pershing Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 23 hours ago, alabuz said: . Jaka to marynarka? Krawat domyślam się, że z poszetki - jest jeszcze dostępny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Krawata na stronie poszetka.com nie widzę, ale warto się spytać u źródła. Marynarka to SuSu ze starszej kolekcji (mieszanka wełny i konopi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 6 godzin temu, alabuz napisał: Krawata na stronie poszetka.com nie widzę, ale warto się spytać u źródła. Marynarka to SuSu ze starszej kolekcji (mieszanka wełny i konopi). wszystkie drogi prowadzą do SuSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 22 godziny temu, pershing napisał: Jaka to marynarka? Krawat domyślam się, że z poszetki - jest jeszcze dostępny? Krawat to nowa kolekcja madderów, w tym tygodniu na stronie. Dwurzędówka SuSu, bedziemy mieli wkrótce podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 24 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 . 19 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 @alabuz bardzo fajny zestaw! U mnie dzisiaj tak. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring 14 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 W dniu 24.10.2018 o 10:03, alabuz napisał: . Bardzo ładny krawat! Mogę spytać co pn zacz? A swoją drogą, a’propos niedawnej dyskusji o kołnierzykach, widzę że masz Osovskiego - mam od niedawna tę samą koszulę i zauważam podobne tendencje. To chyba błąd w konstrukcji samego kołnierzyka, który minimalnie skrócili i teraz nie „kładzie” się większą powierzchnią na przodach. Mam koszulę ze starszej kolekcji i tam kołnierzyk układa się znakomicie, mimo częstego noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2018 Kolejna wariacja nt. Brytola na Wisłą... właściwie, to Odrą 😉 CT, Osovski, RoT, N'onchalant, MD 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 28 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Dzisiaj w pracy: I jeszcze dorzucam po pracy: 12 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Gość weselny (z wczoraj) * Suitsupply * koszula Macaroni Tomato * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Yanko 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Dwa rzędy na jesień/zimę testowane w ostatnich dniach. Pracownia krawiecka Wandy Fok. 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 W dniu 26.10.2018 o 10:48, O.v.K. napisał: Bardzo ładny krawat! Mogę spytać co pn zacz? A swoją drogą, a’propos niedawnej dyskusji o kołnierzykach, widzę że masz Osovskiego - mam od niedawna tę samą koszulę i zauważam podobne tendencje. To chyba błąd w konstrukcji samego kołnierzyka, który minimalnie skrócili i teraz nie „kładzie” się większą powierzchnią na przodach. Mam koszulę ze starszej kolekcji i tam kołnierzyk układa się znakomicie, mimo częstego noszenia. Krawat to wełna od EoE, na stronie jej już nie widzę, jedynie w innych kolorach, natomiast bardzo przyjemny materiał na krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Lubię brązy * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 29 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Ja z kolei niebieskie 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 29 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Golf III: 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 W dniu 23.10.2018 o 11:20, pershing napisał: Jaka to marynarka? Krawat domyślam się, że z poszetki - jest jeszcze dostępny? https://www.poszetka.com/pol_m_Akcesoria_Krawaty_ANCIENT-MADDER-258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2018 Madder + Gdańsk 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 SuSu Baś EoE Profuomo Berwick 15 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Madder + Wrocław 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 31 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Mam fotografa to korzystam: SuSu custom Profuomo EoE Baś Berwick 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Dziś kamizelka i piękna grenadyna od EoE. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 @alabuz jak oceniasz kamizelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Jest to mój debiut jeżeli chodzi o kamizelki, ale uważam ją za całkiem udany produkt. Ma ładny kształt klap, plecy z materiału, ciekawą podszewkę oraz niewygórowaną cenę (kamizelka w cenie krawata😆). Zebrałem nawet dziś za kamizelkę parę komplementów. Z minusów to przede wszystkim guziki (na pewno warto rozważyć ich wymianę). Mylący jest również kolor tkaniny na stronie 4gentleman, spodziewałem się szarości, a kolor dość mocno wpada w niebieski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2018 ⅆ o n e g a ℓ 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi