Misza Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Śliczna . Z tymi kapciami wygląda rewelacyjnie. Bardzo krótkie rękawy marynarki. Jeśli to zamierzony efekt, to gratuluję odwagi . ja bym takich krótkich nie zrobił, ale jeśli tak lubisz, to super. Prawie, jak MT. http://macaronitomato.natemat.pl/16257, ... k-i-jestem Nogawki trochę za długie? Koszula świetna. Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Twoje bambosze prawie zrzuciły mnie z krzesła. Czekamy na zdjęcia w mniej prywatnym otoczeniu z obuwiem na nogach. Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 4inhand dobrze mówi- polać mu! Niezły zestaw jak na początek. Rekawy faktycznie wydają się trochę za krótkie. Bardzo ładny, spokojny zestaw.Najbardziej podoba mi się krawat i .... narzeczona Twoje narzeczonej gratuluję narzeczonego- eleganta Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Bamboszami dałeś czadu -to fakt . Moim zdaniem bardzo dobrze zestawienia koszula z krawatem ,chociaż przy Twoim wieku założył bym bardziej żywy krawat . Masz bardzo dobra sylwetkę więc spodnie powinny być bardziej dopasowane i zdecydowanie krótsze ,szczególnie przy takim zestawieniu . Pozdrowienia dla narzeczonej oraz uznanie za odwagę ze wystąpiła u Twojego boku . Pozdrowienia -miłego dnia . Cytuj
+Immune+ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 @ Damian Jedyne do czego bym się przyczepił to węzeł (jak już wspomniano) i płaszcz, który trzeba ładniej przewiesić przez rękę. Ogólnie bomba! Nie mogłem się powstrzymać. Panowie, Wy tak na serio? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 @ Damian Jedyne do czego bym się przyczepił to węzeł (jak już wspomniano) i płaszcz, który trzeba ładniej przewiesić przez rękę. Ogólnie bomba! Nie mogłem się powstrzymać. Panowie, Wy tak na serio? Tak. Ja już szykuję foto-poradnik na bloga "Jak ładnie przewiesić płaszcz" Aż dziw, że Jolanta K. jeszcze tego nie zrobiła. Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tak. Ja już szykuję foto-poradnik na bloga "Jak ładnie przewiesić płaszcz" Aż dziw, że Jolanta K. jeszcze tego nie zrobiła. +++ Cytuj
Karczmarz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tak. Ja już szykuję foto-poradnik na bloga "Jak ładnie przewiesić płaszcz" Aż dziw, że Jolanta K. jeszcze tego nie zrobiła. Myślę, że jakby się uprzeć to dałoby radę spłodzić cały rozdział na ten temat. Jak przewiesić płaszcz to jedna sprawa, ale mamy jeszcze np. sweter gdy jest zbyt gorąco, okulary przeciwsłoneczne gdy chwilowo nieświeci słońce, rękawiczki gdy jest za ciepło oraz pewnie wiele innych rzeczy, które w różnych sytuacjach musimy zdjąć i "coś" z nimi zrobić a nie za bardzo wiadomo co Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 @ Damian Jedyne do czego bym się przyczepił to węzeł (jak już wspomniano) i płaszcz, który trzeba ładniej przewiesić przez rękę. Ogólnie bomba! Nie mogłem się powstrzymać. Panowie, Wy tak na serio? Bartku! Absolutnie nie musisz się powstrzymywać Choć nie jest dla mnie żadnym, nawet najmniejszym problemem, gniotący się płaszcz razi moje poczucie estetyki. Proszę bardzo podwaliny do poradnika: chwyć za kołnierz wywróć na lewą stronę przewieś płasko przez ramię Unikniesz kłębiącego się materiału, gniecenia płaszcza i zbierania nim kurzu. Nic nie kosztuje, nie wymaga dużo pracy a wygląda lepiej Cytuj
Bartek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o swetry, to mamy dobry przykład Cytuj
kamil.em Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam Dzisiaj zestaw bez marynarki ale za to z płaszczem Tym razem małżonka pomogła mi w zrobieniu fotek. pozdrawiam Cytuj
Kobe Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 kamil.em - wszystko fajnie, ale razi jednak kamizelka, zwłaszcza tak formalna, bez marynarki. Cytuj
Karczmarz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 kamil.em - wszystko fajnie, ale razi jednak kamizelka, zwłaszcza tak formalna, bez marynarki. A mi się kamizelka bardzo podoba właśnie bez marynarki Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzień dobry Kolejne wejście z apaszka Garnitur -Buczyński Individual Tailoring Koszula -Pal Zileri Poszetka -Corneliani Apaszka- Alexander Mqueen Buty- Bally Cytuj
constantin Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Apaszka może za kilka lat.. ale zestaw bardzo mi się podoba Cytuj
Ard Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 @Styleman Idealny zestaw! Chyba najlepszy z dotychczasowych (a pozostałe były co najmniej bardzo dobre) Cytuj
Karczmarz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 @styleman Rewelacja! Próbuje się doszukać jakiś większych niedociągnięć w garniturze ale mi nie idzie (odradza to wiarę w MTM po paru niezbyt pozytywnych opiniach ostatnimi czasy). Ponadto tobie te apaszki bardzo dobrze pasują, choć przypuszczam, że nie każdemu było by z nimi do twarzy Cytuj
Łukasz_ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Styleman - super (a gdyby buty były brązowe, to jeszcze lepiej ) Cytuj
Styleman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Styleman - super (a gdyby buty były brązowe, to jeszcze lepiej ) Tak wyglądają te co mam dzisiaj. Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Styleman, też podzielam zdanie Łukasza- jeszcze lepsze byłyby brązowe. Nie ma się za bardzo do czego czepiać. Ps: Naprawdę można Cię pomylić z Lino, gdybym Cię spotkał na drodze tak bym pewnie pomyślał . Czy mi się wydaję, czy inspirujesz się trochę jego stylem? Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Kamil.em - albo kamizelka za krótka, albo spodnie ze zbyt niskim stanem, trochę koszuli ci wystaje, a tak być nie powinno. Pozdrawiam, Dr Cytuj
kamil.em Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Masz rację Doktorze, kamizelka jest trochę za krótka. Nie pochodzi od żadnego garnituru, ale bardzo ja lubię. Mam jeszcze taką samą w brązowym kolorze. Dzisiaj monochromatycznie, beże i brązy. Wybaczcie ale kolory na zdjęciach trochę przekłamują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi