Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co się zajmować paskiem, skoro trafił on do stylizacji siłą przypadku? W sumie to lepiej było go w ogóle zdjąć do zdjęcia. 

Faktycznie marynarka jest dziwna - ja również mam wrażenie, że za krótka i to powoduje wrażenie przesunięcia zaburzenia proporcji (choć przyjęta poza nie ułatwia jednoznacznej oceny).

Opublikowano

Może i racja ale pamiętajmy, że "diabeł tkwi w szczegółach" - detale stanowią znaczącą różnicę między "być a nie być". ;)

Co do marynarki- zgadzam się z przedmówcami; wydaje się być coś z nią nie tak. Te guziki (już wspomniane) powinny być troszeńkę niżej.

Ogólnie stylizacja jest, jak to się mówi, "spoko" - poza tymi paseczkiem i guziczkami od marynarki.

Opublikowano

A wg mnie to co burzy odbiór całości to proporcje pomiędzy węzłem krawata, klapami marynarki i wielkością kolnierzyka koszuli. Dość ostro, "współcześnie", skrojona marynarka w zestawieniu z okrągłym kołnierzykiem też nie pomaga w odbiorze całości. Stąd wrażenie, że coś "nie gra".

Opublikowano

Spodnie to dawny zakup outletowy. Spodnie i tkanina (lanificio di lessona) made in italy  i całkowicie nieznana mi marka „Germano Classic" o której nawet google milczy. Sam chętniej dowiedziałbym się o nich nieco więcej, bo to najlepsze spodnie jakie mam (jeśli chodzi o jakość wykonania)

paparazzo - okien jeszcze silikonem nie uszczelniłem, dało się otworzyć... :D

Opublikowano

Tweed, szantung, flanela... i górne światło :(

Telefon robi co może.

Zestaw MEGA, piękne spodnie. Mam pytanko a propo marynarki, na zdjęciach wygląda jakby była kompletem ze spodniami, jednak potem piszesz że spodnie kupowane osobno gdzie indziej. Możesz wrzucić jakieś wyraźniejsze foto marynarki ?

Ostatnio nabyłem genialny wełniany garnitur właśnie (sądząc po zdjęciach) identyczny jak te Twoje spodnie - tym sposobem mam od ręki idealnego gotowca (koszula, sweter, buty).