mbs Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Dlaczego stoisz jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Bardzo Ważny Wieczór Kołnierzyk nie pasuje do takich wąskich wyłogów marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Myślę, że zdjęcie z zapiętą marynarką i w naturalnej pozie rozwiało by wszelkie wątpliwości (najlepiej w dziennym świetle). Poza tym ułożenie krawatu w pierwszej chwili wydało mi się sztuczne ale teraz myślę, że dość zadziornie - in plus Tylko kamizelka momentalnie przywołuje przeciętnego pana młodego :/ No chyba, że to był dzień ślubu kiedy jak wiadomo pannie młodej się nie odmawia Jak szeroki jest pasek? Klamra wygląda na troszkę za ciężką do całości. Kołnierzyk nie wiem czemu miałby nie pasować do wąskich klap - czy dlatego, że jest klasyczny a wąskie klapy dość nowoczesne? Bo wizualnie mi tu nic nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Kołnierzyk koszuli może być. Mam za to wrażenie, że klatce piersiowej kamizelka jest trochę za ciasna, ale napięcie górnego guzika kamizelki może wynikać z próby wyciągnięcia colta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Bardzo Ważny WieczórKołnierzyk nie pasuje do takich wąskich wyłogów marynarki.Szczerze powiedziawszy, zupełnie nie wiem dlaczego miałby nie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Mnie kamizelka się podoba. To, że jest biała i ze wzorkiem (i to stonowanym) nie musi wcale oznaczać zestawu przeciętnego polskiego pana młodego. To dość klasyczne zestawienie. Połączenie z krawatem z takiego samego materiału - to już tak. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Bardzo Ważny Wieczór Gratulować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 @proceleusmatyk: mozesz napisac kilka slow odnosnie swobody ruchow w tak dopasowanych elementach garderoby? z poprzednich zdjec widac, ze ogolnie preferujesz mocno dopasowany kroj, jednak, wiem, ze czesto w takim wypadku wystepuje spore problemy z poruszaniem sie. Ba nawet luzne w udach spodnie niemilosiernie pija tam gdzie nie powinny, przy pochylaniu czy siadaniu, marynarka/koszula sie ciagnie przy ruchach rekoma itd. Jestem ciekaw czy zaciskasz zeby i nosisz dalej, czy nie masz tego problemu? Poza tym moje uwagi odnosnie stroju to kolnierzyk do wymiany (wydluza twarz wedlug mnie, co sadzac po fotografii, jest zbedne), krawat zbyt szeroki do wylogow i kueszczjonybyl styl wytargania krawata na wierzch (to juz kwestia stylu chyba). Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 1. Dzięki za odzew - przyznam, że liczyłem, iż zdjęciem z kamizelką wzbudzę małe zamieszanie Chyba nikt jeszcze nie prezentował tego garmentu, a szkoda... 2. Nie mam dużego doświadczenia w noszeniu kamizelek, ale ta chyba faktycznie jest za ciasna - górny guzik umiejscowiony jest bardzo wysoko. Kolor beżowy. Nie wiem jaki materiał, a trudno mi zgadywać, bo nie jestem w tym dobry. 3. Marynarka nie jest aż tak ciasna, jak sugeruje zdjęcie. Wyglądam jak rewolwerowiec, bo cofałem ręce przy robieniu zdjęcia - nie chciałem znów pozycji "na robota" Zgadzam się co do niedopasowania szerokości wyłogi-krawat-kołnierz-pasek, nie zwróciłem na to uwagi tym razem... 4. Cóż, ciężko znaleźć cokolwiek za małego na mnie Jedyny problem z mocno dopasowanymi marynarkami mam w przypadku bawełny - mocno się gniecie w łokciu, który działa jak imadło (rosnący biceps też nie pomaga). Spodnie - o dziwo - nie piją mnie specjalnie, ale zawsze przed siadaniem i przed wstawaniem poprawiam je lekko w udach lub łydkach. Może picie to też kwestia doboru bielizny. W dopasowanych koszulach chodzi mi się bardzo wygodnie - jeśli tylko rękawy są odpowiedniej długości, to mankiety nie chowają się. Podczas dnia dużo się schylam, sięgam po coś, podbiegam - jeśli koszula jest odpowiedniej długości, to nawet spodnie z obniżonym stanem (od których chcę wreszcie odejść) nie stanowią dużego problemu. Inna sprawa, że eksperymentuję z luźniejszymi ubraniami. Problem w tym, że chyba dopasowane ubrania do mnie pasują (albo przyzwyczaiłem ludzi do takiego wyglądu), bo nikt nie rozumie, gdy na komentarze "chyba ta marynarkę pożyczyłeś od starszego brata" ripostuję tajemniczym hasłem: drape cut... (oczywiście, nie jest to drape cut sensu sctricto). Tym bardziej, że historia z tą marynarką (najobszerniejszą z mojej szafy) pochodzi sprzed kilku dni, gdy byłem najbardziej wychudzony przed maratonem, co było kardynalnym błędem 5. Krawat tak wystylizowany właśnie ma być Zwis męski, który żyje 6. Jeszcze nie gratulować - okazja jeszcze nie ta. Ale gdy zrobię wreszcie kawalerski, to - Panowie - będzie o nas głośno na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Kiedyś obiecałem zdjęcia z wakacji w Edynburgu. Okazało się, że zdjęcia to ja robiłem innym, więc zaprezentować mogę tylko taki casual w pubie na five o'clock oraz - w ramach ciekawostki - bloki w górach na przedmieściach Aten Północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Kiedyś obiecałem zdjęcia z wakacji w Edynburgu. Okazało się, że zdjęcia to ja robiłem innym, więc zaprezentować mogę tylko taki casual w pubie na five o'clock oraz - w ramach ciekawostki - bloki w górach na przedmieściach Aten Północy Podobają mi się te zdjęcia. Każde na swój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 koszula jest bladoniebieska, nie widać tego na zdjęciu, spodnie granatowe dziś w pracy było na sportowo, bo jutro muszę być bardziej biznesowo, więc zrobiłem sobie piątek w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Szatan wyziera z Twojej Brustaschy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 a nie mam nic od Prady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 koszula jest bladoniebieska, nie widać tego na zdjęciu, spodnie granatowe dziś w pracy było na sportowo, bo jutro muszę być bardziej biznesowo, więc zrobiłem sobie piątek w czwartek czad \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Bardzo fajna marynarka. Coś więcej o niej można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 jos a bank, wełna+jedwab, kupiona na ebayu za jakieś 130 złotych (z wysyłką) jako nowa z metką (i wieszakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 koszula jest bladoniebieska, nie widać tego na zdjęciu, spodnie granatowe dziś w pracy było na sportowo, bo jutro muszę być bardziej biznesowo, więc zrobiłem sobie piątek w czwartek Świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Złota polska jesień w pełni i liść w brustaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Ile bułek! Zjesz to wszystko!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Ile bułek! Zjesz to wszystko!? Te bułki na mnie też większe wrażenie zrobiły niż ubranie. A ubranie bardzo sympatycznie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Podobno kobiety kasują facetów w kolejności buty-zęby-paznokcie. U mnie to wyglądało tak: fular-bułki-buty. Ogólnie plus za górę, dół mi nie imponuje, ale zły nie jest. Może to kwestia zdjęcia - waham się, co to za spodnie, na pierwszy rzut oka wyglądają jak jeansy, na drugi - jak granatowe chinosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Jutro będą zakupy z mięsnego Marynarka ciemny brąz, spodnie są ganiturowe, wełna i bawełna pół na pół, kolor http://en.wikipedia.org/wiki/UCLA_Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Jutro będą zakupy z mięsnego Marynarka ciemny brąz, spodnie są ganiturowe, wełna i bawełna pół na pół, kolor http://en.wikipedia.org/wiki/UCLA_Blue Rzeźnicki fartuch i zakrwawiony fular zaczyna być gorąco na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Jutro będą zakupy z mięsnego Marynarka ciemny brąz, spodnie są ganiturowe, wełna i bawełna pół na pół, kolor http://en.wikipedia.org/wiki/UCLA_Blue Pani kierowniczko, podwawelska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi