Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tak...

Nasuwające się pytanie (formalnie wszak zasadne) do administratora forum BwB: czy, przy obecnym profilu działalności użytkownika macaroni, nie winien on publikować się w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm"?

Opublikowano

dzisiejszy zestaw

garnitur: Macaroni Tomato Warszawa

koszula: Macaroni Tomato Warszawa

krawat: Sam Hober

poszetka: Macaroni Tomato Warszawa

buty: Nike Vortex

Fajny zestaw, ale nie uważasz że spodnie są za wąskie w łydkach? Coś mi tam nie gra.

Na tak...

Nasuwające się pytanie (formalnie wszak zasadne) do administratora forum BwB: czy, przy obecnym profilu działalności użytkownika macaroni, nie winien on publikować się w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm"?

Jakie to formalne uzasadnienie, nie znajduję żadnego, ale być może nie znam wystarczająco regulaminu?

Opublikowano

Wszak to proste i logiczne, Rolandzie: jeśli ktoś prowadzi działalność gospodarczą + reklama (vide sklep internetowy macaroni tomato itp.), należy przenieść do działu "Rzemieślnicy i firmy". Chyba...?

Opublikowano

Wyciąłem uszczypliwości i towarzyszącą dyskusję.

Jeszcze dodam: rozumiem wątpliwości kolegi xyz, jednak post nie jest bezpośrednią reklamą. Zawartości będącej "pośrednią reklamą" jest natomiast na forum bardzo dużo. Zakazanie jej w praktyce znacznie ograniczyłoby ruch na forum, no i Regulamin nie zakazuje - przynajmniej nie ma jawnego zakazu - tego typu treści.

Opublikowano

Kolejny raz, ktoś szuka dziury w całym. :wacko:  , ale żeby nie było ota, te buty buty psują mi wszystko. Rozumiem, że taki trend, ale chyba nigdy się do takiego połączenia nie przekonam.

• Oceniam pozytywnie 8
Opublikowano

To nie jest problem samego trendu "garnitur+sportowe buty"  tylko tych konkretnych butów, które na zdjęciach prezentują się bardzo słabo. Jeśli ktoś już ma taką idee fixe to może chyba lepiej pójść bardziej po bandzie i dobrać "sportowce" w jakimś bardziej wyrazistym kolorze?

A ten garnitur tweedowy naprawdę ładny.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba zestaw powyższy. Wracając do spodni Tomka Milera. Mam podobną budowę ciała. Waga mi skacze w przód i tył. Sprawiłem sobie podobne spodnie tylko szare. Nie mogę się w tym oglądać. Uważam, że mnie poszerzają. Wyrzucić chcę wszystkie z wyższym stanem i szerszą nogawką. W ogóle mi ta stylistyka nie leży. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Bardzo mi się podoba zestaw powyższy. Wracając do spodni Tomka Milera. Mam podobną budowę ciała. Waga mi skacze w przód i tył. Sprawiłem sobie podobne spodnie tylko szare. Nie mogę się w tym oglądać. Uważam, że mnie poszerzają. Wyrzucić chcę wszystkie z wyższym stanem i szerszą nogawką. W ogóle mi ta stylistyka nie leży. 

Wysoki stan spodni jest przecież kompletnie niewidoczny spod marynarki.

Opublikowano

Przytakując Caporegime, dodam że spodnie szerokie w pasie i o bardzo wąskiej nogawce, mocno zwężające się też nie bedą korzystnie wyglądały, nieproporcjonalnie. Szelki są lepsze od  paska w tym wypadku, ponieważ nie trzymają spodni 'po obwodzie'. Spodnie wtedy mogą mieć lekki zapas w pasie i nie będą zjeżdżały z brzucha. Nawet przy idealnych spodniach w pasie i duzym brzuchu, spodnie z paskiem zsuwaja sie w dół, przy szelkach beda na miejscu.