplomatę, na luźniejszej wizycie, który cały dzień będzie tylko się witał z innymi i IMO białe guziki do tego nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Poniedziałek: Wreszcie zestaw u Ciebie, który mi się po prostu podoba . Gratuluję doboru elementów garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 @phantom Bardzo ładnie; sprawdzona i "pewna" kolorystyka (granat/niebieski - jasny beż), doapsowanie też jak najbardziej ok (choć, jak sobie przypominam, marynarki nie należy zapinać ). @proceleusmatyk Bardzo lubię takie zestawy (z granatową dwurzędówką). Niestety, marynarka wygląda na zbyt dużą (przerabiana z większego rozmiaru?), co nieco psuje wrażenie. Znam ten ból, sam eksperymentuję z dwurzędówkami, z powodzeniem w okolicach średniego. Zgadzam się, że białe guziki nie pasują do reszty - mocno eleganckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 @proceleusmatyk- Moim zdniem bardzo udnay zestaw. Sam marzę o takiej marynarce właśnie z białymi guzikami. Jedynie, ja kolor marynarki preferowałbym ciut jaśniejszy. Spodnie do tego założyłbym typu "flat front", wyszłoby trochę mniej formalnie. Widzę , że dwurzędówki wchodzą na nasze ulice coraz śmielej. Co mnie bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 @phantom Wszystko bardzo mi się podoba (wreszcie spodnie wyglądają nieźle, co do tej pory było rzadkością). Jedyne co bym zmienił to skarpetki na cieńsze (i np. granatowe), bo te jakoś tak nie wiem, zbyt "zimowo" dla mnie wyglądają zwłaszcza, że przy takich butach i krótkich spodniach dość sporo tych skarpetek widać. @proceleusmatyk Klasa sama w sobie Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 @proceleusmatyk- Moim zdniem bardzo udnay zestaw. Sam marzę o takiej marynarce właśnie z białymi guzikami. Jedynie, ja kolor marynarki preferowałbym ciut jaśniejszy. Spodnie do tego założyłbym typu "flat front", wyszłoby trochę mniej formalnie. Widzę , że dwurzędówki wchodzą na nasze ulice coraz śmielej. Co mnie bardzo cieszy. Nie wiadomo czy Nestor ma 'flat-fronts' czy nie, bo flat-fronts to spodnie z kantem, ale bez zakładek, w przeciwieństwie to 'pleated pants', które zakładki mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erea Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 @proceleusmatyk: jak dla mnie rewelacja, a obok guzików i monki genialnie redukują formalność dwurzędówki; tylko tło obrazka pochodzi z zupełnie innej bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 4inHand Dziękuję, że mnie poprawiłeś. Pomyliłem pojęcia. Czy w takim razie spodnie nie zaprasowane na kant to poprostu 5pocket albo chino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 4inHand Dziękuję, że mnie poprawiłeś. Pomyliłem pojęcia. Czy w takim razie spodnie nie zaprasowane na kant to poprostu 5pocket albo chino ? Zawsze sądziłem, ze na to wpływ ma także materiał, czyli welniane zawsze sie prasuje w kant, a chino i 5 pocket są z bawełny. Mogę sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Myślę, że każde spodnie możemy sobie prasować bez kantu, a 5 pocket i chino to rodzaj spodni, który równie dobrze może być z kantem i bez kantu. edit: oczywiście co do prasowania wełnianych spodni z kantem, w porównaniu do np. chino, różnica jest taka, że te drugie są mniej formalne i po prostu częściej się je spotyka bez kantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Witam To mój debiut w tym temacie. Teraz już wiem, że ciężko jest zrobic dobre zdjęcia samowyzwalaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2012 Ale mamy wysyp nowych twarzy! Doskonały zestaw! Świetnie zawiązany krawat! Co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi