kamilp Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Panowie, czy znajdą się chętne osoby do wspólnego zakupu w ramach multibuy na stronie james button ? Przy 4 koszulach, cena wynosi 124,75/sztuka. Nigdy nie użytkowałem ich produktów, myślę, że w tej cenie warte spróbowania. Zainteresowanych proszę o PW. jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 jeszcze aktualne Przepraszam, przez święta totalnie zapomniałem o wpisie - tak z mojej strony sprawa aktualna. Niniejszym proponuje odświeżyć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 masz jakieś doświadczenie z tymi koszulami? ciekawi mnie porównanie z innymi markami w podobnym segmencie cenowym choć cena jest hmm... niska:) edit: już wiem, doczytałem w wątku z koszulami Nie użytkowałem do tej pory, jednak za 125zł chętnie zobaczyłbym na własne oczy co to jest. Marka wypadła dobrze w teście pana Jana Adamskiego. Skusisz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 16 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Zakładam, że do wszystkich dotarły zakupione buty AS. Proszę o kilka zdjęć dla kolegów, kt cały czas się zastanawiają. M Z dużym opóźnieniem spowodowanym wyjazdem i nawałem pracy wrzucam kilka zdjęć Holmes II, które dzięki uprzejmości fan_dobrego_buta zawitały w me skromne progi. Uważny ogląd butów wyjaśnił dlaczego były sprzedawane jako seconds: lekkie zadarcia skóry wewnątrz buta, wystające nitki przy wykończeniu wewnątrz, nierówny kolor obu butów, nierówne wykończenie rantów w jednym z butów. Niemniej bez żadnych zastrzeżeń akceptuję je właśnie w takiej postaci - powyższe uchybienia uzasadniają niższą cenę i gdybym miał je jeszcze raz kupić, zrobiłbym to bez chwili wahania. Tutaj prezentowane są po wyczekanych długi czas wyrównaniu koloru, woskowaniu, częściowym lustrowaniu oraz słonecznej pogodzie pozwalającej mi uzyskać w miarę rzetelny odcień na zdjęciach, a więc w standardzie godnym - jak wierzę - szanownego Forum i jego Użytkowników. Na razie - z tytułu śniegowej aury - nie były użytkowane, natomiast przy pierwszych w nich wyjściach wrzucę zdjęcia z tego, jak się prezentują w świetle dziennym. Fanowi głęboki ukłon raz jeszcze. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Ładne zdjęcia i oczywiście rewelacyjny model!!! Ja miałem przyjemność w zeszłym tygodniu zabrać Holmesy II do UK na wypad do biura firmy. Bardzo wygodne - osobiście jestem b zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 wybaczcie mi offtop, ale co to znaczy buty AS? to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Alfred Sargent, firma produkująca buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Alfred Sargent, firma produkująca buty. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonP Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Koledzy mam pytanie czy to jedyny wątek zakupów grupowych w klasycznebuty.pl na forum? Właśnie zaczynam przygodę z lepszej jakości butami, przejrzałem wiele stron sklepów w Polsce i UE i zdecydowałem się na zakup butów Berwick 3010 w klasycznebuty. Będę ich potrzebował na ślub w lipcu więc jeszcze sporo czasu, zamierzam śledzić wątek w nadziei na akcję zakupów wspólnych do tego czasu. Wiem że dopiero była, ale może późną wiosną jeszcze coś się wykluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Jutro będę robił zamówienie w CT. Jeśli, starym zwyczajem ktoś chciałby dołączyć - zapraszam po szczegóły tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2039-zamówienie-grupowe-charles-tyrwhitt-vol-1-zakończone/?p=108114 W związku z incydentem pseudo-dżentelmena z forum, który po zamówieniu przeze mnie i opłaceniu całości nie odebrał koszuli i nie rozliczył się ze mną, uczestnictwo w zamówieniu jest dla osób ze stażem wyższym niż miesiąc i liczbą postów większą niż 50. Oczywiście brak informacji wymaganych w zamówieniu skutkuje nieuznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @paparazzo, czy jest możliwość zamówienia na zasadzie "jeśli się znajdzie ktoś do pary, to poproszę spodnie z promocji 2 za 70" - przepraszam, jeśli pytam o oczywistość, ale w instrukcji nie jest to jednoznacznie wytłumaczone. Z góry dzięki za wyrozumiałość, ale jeśli dobrze czytam "można również zarezerwować miejsce na liście bez wskazywania konkretnego produktu, należy wówczas podać rodzaj produktu (np. spodnie z oferty 2za70) i liczbę rezerwowanych sztuk", to można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Jutro będę robił zamówienie w CT. Jeśli, starym zwyczajem ktoś chciałby dołączyć - zapraszam po szczegóły tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2039-zamówienie-grupowe-charles-tyrwhitt-vol-1-zakończone/?p=108114 W związku z incydentem pseudo-dżentelmena z forum, który po zamówieniu przeze mnie i opłaceniu całości nie odebrał koszuli i nie rozliczył się ze mną, uczestnictwo w zamówieniu jest dla osób ze stażem wyższym niż miesiąc i liczbą postów większą niż 50. Oczywiście brak informacji wymaganych w zamówieniu skutkuje nieuznaniem Wchodzę w to. Zamówiłbym 2 koszule: 1) FON0290SKY - 15,5/34/SINGLE CUFF/extra slim 2) FON0580SKY – 15,5/34/SINGLE CUFF/extra slim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @Lebowski, jeśli jesteś zainteresowany spodniami wyłącznie jeśli znajdzie się ktoś do pary - poproszę o informację takie jak wskazalem z wyraźnym zaznaczeniem że tylko jeśli znajdzie się chętny na drugą pare. No i oczywiście prośba o w miarę możliwości - rozpropagowanie na forum informacji ze szukamy "do pary". @Jacho - zaprasza ale proszę PW i pełne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Ok, dzięki. Orientuje się ktoś, czy buty CT "wide fit" to jest G czy szersze? Regular fit to F, czy G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Podpytaj w wątku o butach. Ps. Może będę miał kogoś do spodni 2za70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Kiedy planujesz zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Niedziela, ok poludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Właśnie przysłali maila z informacją o rabacie 14% dzisiaj, można skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spami Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Witam!Otrzymałem od firmy katalog papierowy z 10dniową ofertą - "welcome back offer".Czy ktoś byłby będzie chętny do wspólnego zakupu lub zorganizowania zamówienia?Koszulę w katalogu po 19,95funta + wysyłka z UK + koszt PP.Chętnie zamówiłbym dosłownie jedną sztukę i zastanawiam się nad spodniami chinos z ich oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Panowie, proponuję wspólne zamówienie koszul z Camiceria Olga. Do podziału byłby koszt przesyłki (25 euro przy liczbie od 1 do 5 koszul, 35 euro przy 6 i większej liczbie), poza tym każdy ponosi koszt swojej koszuli zgodnie z cennikiem materiałów i ewentualnie dodatków oraz koszt dostawy w Polsce. Termin złożenia zamówienia to początek marca, zatem jest chwila na zastanowienia na wypróbowaniem. Myślę, że zwłaszcza osoby, które na forum podnoszą kwestię braku dostępności pewnych specyficznych rozmiarów na rynku RTW, mogą na próbę wziąć jedną koszulę, bo cena wyjdzie porównywalna z dobrym RTW (pewnie przy tańszych materiałach wyjdzie trochę taniej niż regularne ceny np. koszul Osovski, a są spore możliwości personalizacji). O zgłoszenia i pytania proszę poprzez PW. Zastrzegam, że w przypadku osób, których w jakiś sposób pozytywnie nie kojarzę z forum czy z realu, mogę wymagać zaliczki, ryczałtowo powiedzmy 100 zł, pod rygorem odrzucenia zgłoszenia. To, kogo pozytywnie kojarzę, jest moją arbitralną decyzją, od której nie służy odwołanie . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Niedziela, ok poludnia. Już poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srodkowy Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Czy planuje ktoś może zakup koszul w CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 edycja: dzięki koledze CzyDe nie będzie zbiorowego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Nie podważam sensu robienia zamówienia grupowego, ale Uniqlo EU ma co prawda ceny 15% wyższe, ale koszt dostawy wynosi tylko 4e i realizacja będzie "od ręki". Natomiast wyprzedaże i promocje są niezależne między USA/UK/EU (tak wynika z moich obserwacji), więc może wtedy warto faktycznie kombinować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Dziękuję za cenną informację. Szczerze to nawet nie sprawdzałem, tzn. kiedyś porównywałem, i ceny w USA były wyraźnie lepsze, były dwupaki za jeszcze niższą cenę oraz wybór był dużo większy, ale to było miesiące temu. Zatem w tej sytuacji faktycznie warto zamówić w Europie, i chyba ze względu na koszty dostawy nie ma sensu bawić się zbiorowy zakup. Godne odnotowanie, że chyba do Polski koszt dostawy jest najniższy z państw europejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi