Skalpel Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Co do zegarków to ja jestem fanem ruskich aviatorów, aeronovigatorów, poljotów i innych ichniejszych wynalazków. Kończąc oftopa myślę, że na pewno doradziłby Tobie eye_lip co byłoby rozsądnym zainwestowaniem kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 a który Oris jest tym wymarzonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Odkryłem nieznany ficzer w moim lapie po tym, jak gorączkowo próbowałem cofnąć skutki przypadkowo użytego tajemniczego skrótu klawiszowego obracającego obraz o 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Obeliks, pies mojej dziewczyny, to prawdziwa bestia. Wczoraj wdarł się na balkon i prawie zagryzł gołębia! Jestem z niego tak dumny, że postanowiłem zabrać go rano na spacer Świetny zestaw - proste środki, doskonały efekt (w dodatku elegancja bez przesłodzenia). Twoje zestawy garniturowe bardzo mi się podobają; najsłabszy z nich, jaki pamiętam, był przynajmniej bardzo dobry. Żeby jednak nie było za pięknie - nie jestem fanem Twoich zestawów casualowych; rozważ uszycie garnituru w wersji plażowej tudzież leśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Nestor, potrzebuje na dzisiaj dokładnie taki krawat! Teleportuj mi go na jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Świetne buty. I taka drobna rada. Spróbuj stawiać aparat wyżej, bo ujęcie z dołu zniekształca proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Świetny zestaw - proste środki, doskonały efekt (w dodatku elegancja bez przesłodzenia). Twoje zestawy garniturowe bardzo mi się podobają; najsłabszy z nich, jaki pamiętam, był przynajmniej bardzo dobry. Żeby jednak nie było za pięknie - nie jestem fanem Twoich zestawów casualowych; rozważ uszycie garnituru w wersji plażowej tudzież leśnej.Dzięki! Gdybym miał być szczery, to ja też nie jestem fanem swoich zestawów casualowych Wszystko dlatego, że w casualu dużo mniej rzeczy można zrobić na miarę tak jak chcesz, a ja mam naprawdę nietypową budowę ciała. A może mam typową, ale nie w tym segmencie ubrań Z drugiej strony warto też dodać, że jeśli chcesz poruszać się po krawędzi, będąc dyskretnie ekstrawaganckim (a nie bezczelnie), zestawy formalne są IMO dużo prostsze żeby robić to ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Odkryłem nieznany ficzer w moim lapie po tym, jak gorączkowo próbowałem cofnąć skutki przypadkowo użytego tajemniczego skrótu klawiszowego obracającego obraz o 45 stopni a nie 90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Tak, 90 stopni... sorry... Niestety przyklaktowy murek jest na takiej, a nie innej, wysokości i wyższy nie będzie. A jest to idealne miejsce do robienia zdjęć - względnie dyskretne i po drodze. Krawat to CT, chętnie bym go nie kupował był bo poza wyglądem nie zachwyca ale o wadach tego krawata już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Skróciłbym spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 witam. marynarka mniej niż granatowa ale nie niebieska koszula błękitna spodnie ja widać pasek czekolada 70% buty podobnie miłego dnia:) eee... a gdzie dwurzędówka? Tak na serio: marynarka świetnie leży. Spodnie faktycznie za długie, ale mnie zastanawia co innego - czy koszula ze spinkami do takiego luźnego dołu nie powoduje pewnej dysharmonii (sam nie noszę spinek, więc nie mam własnych doświadczeń)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 spodnie ... dopiero na zdjęciu widzę, że za długie....co do spinek...jakoś od pól roku noszę koszule tylko z mankietem francuskim, ten model koszuli to slim fit , ze stebnowaniem o 2 tony ciemniejszym od materiału, uważam ją za casual:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Guzik w marynarce za wysoko, ale to normalne jeśli jest RTW. Marynarka ma też pewnie zbyt długie rękawy? Zamiast skracać podwinąłbym je o 3-4 cm. IMO spinki nie wyglądają dobrze bez krawata. Ten zestaw błaga o mniej formalną koszulę. Coś Ci się błyska w klapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 w kalpie błyska but:) z tym guzikiem to sam się zdziwiłem..ze ciut wysoko..a spinki węzełkowe granatowe..nie wiem czy dobrze czułbym się w formalnej koszuli i bez skarpet:).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Ja tam prawie nigdy nie nosze krawata, a koszule mam tylko na spinki Tylko też wiele zależy od doboru samych spinek (lepsze są matowe do mniej formalnych) i samego materiału koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 1. marynarka len jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Dzisiaj jestem spokojny i wyciszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Bardzo ładnie wygląda kieszeń lekko wypchana przez poszetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erea Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 to prawda; pięknie, profesjonalnie i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Naszywane kieszenie chyba potęgują takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Tak, pisałem już o tym kilka razy, że rezygnuje z naszywanych...o ile piersiowa wygląda nawet ciekawie (ale tylko czasem i zależy to od rozmiaru poszetki i sposobu złożenia), dolne kieszenie naszywane to ryzyko jeśli chcesz ich używać. Wystarczy wrzucić kluczyki od auta żeby się rozdymały do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Casual Monday. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Nic specjalnego. http://www.bexley.com/Bexley/shoe-Lenno ... rrer=15357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Jako początkujący w materii owej zastanawiam się czy czegoś nie schrzaniłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi