Parmigiano Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 W koncu dotrla jesien ,slonecznie ale juz chlodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Doskonały zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 też kardigan i marynarka, trochę trudno po Parmigiano, który wyznaczył wysoki poziom, ale co tam... . Krawat miał być inny, ale został w drugim mieszkaniu, a na tym węzły słabo wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Świetne buty, gratuluję! Można poznać markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 hehe, jak dodam, że są jeszcze mega wygodne, to się Immune wkurzy Samuel Windsor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Oba zestawy bardzo fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 W koncu dotrla jesien ,slonecznie ale juz chlodno. świetny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 @Parmigiano: bardzo mi sie podoba (chce takie double strap monks'y!!), z jednym ale...wedlug mnie marynarka nie pasuje do reszty, a to ze wzgledu na fakt kolorystycznego zgrania cardigan'a ze spodniami. Wyglada jakbys mial na sobie spodnie i kamizelke od garnituru, ale marynarke z innego kompletu. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Też o tym pomyślałem, ale jednak wydaje mi się, że to kwestia osobistego gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Mnie się wydaje, że to świetnie wygląda, wszystko do siebie pasuje - sweter do spodni, cienka kratka w marynarce do butów. Gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Połączenie dwóch części tego samego koloru (bez względu na to, czy to będą marynarka i spodnie, marynarka i kamizelka czy kamizelka i spodnie) z jedną kontrastującą jest klasyczne i, moim zdaniem, bardzo eleganckie. Ten zestaw mi się nawet spodobał, tylko skarpetki wyglądają na trochę zbyt pończochowate. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Masz wyjatkowo dobre oko Dr Kilroy ,skarpety rzeczywiscie sprawiaja takie wrazenie jak napisales.Swietnie nadaja sie na bardzo gorace dni -przedza filo di scozia-jednak teraz kiedy juz mamy jesien powinny wyladowac na dole szuflady ze skarpetami. Odnosnie marynarki,niestety nie udalo mi sie wykonanc odpowiedniej fotografi-pomimo zmiany aparatu-aby w pelni pokazac piekny jej kolor,naprawde pasuje z granatem kardiganu i spodni. Nie wiem czy zwrociliscie Panowie uwage na kozerke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 zwróciliśmy. czy te spodnie to wełna? wyglądają na lżejsze optycznie od marynarki i może przydałby się im mankiet. Rewelacyjna kolorystyka, chociaż szkoda że nie ma zdjęcia całości na stojąco. niemniej gratuluję, niezwykle udany zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Spodnie RTW i sa z welny,obawiam sie ze manszety przy takim kroju spodni-mocno opiete na gorze i 18cm na dole-nie wygladalyby wcale lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 18cm? RTW? to norma we Wloszech? moge spytac jak szerokie sa w udzie? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Jezeli dobrze zmierzylem to w udzie maja 25,5cm.We Wloszech nie ma zadnych norm w tym wzgledzie,mozna kupic jeszcze bardziej obcisle spodnie zwlaszcza chinos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 "Ta niedziela jest jak film/tani, klasy B,/facet się pałęta w nim/w nieciekawym tle" Przy takich zdjęciach jak to chciałbym, żeby zasłanianie twarzy było normą na forum - ale cóż, powiedziałem A, więc muszę powiedzieć B. Nie zezwala się nabijać z głupiego wyrazu twarzy. Chcącym się nabijać polecam krótkie spodenki, tysiąc warstw ubrań i poszetkę w tej ohydnej zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Witam "Ta niedziela jest jak film/tani, klasy B,/facet się pałęta w nim/w nieciekawym tle" Przy takich zdjęciach jak to chciałbym, żeby zasłanianie twarzy było normą na forum - ale cóż, powiedziałem A, więc muszę powiedzieć B. Nie zezwala się nabijać z głupiego wyrazu twarzy. Chcącym się nabijać polecam krótkie spodenki, tysiąc warstw ubrań i poszetkę w tej ohydnej zieleni wreszcie powiało normalnością w spacerowym trybie po okolicznych wertepach. Bardzo fajny i niewymuszony zestaw na spacer o tej porze roku. Bardzo ładnie zgrana kolorystyka i wzorzystość. Warstwowość, jak najbardziej pożądana. Gratuluje!!! Dla mnie No 1 od dawien, dawna w CMDNS. Wyraz twarzy sympatyczny, zresztą wyjątkowo rzadko akceptujemy nasz własny wizerunek. Do tego trzeba się przyzwyczaić pozdrowienia Vislav p.s. to cieliste pomiędzy cholewką buta, a krawędzią nogawki to skarpetki, czy ich brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Gratuluje!!! Dla mnie No 1 od dawien, dawna w CMDNS. Dzięki za miłe słowa! Dopiero od niedawna walczę z monochromatyzmem w ubraniach, tutaj widać to tylko granatowym akcentem do ziemistej reszty (nawet spodnie mają lekki odcień pistacjowy, choć pewnie zdjęcie tego nie oddaje) Wyraz twarzy sympatyczny, zresztą wyjątkowo rzadko akceptujemy nasz własny wizerunek. Do tego trzeba się przyzwyczaić Sympatii mi nie brakuje, wbrew pozorom, zresztą uśmiecham się do żony, która robiła zdjęcie. Tylko zawsze na fotkach wychodzę jak zza krzaka, a do tego było to już po pewnym czasie na dworze i pokraśniało me lico, co udało się na szczęście, kosztem pewnej żółtaczki, ściągnąć w photoshopie. p.s. to cieliste pomiędzy cholewką buta, a krawędzią nogawki to skarpetki, czy ich brak? Skarpetki są brązowe z motywem kratki argyle w różnych tonacjach beżu. Jeden z nich może mylić, ale tylko na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Witam Dopowiadając. Dla mnie ogólne i uniwersalne zestawy typu: na grzyby/ na ryby/ do pubu/ do pracy/ na randkę/ na zakupy/ itd.... (niepotrzebne skreślić) nie są zbyt przemawiające. Twoja fotka nie potrzebuje opisu. I to jest to... Skarpetki - tak przypuszczałem, że to coś beżowego. Dla wielowarstwowej wyrazistej góry i butów przydałby się nie mniej wyrazisty łącznik. Nie przeszkadza mi to jednak w wysokiej ocenie całości. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 @pszemau: świetna marynarka, a jeszcze lepsza wydaje się być poszetka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 @pszemau: świetna marynarka, a jeszcze lepsza wydaje się być poszetka . To tak dla rozwiania wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 @pszemau: wedlug mnie jest bardzo przyjemnie, kolorystycznie jesiennie, nic sie z niczym nie gryzie mimo roznych faktur i odcieni. Rekawiczki i poszetka domykaja ciekawie calosc:) Co to za 'polarek' pod marynarka? Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Co to za 'polarek' pod marynarka? Pod marynarką jest dwustronny bezrękawnik (z jednej strony zgniłozielony ortalion (?), a z drugiej czarny z pikowaniem typu barbour), a pod spodem sweter (też burozielony) bawełna plus kaszmir, typu zipneck, kupiony w TK Maxx, ale z tej samej (pewnie chińskiej) szwalni sprzedawali też w Massimo Dutti (bezrękawnik stamtąd właśnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Pszemau - super! Dowód na to, że można się ubrać w wiele warstw i z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi