Andrzej Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No i mamy polskiego Winstona Chesterfielda!Właśnie miałem napisać, że zestaw phantoma dowodzi, że za stosunkowo niewielkie pieniądze też można się elegancko ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No i mamy polskiego Winstona Chesterfielda! Juz w czerwcu o tym napisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Beż, błękit, granat - klasyka. Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Cieszę się, że zestaw się spodobał. Co do uwagi marcelo - wraz z moim kolegą fotografem zdecydowaliśmy się na zdjęcia w ponad stuletniej kamienicy, aby nadać im charakteru, zresztą niektóre z nich i kolejne trafią na mój blog, który jest w trakcie przygotowań. Odnośnie porównania do Winstona - jest ono dość sympatyczne, ale (na razie) trochę na wyrost (chyba, że chodzi o podobną fizjonomię). I tak rzeczywiście - to Jan pierwszy mnie do Winstona przyrównał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 myślę, że porównanie odnosiło się do zakupów w sklepach sieciowych, z których można skomponować bardzo udane zestawy osobiście uważam, że kompozycja jest bardzo przyjemna w odbiorze, widać duży progres w porównaniu do poprzenich zestawów. Doczepiłbym się tylko do butów... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 myślę, że porównanie odnosiło się do zakupów w sklepach sieciowych, z których można skomponować bardzo udane zestawy To jasne, miałem na myśli to, że muszę szlifować poczucie swobody w komponowaniu i koordynowaniu poszczególnych elementów zestawu, co Winston, w mojej ocenie, ma opanowane do perfekcji. Co do butów, uważam akurat te za optymalny wybór do tego zestawu, choć pewnie można byłoby wymyśleć coś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Cieszę się, że zestaw się spodobał. Co do uwagi marcelo - wraz z moim kolegą fotografem zdecydowaliśmy się na zdjęcia w ponad stuletniej kamienicy, aby nadać im charakteru, zresztą niektóre z nich i kolejne trafią na mój blog, który jest w trakcie przygotowań. Odnośnie porównania do Winstona - jest ono dość sympatyczne, ale (na razie) trochę na wyrost (chyba, że chodzi o podobną fizjonomię). I tak rzeczywiście - to Jan pierwszy mnie do Winstona przyrównał. Pozdrawiam. Macie po prostu podobny styl i nie był to zarzut - nie jest to do konca moj styl, ale http://www.esquire.co.uk/2010/08/best-dressed-finalists-top-12/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Patrząc na pozostałych kandydatów (może poza dwoma wyjątkami), nie dziwota, że plebiscyt wygrał akurat Winston. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Patrząc na pozostałych kandydatów (może poza dwoma wyjątkami), nie dziwota, że plebiscyt wygrał akurat Winston. Nie zajal nawet 3 miejsca http://www.esquire.co.uk/2010/09/britai ... e-winners/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 To dowodzi, że Esquire obecnie to żadna wyrocznia stylu. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Ach rzeczywiście, jego wygraną wziąłem za oczywistość, jednak nie zmienia to mojej opinii, że był najlepszy wśród wszystkich pretendentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 garnitur już dogorywa, ale co tam, niech się wątek kręci . Post pod tytułem: kolejny nudny dzień w pracy (dziś nie miałem nastroju na jakieś mocno dandy elementy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Tak włożona poszetka wyglada niestety jak serwetka ukradziona ze stołu w restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Tak włożona poszetka wyglada niestety jak serwetka ukradziona ze stołu w restauracji Inspired by Czarnecki @Kyle Świetny zegarek i buty. Garnitur trudno oceniac, bo nie za wiele widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 za Dyzmy jeszcze ostrzej sobie z tym poczynali (przynajmniej wg serialu) serio to nie miałem aż tak wywalonej na wierzch, tylko rękę wyciągnąłem do zdjęcia tak, że poszetka jest na pierwszym planie i wyszła ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Widzę, że to nowa moda na "poszety" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Czarnecka poszeta jest jednak mistrzowska . Zapewne wyolbrzymiona, bo zdjęcie od dołu, ale jednak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Kyle Coś dużo tych pasków - mi się nie podoba zestawienie i krawat sam w sobie, za to buty tak. Dla ułatwienia łączenia podobnych wzorów: dobrze jest unikać tej same wielkości wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Kyle, mała, nienatarczywa sugestia - zamienić krawa na gładki, np. burgundowy lub zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Najpierw "jak nie robić" czyli wczorajszy dowód zachowań iście nieszarmanckich.pl A potem "jak robić" czyli dzisiejszy dowód na to, że brązowy pasek od eye_lipa świetnie pasuje do różowego i navy blue Czuję, że dzisiaj będę rzadko zapinał marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Bardzo Ważny Wieczór Nie rozpinam marynarki stojąc, więc paska spod kamizelki nigdy nie widać. Planuję nosić spodnie wyłącznie z wyższym stanem, więc ten problem kiedyś zniknie. Cheers from Roger Sterling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Wydaje mi się, że przesadziłeś nieco z dopasowaniem marynarki, w szczególności rękawów. Wygląda jakbyś nie miał wcale swobody ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Też mi sie tak wydaje. wygląda tak jak byś miał zero luzu, kamizelka chyba trochę za wysoka i za ciasna górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Najpierw "jak nie robić" czyli wczorajszy dowód zachowań iście nieszarmanckich.pl A potem "jak robić" czyli dzisiejszy dowód na to, że brązowy pasek od eye_lipa świetnie pasuje do różowego i navy blue Czuję, że dzisiaj będę rzadko zapinał marynarkę No chłopaki, jest nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Z czego wykonana jest kamizelka? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi