Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Co do zegarków to ja jestem fanem ruskich aviatorów, aeronovigatorów, poljotów i innych ichniejszych wynalazków. Kończąc oftopa myślę, że na pewno doradziłby Tobie eye_lip co byłoby rozsądnym zainwestowaniem kasy.

Obeliks, pies mojej dziewczyny, to prawdziwa bestia. Wczoraj wdarł się na balkon i prawie zagryzł gołębia! Jestem z niego tak dumny, że postanowiłem zabrać go rano na spacer :twisted:

Świetny zestaw - proste środki, doskonały efekt (w dodatku elegancja bez przesłodzenia). Twoje zestawy garniturowe bardzo mi się podobają; najsłabszy z nich, jaki pamiętam, był przynajmniej bardzo dobry. Żeby jednak nie było za pięknie - nie jestem fanem Twoich zestawów casualowych; rozważ uszycie garnituru w wersji plażowej tudzież leśnej.

Świetny zestaw - proste środki, doskonały efekt (w dodatku elegancja bez przesłodzenia). Twoje zestawy garniturowe bardzo mi się podobają; najsłabszy z nich, jaki pamiętam, był przynajmniej bardzo dobry. Żeby jednak nie było za pięknie - nie jestem fanem Twoich zestawów casualowych; rozważ uszycie garnituru w wersji plażowej tudzież leśnej.

Dzięki! Gdybym miał być szczery, to ja też nie jestem fanem swoich zestawów casualowych :P Wszystko dlatego, że w casualu dużo mniej rzeczy można zrobić na miarę tak jak chcesz, a ja mam naprawdę nietypową budowę ciała. A może mam typową, ale nie w tym segmencie ubrań :P

Z drugiej strony warto też dodać, że jeśli chcesz poruszać się po krawędzi, będąc dyskretnie ekstrawaganckim (a nie bezczelnie), zestawy formalne są IMO dużo prostsze żeby robić to ze smakiem.

Tak, 90 stopni... sorry...

Niestety przyklaktowy murek jest na takiej, a nie innej, wysokości i wyższy nie będzie. A jest to idealne miejsce do robienia zdjęć - względnie dyskretne i po drodze.

Krawat to CT, chętnie bym go nie kupował był ;) bo poza wyglądem nie zachwyca :P ale o wadach tego krawata już było.

witam.

marynarka mniej niż granatowa ale nie niebieska

koszula błękitna

spodnie ja widać:)

pasek czekolada 70%

buty podobnie

miłego dnia:)

eee... a gdzie dwurzędówka? ;)

Tak na serio: marynarka świetnie leży. Spodnie faktycznie za długie, ale mnie zastanawia co innego - czy koszula ze spinkami do takiego luźnego dołu nie powoduje pewnej dysharmonii (sam nie noszę spinek, więc nie mam własnych doświadczeń)?

Guzik w marynarce za wysoko, ale to normalne jeśli jest RTW.

Marynarka ma też pewnie zbyt długie rękawy?

Zamiast skracać podwinąłbym je o 3-4 cm.

IMO spinki nie wyglądają dobrze bez krawata. Ten zestaw błaga o mniej formalną koszulę.

Coś Ci się błyska w klapie :)

Tak, pisałem już o tym kilka razy, że rezygnuje z naszywanych...o ile piersiowa wygląda nawet ciekawie (ale tylko czasem i zależy to od rozmiaru poszetki i sposobu złożenia), dolne kieszenie naszywane to ryzyko jeśli chcesz ich używać. Wystarczy wrzucić kluczyki od auta żeby się rozdymały do oporu.