torunianin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zestaw weekendowy. Przepraszam za jakość zdjęcia. Sweter w rzeczywistości jest jasno brzoskwiniowy Marynarka: Kamiński bespoke Sweter: Gant Poszetka: RC Spodnie: Józef Rumowski bespoke buty: Massimo Dutti Cytuj
Kyle Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 napisz proszę coś więcej o Twoich odczuciach ze współpracy z p. Rumowskim i efektech jego pracy Cytuj
torunianin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Marynarka jest mistrzowska Dzięki:) Mam kilka drobnych uwag, ale to moja najlepsza marynarka. napisz proszę coś więcej o Twoich odczuciach ze współpracy z p. Rumowskim i efektech jego pracy Bardzo miły i otwarty krawiec. Rzadko spotykane u krawca starej daty. Spodnie były szyte na podstawie gotowych spodni i dodałem tylko kilka poprawek. Wyszło całkiem ok. Mógłbym się przyczepić do kilku rzeczy w kroju i dopasowaniu, ale jest naprawdę przyzwoicie. Natomiast widać sporą staranność i dokładność krawca. Cytuj
maciato Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 @torunianin super Kolor marynarki świetny. Co to za materiał ? Cytuj
torunianin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 @torunianin super Kolor marynarki świetny. Co to za materiał ? Materiał od Romana. Niestety nie pamiętam, który to próbnik. Roman będzie pewnie kojarzył. Kolor wełny w rzeczywistości jest bardziej niebieski. Znalazłem zdjęcie, gdzie jest dużo bliższy rzeczywistości: Cytuj
Ernestson Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 @ torunianin. Przepiękna marynarka, zazdroszczę. Szczególnie górna część bardzo mi się podoba (obiecuję sobie że ze jakiś czas moje marynarki też takie będą ). Cytuj
Styleman Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzień dobry Dzisiaj taki zestaw Pozdrawiam Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cóż, ekstrawagancji nie można Ci odmówić. Jednak do mnie te buty nie przemawiają. Cytuj
pszemau Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Styleman, chcę więcej tych apaszek. Pokaż kiedyś którąś z bliska frontalnie i od tyłu, żeby było widać, jak je składasz/zwijasz/masaj. Masz same jedwabne? Bawełna? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Cytuj
White Haven Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Poza butami (zupełnie nie moja bajka) świetny zestaw. Zaczynają mnie kusić te apaszki Cytuj
Mitch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dopisz jeszcze producentów Szczególnie marynarka i buty mnie interesują. Cytuj
Styleman Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziękuje Apaszki zaprezentuje w najbliższym czasie wraz ze sposobem jak je wiąże . Używam apaszke zarówno z jedwabistym jak i bawelnianych , te drugie trochę gorzej sie układają Dzisjejszy mój zestaw Marynarki -Dolce&Gabbana Apaszka-Guess Koszula -Hugo Boss Spodnie -Gucci Buty-Gucci Pozdrawiam Cytuj
constantin Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zapewne zwracasz na siebie uwagę na polskich ulicach:) Podoba mi się.. Cytuj
pirat Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Garnitur -Buczyński Individual TailoringCzy moglby Pan cos wiecej napisac: wybor materialow, uzgodnienei konstrukcji, ogolnie o wspolpracy? najlepiej tu: viewtopic.php?f=2&t=964&p=464&hilit=buczynski#p464 Cytuj
pirat Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 G Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Styleman, wspaniałe! Naprawdę cud, bijesz na głowę 400 parę stron tego wątku, uwielbiam Cię No i w ten sposob podsumowales dotychczasowe dokonania kolegow w tym watku. Nawet Vislava Cytuj
el-biczel Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Styleman, genialne. Czekam na więcej stylizacji Styleman, wspaniałe! Naprawdę cud, bijesz na głowę 400 parę stron tego wątku, uwielbiam Cię I tak mit mówiący o tym, że eleganckie i dobre ubieranie się jest na każdą kieszeń, został obalony. Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Jak to kiedyś powiedziała Agnieszka Osiecka -To jest TO (nazwa napoju ,którego nie wymienię) Apaszka,fular tez może być świetną ozdoba męskiej szyj nie tylko krawat.Nic dodać nic ując -tylko tak trzymać. Pozdrawiam Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 I tak mit mówiący o tym, że eleganckie i dobre ubieranie się jest na każdą kieszeń, został obalony. Czy to jest mit? Dobre rzeczy zawsze kosztowały,ale dawały i dają gwarancje jakości i tego ze będą długo nam z pełnym zadowoleniem służyły. A właśnie jakość użytych materiałów zarówno na marynarkę ,spodnie czy buty podkreśla czy są eleganckie i po parokrotnym założeniu trzyma tz.fason Sam wielokrotnie mam dylemat i zadaje sobie pytanie -dlaczego to jest takie drogie ? Później czas daje mi odpowiedz ze watro było akurat kupić ta jedna rzecz zamiast kilku podobnych ale w niższej cenie.Płacimy nie tylko za metkę w tej cenie zawarta jest również jakość użytych materiałów ,jakość wykonania i tak zwany szczegół a jak mówi stare powiedzenie dobre tkwi w szczegółach.Jest takie powiedzenie ze bogaci kupują dobre drogie rzeczy bo na tym oszczędzają -służą im przez wiele lat . I to jest prawda. Takich przykładów można mnożyć dużo w każdej materii ,chociaż by pralnia do której oddajemy swoje rzeczy. Przekonałem się na własnej skórze ,od lat korzystam z usług pralni w Panoramie w Warszawie ,jest droga fakt,raz postanowiłem zaoszczędzić spodnie od garnituru dobrej jakości oddałem do sieciowej pralni , okazało się ze zniszczyli cala fakturę materiału raz w nich po tej pralni usiadłem i pękły na siedzeniu ,materiał był przepalony jakąś chemia , Poniosłem duza stratę a oszczędności w tym przypadku okazały się klęską totalna . Pozdrawiam Cytuj
Misza Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Styleman, możesz podać przykładowe ceny (np. spodnie, marynarka) w tej pralni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi