macaroni Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Fajny zestaw! Zielony krawa z niebieską marynarką? Mi sa like it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 proceleusmatyk - I like. Na tych schodach to tylko brak pasztetowej, bochenka chleba baltonowskiego i ogórka kiszonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Czekałem z krawatem na wojvva na tyłach Sheratona, a potem się zorientowałem, że czekałem nie z tej strony No i jest zielony element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 @ proceleusmatyk Podoba mi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 @ trybek fenomenalny krawat! Zżera mnie zazdrość Mnie niestety też - świetny http://www.thetiebar.com/order_page.asp ... nValueIds= http://www.thetiebar.com/order_page.asp ... nValueIds= Dzieki Bartek, ale miec taki jak ktos to juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Proceleumatyk: Jak zwykle, piękna łezka pod krawatem. Czy ta poszetka powstała z lnu ode mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Ten zestaw zaraz będe miał na sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 marynarka JOOP, koszula HAVES&CURTIS, buty TOD'S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Kolorystycznie wydaje mi się w porządku; więcej nie potrafię powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Proceleumatyk: Jak zwykle, piękna łezka pod krawatem. Czy ta poszetka powstała z lnu ode mnie ? W tym krawacie łezka układa się sama... Nie do końca zgadzam się z Zakim, że musimy celować tylko w najlepsze (drogie) krawaty, ale jakoś tak się składa, że pod tymi najdroższymi szyja czuje się najlepiej Tak, to ten len, ale jeszcze nieobszyty... Nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Witam, klasycznie, na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Jeśli Twoje nogawki są krótkie to apeluje o ich zwężenie. W innym wypadku w czasie chodzenia będą powiewały jak flaga. I apeluje o lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Przyłączam się do apelu. Nogawki mają całkiem fajną długość, jednak przy ich aktualnej szerokości nie wygląda to najlepiej. Marynarka wydaję się być zbyt mało wytaliowana. Ogólnie zestaw całkiem udany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Moja lepsza połowa na "koledzy apelują o lepsze zdjęcia" powiedziała "może jutro" Pomysł zwężenia nogawek dość intrygujący, obecnie mają 46cm obwodu przy bucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 obecnie mają 46cm obwodu przy bucie.Czyli 23 cm. Liczy się szerokość złożonej nogawki, a nie obwód. I 23 cm to sporo, szczególni przy krótkich nogawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Trochę bez sensu jest wrzucanie nieostrych zdjeć, na których nie można wyróżnić ani kolorów ani faktury (pomijając nawet dopasowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2011 Spróbuj może lepiej uprasować te spodnie, jeżeli to jest 23 cm i zakładając, że nie masz nóg jak patyków, to te spodnie powinny zupełnie inaczej leżeć. Jeżeli to nie wina uprasowania, to złe dopasowanie kroju spodni do sylwetki i jest efekt "poczciwego marynarza". Chociaż zakładam, że do zdjęcia trochę za wysoko po prostu podciągnąłeś spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam, chciałbym zaprezentować mój dzisiejszy zestaw sesyjno -roboczy. Jak zwykle zachęcam do oceniania i komentowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No w porównaniu z pierwszymi zestawami naprawdę jak dzień do nocy na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Klasyczny zestaw sportowy; bez udziwnień i bardzo dobrze . Świetnie wyglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Możesz napisać jakich marek są poszczególne elementy zestawu? Najbardziej ciekawi mnie blazer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Pewnie; blazer – h&m (przerabiana – taliowanie, skracanie rękawów); 100% bawełna spinka węzełek – Van Graaf poszetka – poszetka.com; 100% len koszula – h&m; 100% bawełna zegarek - Orient (bransoleta wymieniona na skórzany pasek) krawat – Mario Barutti; 100% jedwab pasek – selected chinosy – h&m (przerabiane – skracanie, zwężanie); 100% bawełna skarpetki – Christian Berg, P&C; 100% bawełna buty – Ryłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 No i mamy polskiego Winstona Chesterfielda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Phantom na 1 zdjęciu fajny kontrast między Tobą , a odrapanym tynkiem Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi