50groszy Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec Czy jest tu ktoś z forumowiczów mieszkający w Arabii Saudyjskiej lub przebywający tam i byłby wstanie zakupić pewną bluzę na Adidas arabskim? Nie da się tam kupić online i wysłać do Polski a może ktoś z was akurat byłby coś takiego dla mnie kupić i wysłać do polski czas nie jest istotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień Witam forumowiczów, jest ktoś chętny do wspólnego zamówienia z Camiceria Olga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień O, ja bym chętnie skorzystał! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 5 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień Podepnę się z podziałem kosztów - mam jedną koszulę do odbioru z Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Październik Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik Może ktoś by dołączył do zamówienia koszul z CT? Ja bym wziął dwie, przy zamówieniu czterech wychodzi jakieś 285 zł na koszulę (z wysyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 30 Październik Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik Może ktoś chętny na wspólne zakupy w tym sklepie? Mam na oku dwie koszule, ale darmowa wysyłka dopiero powyżej 400 EUR. https://isuit.it/en/designers/barba-napoli?srsltid=AfmBOorwWDWzOyeftCf8RdcDXWD14d-OWBX9GoyMSNZBW5gSZgbuO0Al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Październik Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik Byłby chętny na dołączenie do zamówienia skarpetek/podkolanówek od Celhuk (d. Viccel)? Koszt dostawy jest stały (13 usd), teraz jest dodatkowo kod na minus 20% chyba na wszystko. Mają trochę rzeczy, który nie ma u nas od Patine. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 31 Październik Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik Ja zawsze chętnie coś od nich kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 1 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 1 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad Też chętnie się podepnę EDIT: Jednak zrobiłem sam spore zamówienie, także nie uwzględniajcie mnie. Działa kod cel30 na 30% zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad Ktoś tu jednak umie w pakowanie. @mi.spoke - dzięki za kodzik. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu Czy są chętni na dołączenie do zakupów oryginalnych skór Peccari z Perlinger Leder: https://www.perlinger-leder.de/? Kolor "cork" - zdjęcia w załączniku. Cena skóry na parę rękawiczek wyjdzie z kosztami przesyłki ok. 450-500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, torunianin napisał: Czy są chętni na dołączenie do zakupów oryginalnych skór Peccari z Perlinger Leder: https://www.perlinger-leder.de/? Kolor "cork" - zdjęcia w załączniku. Cena skóry na parę rękawiczek wyjdzie z kosztami przesyłki ok. 450-500 zł. Ja! Próbowałem się z nimi skontaktować chyba trzy razy, zawsze mnie olewlai. Jak to zrobiłeś, że odpowiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Velahrn napisał: Ja! Próbowałem się z nimi skontaktować chyba trzy razy, zawsze mnie olewlai. Jak to zrobiłeś, że odpowiedzieli? Chyba po prostu szczęście, bo mnie wcześniej też olali. 😀 Super. Odezwę się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrAeonam Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Ja też się chętnie dołączę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi