youngkoellner Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Fantastycznie! Świetne zestawienie kolorystyczne i krój. Uwielbiam flanelę. Choć krawata może i trochę zabrakło, problem niknie wobec doskonałej reszty. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Krawat wydaje mi sie ze jest dosc szeroki i dlatego jest tak zawiazany. Na moje oko jest ok edit: jak sie pisze szybko na telefonie to potem belkot jakis sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medyk Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Świetny zestaw, fajnie dobrany kolorystycznie. Marynarka szyta na zamówienie czy z wieszaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Krawata wydaje mi sie ze jest dosc szeroki i dlatego jest zawiazany. Na moje oko jest ok Podzielam to zdanie. Bardzo fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Cala garderoba to ,,wieszak''. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, ze we Wloszech sa miejsca gdzie mozna kupic dobra odziez za kilka procent ceny wyjsciowej.Przykladem jest marynarka firmy Scuderi 100% kaszmir przeceniona z 900euro na 30euro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Przykladem jest marynarka firmy Scuderi 100% kaszmir przeceniona z 900euro na 30euro!!! Co pokazuje (nie po raz pierwszy), że by wyglądać naprawdę dobrze nie trzeba majątku, wystarczy mieć dużo cierpliwości i czasu (na poszukiwanie okazji, wyprzedaży itd.). Osobiście, śledząc ten temat, uważam zestawy Parmigiano za najlepsze i najbardziej konsekwentne. Pokazują dobrze wypracowany styl, który sprawia, że ubiór staje się niejako częścią tożsamości, a nie tylko zmiennym okryciem ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 (ciach) Co pokazuje (nie po raz pierwszy), że by wyglądać naprawdę dobrze nie trzeba majątku, wystarczy mieć dużo cierpliwości i czasu (na poszukiwanie okazji, wyprzedaży itd.).(ciach)Nie jest to również warunek konieczny (cierpliwość i czas) ani również nie jest on wystarczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 To jasne, gdyby cierpliwość i czas wystarczały, to prawdopodobnie najlepiej ubranymi ludźmi byliby długotrwale bezrobotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jörgen Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Parmigiano - super zestaw! Klasyczny i stonowany, ale jednoczesnie nie jest nudny ani sztampowy. Chyba posluzy dla mnie jako inspiracja do skompletowania czegos podobnego : ) Osobisce zawiazalbym dluzszy krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Witam Panowie serdecznie! Jestem fanem waszego forum od dawna, jednak dopiero teraz postanowiłem się ujawnić. Niniejszym pragnę prosić o ocenę i ewentualną krytykę mojego zestawu z niedzieli . Chętnie wysłucham każdej uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 A zestaw to: Marynarka: Hugo Boss- wełna + kaszmir Koszula: Next 100% bawełna Spodnie: Reserved- 100% bawełna Krawat: nie pamiętam Buty: Loake Spinki do mankietów: po dziadku- sentymentalny jestem Poszetka: osobisty hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Bardzo fajny zestaw . Profesjonalne łączenie wzorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Cwaniaczek - prezentuje dobry zestaw i tak niby że skromnie prosi o krytykę, patrzcie go! Serio - ja pewnie dwa razy bym pomyślał nad zestawieniem tych spodni z tą marynarką, ale jak tak na to patrzę, to nie ma czego żałować. Góra bardzo w moim klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 ja bardziej w formie pytania - jak uważacie, czy rękawy marynarki nie są jednak zbyt krótkie czy mankiety koszuli nie powinny być mniej wyeksponowane (akurat rękawy koszuli wydają się być dobrej długości)? Osobiście nie jestem pewien - do biznesowego garnituru moim zdaniem takie rękawy byłyby zbyt krótkie, jednak do sportowej marynarki, hm... sam mam marynarkę z rękawami mniej więcej takiej długości i zastanawiam się, czy ich nie wydłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Osobiście nie założyłbym ani takich spodni [świecących się], ani butów na takim kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 ja bardziej w formie pytania - jak uważacie, czy rękawy marynarki nie są jednak zbyt krótkie czy mankiety koszuli nie powinny być mniej wyeksponowane (akurat rękawy koszuli wydają się być dobrej długości)? Prawy faktycznie wydaje się być trochę przykrótki - niby cm, półtorej rożnicy, ale w takiej tonacji kolorystycznej rzuca się w oczy. Cały zestaw bardzo zmyślny. Ładne włącznie wzorów. Mimo wszystko podpisuję sie pod tym co napisał Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Na jakieś 2 miesiące odpuściłem sobie forum z uwagi na natłok innych zajęć, niestety. Powracając chciałbym wrzucić zestaw formalny do pracy. Zdjęcia co prawda zrobiłem już w poniedziałek, ale nie miałem kabla usb we Wrocławiu. Wada, to na pewno niska jakość (galaxy s nie ma najlepszego aparatu), ale za to (co widać po dacie zdjęć) bardzo uczciwe. Tzn. jest to ubranie, które miałem na sobie cały dzień, a "sesja" robiona była na szybko przed wyjściem do pracy . Garnitur - Scabal MTM Koszula - Thomas Pink (lubię je i zamawiam po kilka sztuk, chociaż classic-fit to "żagle") Krawat - 7fold kupiony w Londynie, zapomniałem marki, a odczepiłem metkę, bo utrudniała rozwiązywnie Poszetka - Dior pasek - Joop Buty - Crockett & Jones - nowe, jeszcze nie udało się osiągnąć "lustra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Cholera, zła kolejność zdjęć wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Zapowiada się ciekawie i żałować jedynie można tej jakości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Bardzo fajny biznesowy zestaw, szkoda jedynie, że zdjęcia tak marnej jakości, bo faktura materiału wydaje się ciekawa, ale ciężko cokolwiek zobaczyć No i plus za buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Czy te sznurówki są granatowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Co tu dużo pisać , mi się bardzo podoba, z tego co można dostrzec na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Dzisiejszy zestaw roboczo - świąteczny. Więcej zdjęć niebawem na blogu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Przepraszam za jakość, ale nigdy nie byłem apologeta fotografii. Sądziłem, że mimo wszystko można w miarę ozenić dopasowanie. Musze zaopatrzyć się w jakąś lustrzankę z samowyzwalaczem - jakieś sugestie? Czy te sznurówki są granatowe? - nie, są oczywiście czarne (ale tak sobie myślę, że mogłoby nieźle to wyglądać) @phantom, sparafrazuję "ceelbe", pozwoli to w sposób niezbyt niegrzeczny przemycić złośliwość - czy te obszycia dziurek są pomarańczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi