4inHand Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W dwurzędówce, z butem i szerokim krawatem w drodze do pracy, nagrywając nowy odcinek vloga. Zarządzacie czasem? Cytuj
PawelR Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Bez pasów a jak się marynarka pogniecie - chociaż akurat 4inHand akurat ma zapięte. 7 nawyków... - ta książka która swego czasu namieszała mi w głowie. Cytuj
4inHand Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Bez pasów Nieeee...chyba miałem pasy, ale nie widać Jak już pijesz w aucie to chociaż zapnij pasy Cytuj
michau Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Prawda, jest krótka, ale u mnie nie jest źle z proporcjami - rękawy są za długie, więc proporcjonalnie długość jest znośna. Nosi się świetnie i jest przewiewna - podszewka jest tylko na ramionach i w rękawach. Z chęcią bym przytulił, ale nigdzie nie znalazłem rozmiaru 46:( Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Szukam odpowiedniego podpisu do tego zdjęcia Cytuj
constantin Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Moim zdaniem "smutny myśliciel":) Cytuj
blondaas Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Wyluzowany Myśliciel Rodina w panamie Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Tak się kończy degustacja whisky" W takim wypadku można by nazwać to zdjęcie "Wyrwany ze snu" Cytuj
Koval Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Parafrazując - 'Miler pił...' Cytuj
paparazzo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Walki w klatce. Czekając na następnego." Cytuj
andrzej k. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "ubieram się bespoke a ona odeszła z dresiarzem ... i co ja tu k.... robię " Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "stary rekin poluje na młode foczki" Cytuj
andershep Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 'stary człowiek i może' Cytuj
Bartek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Fredo... Jesteś moim bratem i kocham cię. Ale nigdy więcej nie występuj przeciw Rodzinie." Cytuj
meqoq Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 "Fredo... Jesteś moim bratem i kocham cię. Ale nigdy więcej nie występuj przeciw Rodzinie."I okazuje się, że nawet dla zaawansowanych użytkowników forum kapelusz = mafia. To czego oczekiwać od reszty społeczeństwa? Cytuj
Bartek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Tu jest jeszcze spojrzenie i rozmiar ręki:) Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzisiaj próby na skuterze. Cytuj
sergiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zestaw sprzed około 2 tygodni, ale dawno nic nie wrzucałem . Swoją drogą usłyszałem niedawno od kolegi, że ubieram się "zbyt poważnie jak na mój wiek" . Cytuj
White Haven Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie masz się co przejmować - wystarczy, że włożę koszulę w spodnie i słyszę to samo. A zestaw fajny, z tym, że przydałaby się też dolna część. Cytuj
paparazzo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Styleman - próby na skuterze czy sesja na skuterze? Segriusz, to pojęcie względne. Za mało informacji aby oceniać konkretną sytuację. Gdyby stwierdził to podczas grilla w dalekiej dziczy, na który to grill przyszedłeś w stroju zaprezentowanym powyżej, przyznałbym mu rację Wszyscy jednak znamy określenie "stary-maleńki". Jesteś młody co nie oznacza, że musisz ubierać się jak nastolatek. Z drugiej strony zbyt przesadna elegancja rodem z salonów z najwyższych sfer nie uczyni Cię bogatszym czy mądrzejszym, a przysporzy jedynie komentarzy jak Twojego znajomego. Jak zwykle sukcesem jest znalezienie równowagi pomiędzy powyższymi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi