tangoup Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Koszula i kołnierz to pewnie wina postawy przy zdjęciu. Rękawy widać że nie są za długie, wystarczy zwrócić uwagę na prawą rękę.. albo inne zjęcia w tym samym smokingu. Poszetka pewnie podobnie, z czasem lekko się schowała. Cytuj
maciak01 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Może nie dziś, ale dopiero udało mi się dorwać zdjęcia z sylwestra. Stojąc "na baczność" nogawka wydaje się troszkę dłuższa, a kołnierz marynarki nie odstaje, chociaż na pewno nie jest idealnie. Pozdrawiam,Michał. Cytuj
niegoslav Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Standardowy zestawik. Na nogach szare welniane spodnie, na stopach czarne oxfordy. Krytyka mile widziana. 3 Cytuj
Marcines Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Cóż, na zdjęciu mało widać, ale zestaw kolorystycznie bardzo ładny. Jakiej firmy jest marynarka? Cytuj
niegoslav Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zdjecie poprawione. Marynarka z Bytomia. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Może nie dziś, ale trochę czasu temu, no ale ze zdjęciami się zeszło Garnitur dwurzędowy z ciepłej, niebieskiej tkaniny w lekkiego pinpota od Sebastiana Żukowskiego Po kliknięciu powiększenie 19 Cytuj
Vince Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niesamowicie podoba mi się kolor no i oczywiście krój! Gdyby dodać lat zdjęciu, to by było typowo przedwojenie dla mnie. @4inhand Świetny smoking. Ciekawa muszka, a z chowającą się poszetkę też walczę 1 Cytuj
mosze Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ładnie; ja też lubię dwurzędówki, ale one mnie - niekoniecznie. Cytuj
adamus Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 4inhandŚwietny smoking! Bardzo mi się podobają smokingi chociaż sam wolałbym chyba jednorzędowy ze szpiczastymi klapami. Szkoda tylko że nie bardzo jest to praktyczny nabytek Cytuj
Koval Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 A to chyba kwestia indywidualna i zależy od stylu życia i środowiska... 2 Cytuj
IdeeFixe Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 adamus to bardzo praktyczny nabytek, zainwestuj tylko w cygaro, lapmkę i poczekaj na wieczorową porę - świat jest twój Cytuj
Rodezjan Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Garnitur SS Napoli Blue Faux Uni Koszula TM Levin Krawat No name Poszetka poszetka.com Spinki No name Zegarek ML Pozdrawiam M 4 Cytuj
emense Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 świetny zestaw ale zrobił bym coś z wiązaniem krawata, jakoś tak zbyt delikatnie zawiązany, brakuje mu tego "zadziora". Cytuj
Rodezjan Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Oczywiście uwagi krytyczne miłe widziane xkoziol Cytuj
Remy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mi się podobają takie zestawy- granatowa marynarka + brązowy krawat. Ten jest bardzo ładny. No i brązowe buty zapewne na nogach masz... Cytuj
4inHand Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zestaw sportowy Fot. K. Łukowicz 7 Cytuj
Rodezjan Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Garnitur SS Koszula M&S Krawat Burton (wiem ze węzeł spieprzony...) Poszetka poszetka.com Zegarek ML Pozdro M Cytuj
zixart Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Poszetka i krawat w jednym kolorze (mimo, że najprawdopodobniej nie jest to zestaw) to słabe połączenie. Garnitur czarny czy ciemne 'navy'? Cytuj
Rodezjan Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Garnitur ciemny granat, poszetka w 4 odcieniach niebieskiego Cytuj
adamus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fajny płaszcz. Szukam czegoś takiego od dłuższego czasu (albo pea coat w jodełke) ale nic nigdzie . To bespoke? Cytuj
mosze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 @James: post przeniesiony do wątku "Co mam dziś casualowego na sobie": https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-56 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Takie coś dziś popełniłem . 13 Cytuj
Vince Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Super koszula, oddawaj Skąd jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi