Apatura Iris Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Nie dziś na sobie, ale bardzo niedawno. /edit: wywaiłem Meqoq poniżej ma 100% racji. / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Wybaczcie jakość zdjęcia, zupełnie nie było warunków na przyzwoite zrobione komórką.Nie jest to nic osobistego, ale uważam, że nie ma sensu wstawiać zdjęć tak niskiej jakości. To uniemożliwia w zasadzie zobaczenie, co model ma na sobie. Przecież gdybyś nie napisał, że marynarka jest midnight blue, a koszula błękitna, to nikt nie byłby w stanie na podstawie zdjęć tego ocenić. Czyli wartość poznawcza takiego zdjęcia jest zerowa. Do tego muszla klozetowa jako mistrz drugiego planu. C'mon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 @type, super zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Sprawdzałem rano czy na polu przed osiedlem nie ma przypadkiem kuropatw. Rękawiczki z cienkiej skóry cielęcej z poza konwencji (zamiast irchowych), bo nie było aż tak zimno. Kurtka - Barbour (100% poliester) Kaszkiet - Barbour Kardigan - Façonnable (wełna/kaszmir) Koszula - Charles Tyrwhitt (bawełniano-wełniana) Krawat - Hugo Boss (wełniany) Rękawiczki (Luigi Borrelli) Spodnie - Treadmill (95% wełna, 5% moher) Buty - MTM Calzoleria Silvestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Ogólnie fajny jesienny zestaw. Nie wiem czy plener odpowiedni, ale ok. Ta pikowana kurtka bardzo mi się podoba. Skarpetki jakie założyłeś do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Nie wiem czy plener odpowiedni, ale ok.Ja jestem zapalonym grzybiarzem. Każualowy piątek, więc rano do lasu. Skarpetki jakie założyłeś do tego?Zgniłozielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Chociażby do butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Chociażby do butów. A jakie byłyby odpowiedniejsze? Gumofilce? Sandały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Chociażby do butów. A jakie byłyby odpowiedniejsze? Gumofilce? Sandały? A jak myślisz? Jak często spotykasz dobrze ubranego faceta w lesie (autor wpisu jest grzybiarzem)? Oczywiście, jeżeli chodzisz do lasu? Nie ubrałbym butów kosztujących kilka stów, nie założyłbym krawata do lasu, no chyba, że lasem nazywasz Pola Mokotowskie. A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Elegancja dotyczy każdej dziedziny życia. PS: nie narażaj się lepiej zwolennikom irish country look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A jak myślisz? Jak często spotykasz dobrze ubranego faceta w lesie (autor wpisu jest grzybiarzem)? Oczywiście, jeżeli chodzisz do lasu? Nie ubrałbym butów kosztujących kilka stów, nie założyłbym krawata do lasu, no chyba, że lasem nazywasz Pola Mokotowskie. A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Nowy mistrz!!! :D edit - w co byś tych butów nie ubrał? A tak w ogóle to Pole Mokotowskie jest jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Elegancja dotyczy każdej dziedziny życia. PS: nie narażaj się lepiej zwolennikom irish country look Nie chcę się narażać, ale dziwie się tym jak jednym wpisem (bardziej myślą) można zrobić z igły widły w tym temacie. Może postów mam za mało, może język jakiś inny. Pole Mokotowskie-racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Chociażby do butów. A jakie byłyby odpowiedniejsze? Gumofilce? Sandały? A jak myślisz? Jak często spotykasz dobrze ubranego faceta w lesie (autor wpisu jest grzybiarzem)? Oczywiście, jeżeli chodzisz do lasu? Nie ubrałbym butów kosztujących kilka stów, nie założyłbym krawata do lasu, no chyba, że lasem nazywasz Pola Mokotowskie. A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Cymes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Elegancja dotyczy każdej dziedziny życia. PS: nie narażaj się lepiej zwolennikom irish country look Nie chcę się narażać, ale dziwie się tym jak jednym wpisem (bardziej myślą) można zrobić z igły widły w tym temacie. Może postów mam za mało, może język jakiś inny. Pole Mokotowskie-racja. Witaj na forum! Tutaj nauka przebiega w nieco inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Czy tak ciężko zrozumieć, że nie ubrałbym się tak do lasu. A jakbym napisał odwrotnie jaka by była Wasza reakcja? Widzę właśnie, że ciężko mi się z Wami jakoś dogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Wybranie się pod krawatem do lasu to trochę jak ubrać marynarkę i krawat w casual friday, więc rozumiem czemu się dziwisz Skoro już tu trafiłeś, to widać, że Ci zależy. Więc czytaj i dziw się więcej. Aż w końcu przestanie Cię to dziwić i za jakiś czas sam się oburzysz gdy jakiś "nowy" będzie miał o 0,5 cm za krótki rękaw koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Dlaczego? Bo szkoda; bo wyglądałbym "dziwnie"; bo większośc osób tak nie chodzi.. baa kto tak chodzi?! Nikt tuaj nie każe Ci zakąłdać smokingu do lasu. Większośc osób tego forum nie przejmuje się stereotypowym myśleniem i stara się być sobą każdego dnia. Twoja osoba jest dostonałym przykladem piętna PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Teraz piszesz Czy tak ciężko zrozumieć, że nie ubrałbym się tak do lasu.Wcześniej pisałeś Nie wiem czy plener odpowiedni, ale ok.Find the difference. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Nie potrafię znaleźć niczego lepszego na szybko: A to zaczyna przekonywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A jak myślisz? Jak często spotykasz dobrze ubranego faceta w lesie (autor wpisu jest grzybiarzem)? Oczywiście, jeżeli chodzisz do lasu? Nie ubrałbym butów kosztujących kilka stów, nie założyłbym krawata do lasu, no chyba, że lasem nazywasz Pola Mokotowskie. A na pewno nie chwaliłbym się strojem do lasu tu na forum o męskiej elegancji. Sorry za OT. Poza tym że wpis mnie rozbawił to po głębszym zastanowieniu: - poruszyłeś bardzo ciekawy temat: Jak często spotykasz dobrze ubranego faceta w lesie (autor wpisu jest grzybiarzem)? To jest forum o elegancji. Jak często spotykasz takich facetów nie w lesie? Poza tym dlaczego ubierać się źle do lasu? Zobacz na ten przykład tweed na polowanie: http://www.tweed-jacket.com/GALLERY%20P ... it_jpg.htm (w ogóle możesz w graficzną wyszukiwarkę google wrzucić np. "tweed suit") - "buty za kilka stów", rozumiem że nie chodzi Ci o to że Ty byś założył za kilka tysięcy Ale jeśli Immune nie ma tańszych? Poza tym to moim skromnym zdaniem las jest bezpieczniejszy dla butów niż dżungla miejska: miękkie podłoże, podeszwa się tak nie ściera, ryzyko zarysowania niższe, ryzyko podeptania przez tłum w autobusie/tramwaju/metrze mniejsze. Przed wilgocią można się zabezpieczyć, a potem buty ewentualnie wysuszyć. edit: a co do butów to na grzyby w oxfordach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 @ Immune Bardzo fajny zestaw. Czy jest to proba generalna przed niedzielnymi wyscigami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Nie potrafię znaleźć niczego lepszego na szybko: A to zaczyna przekonywać? Bingo. Po prostu, Immune, następnym razem zaproś do sesji zdjęciowej narzeczoną ze spanielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 - "buty za kilka stów", rozumiem że nie chodzi Ci o to że Ty byś założył za kilka tysięcy Ale jeśli Immune nie ma tańszych? A przepraszam, jak sobie Koledzy wyobrażają "buty na grzyby" kolegi Immune'a? Bo ja właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 - "buty za kilka stów", rozumiem że nie chodzi Ci o to że Ty byś założył za kilka tysięcy Ale jeśli Immune nie ma tańszych? A przepraszam, jak sobie Koledzy wyobrażają "buty na grzyby" kolegi Immune'a? Bo ja właśnie tak Nie bardzo rozumiem o co się mnie zapytowywujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi