4inHand Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 zlitujcie się... Edit: W celu wyjaśnienia zatrważającej niewiedzy Tomka polecam Nie chcę być znawcą sklepów internetowych z ubraniami, ani znawcą teorii i historii. Chcę być eleganckim facetem. Can you dig this? http://www.forum.butwbutonierce.pl/memb ... file&u=403 Będę musiał połknąć te słowa ponieważ otwieram sklep internetowy z dodatkami męskimi i musiałem przeczytać o tym kilka książek, ale generalnie to właśnie o to chodzi Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Czy to zdjęcie z kamery przemysłowej ? Cytuj
constantin Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Czy to zdjęcie z kamery przemysłowej ? Wybaczcie jakość, współpracownik telefonem.. Cytuj
pirat Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Gajowy się w lesie zawieruszył Cytuj
blondaas Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Marynarka Massimo Dutti? Cytuj
sirscruffy Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Nope, marynarka to Strellson Cytuj
R0bert Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Na szybkiego: Tak wiem, łezki brak, ale krawat wiązany w pospiechu a potem jakos o niej zapomniałem. Cytuj
Styleman Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Na szybko to ten krawat nie pasuje do tego zestawu ,poprostu wyje jak szalony. Cytuj
Styleman Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak jakos czwartkowo I bardzo ciezko . Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Sobotnie: Marynarka: Sebastian Żukowski, Hunt & Winterbutham Spodnie: Janusz Kruszewski, Minnis Flannel Cytuj
+Immune+ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Ta koszula wygląda w tym zestawie tak tragicznie, że chyba nie mogło być już gorzej. Wymień ją na gładką białą i zobacz jak zestaw zmieni się nie do poznania. Popracowałbym też nad wiązaniem krawata. Marynarka wygląda bardzo fajnie, chyba w końcu znalazłeś kompromis pomiędzy wygodą, a estetyką. Cytuj
pirat Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Popracowałbym też nad wiązaniem krawata. Nie tylko pod kątem węzła ale również długości. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Gdzież to takie spodnie można dostać, jeśli to nie tajemnica? Ja bym wymienił krawat na jakiś weselszy, bo trochę się za szaro zrobiło Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 suit supply miał i chyba ma. Ale zestaw super! Cytuj
sirscruffy Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 @Secondhand Dandy spodnie zostaly upolowane na wyprzedazy Cottonfielda pare tygodni temu. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 @Secondhand Dandy spodnie zostaly upolowane na wyprzedazy Cottonfielda pare tygodni temu. Wychodzi na to, że mocno wyszczuplili fasony od mojej ostatniej u nich wizyty. Cena spodni kusi straszliwie Cytuj
4inHand Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Wciąż w kamizelce, ale gotowy na wiosnę Cytuj
Vislav Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Wciąż w kamizelce, ale gotowy na wiosnę Brawo!!!Dla takich zestawów Wiosna z pewnością przyleci na skrzydłach, inne Muzy także. Fajna kolorystyka i ładnie poukładane faktury tekstyliów. Cytuj
Styleman Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Co możną powiedzieć ? Super,resztę powiedział Vislav Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi