Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Napisano 28 Kwiecień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2022 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 1 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2022 Dziś: 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 Solaro bawełna, niedługo solaro wełna z Spier&Mac: 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 Dzis taki zestaw a’ la clubbingowy. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 Jakis czas temu Jan Adamski sporządził tekst pt „ Dał nam przykład Donald Trump, jak krawaty nosić mamy” Ja z kolei pokazuję jak w moim mniemamaniu krawatów nosić nie mamy . Zawiązał mi się dzis zbyt krótko . Ogólnie preferuje długość za pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 Fajnie, tylko rękawy marynarki do skrócenia, szczegół, ale istotny, przy zbyt długich marynarka wygląda na zbyt dużą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 4 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2022 mosze Napisano 20 godzin temu Fajnie, tylko rękawy marynarki do skrócenia, szczegół, ale istotny, przy zbyt długich marynarka wygląda na zbyt dużą Tak to prawda, ale zostawiłem je świadomie. Uznałem ze tym razem lepsze będzie wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2022 Rozwiniesz, co mogło pójść nie tak przy skracaniu rękawów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 4 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2022 4 godziny temu, Servetch napisał: Rozwiniesz, co mogło pójść nie tak przy skracaniu rękawów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 4 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2022 Teraz, kichanadeta napisał: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3694-forumowa-poradnia-stylistyczna/?do=findComment&comment=337472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 8 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 Dziś: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 W dniu 4.05.2022 o 18:12, Servetch napisał: Rozwiniesz, co mogło pójść nie tak przy skracaniu rękawów? Chciałem marynarkę zachować w oryginale, ot taki kaprys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 @phantom świetny zestaw! Bardzo podobają mi się dopasowanie i proporcje garnituru, a szczególnie to jak układają się spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 11 godzin temu, blekit napisał: @phantom świetny zestaw! Bardzo podobają mi się dopasowanie i proporcje garnituru, a szczególnie to jak układają się spodnie Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2022 marynarka Andells, koszula Osovski, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 marynarka Andells, Tyrwhitt, krawat to jakaś włoszczyzna, poszetka od Poszetki 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 Dawno mnie tu nie było :) 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 7 godzin temu, Beny23 napisał: Dawno mnie tu nie było Prawdziwy Gościówa 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 Brakowało nam Ciebie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2022 tencel - jedwab - american Oxford - len 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 20 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2022 Solaro wełniane i krawat bespoke bez podszewki z rolowanymi brzegami: 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 22 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2022 Kilka nowych rzeczy dziś: 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 @Beny23, dobrze Cię widzieć z powrotem👍😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi