Miro Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Panowie, nazbierały się 22 pary, trochę mało... Czekam na decyzję Sklepu w sprawie przedłużenia zapisów do środy. Jeśli odpowiedź będzie pozytywna, zostaną też doprecyzowane rabat i bonusy, gwoli przekonania niezdecydowanych do zakupu osób. Lecz wstępnie załóżmy, że odpowiedź będzie pozytywna - i proszę się nadal zapisywać. Pozdrawiam, Miro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Myślę że gdyby można bylo założyć oddzielny wątek w sprawie zamówień, par byłoby znacznie więcej ludzie po prostu nie wiedzą Przykład, jeśli teraz byłaby akcja forumowa -50% na buty Yanko to bym nawet o tym nie wiedział. Dlaczego? Bo temat o Yankach nie jest w kręgu moich zainteresowań i nawet do niego nie zaglądam. Podejrzewam ze ten temat też nie należy do najpopularniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Proponuję przenieść do działu z butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Zgadzam się z wami w pełni. Ale co zrobić - Admini forum takie miejsce wyznaczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 I to jest własnie problem, że ten temat tak jak wiele innych dotyczący wspólnych zakupów musi być w tym miejscu, a nie każdy tu zagląda. Gdyby był osobny to byłby łatwiejszy do wychwycenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy można dopisać się jeszcze do listy zakupów grupowych w klasycznebuty.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Proszę się zapisywać. Mamy już blisko 30 par - szanse na realizację zamówienia rosną. W tym tygodniu na pewno zapadnie ostateczna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Dopiero przed chwilką dostałem listę dostępnych modeli i rozmiarów. NIestety nie jest możliwe przedstawienie wszystkiego co jest na stanie w fabryce. Ceny będę miał potwierdzone dopiero w poniedziałek. Przy ostanim zamówieniem ceny były między 220 - 240 GBP za parę. Proszę w wstępną deklarację. Marcin Oct15 with SIZES draft.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 rozmiary 8.5 oraz 10.5 będę jeszcze sprawdzał w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Dopiero przed chwilką dostałem listę dostępnych modeli i rozmiarów. NIestety nie jest możliwe przedstawienie wszystkiego co jest na stanie w fabryce. Ceny będę miał potwierdzone dopiero w poniedziałek. Przy ostanim zamówieniem ceny były między 220 - 240 GBP za parę. Proszę w wstępną deklarację. Marcin Oct15 with SIZES draft.pdf Czesc, wstepnie rezerwuje Hunt Mahogany 8 - teraz byloby OK poznanc cene Dzieki i pozdrawiam, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 A czy będzie jakas opcja na mniejsze rozmiary ? Mam na mysli 6 lub 6,5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 O rozm 6 czy też 6.5 nie pytałem, gdyż nie wpłyneło takie zapytanie. W poniedziałek zapytam. @Marcin _L - zapisałem na liste. W poniedziałek podam ceny. Koledzy przesyłajcie rezerwacje na priv. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Marcin, ja coś w rozm. 8 - szczegóły podam Ci na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Jestem zainteresowany Charles II Oak (espresso) 9,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 @proki - odpowiedz poszła @Lorentz - zapisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Panowie, przy Levetach r 10 w jaki rozmiar powinienem celować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 @Edit rezerwacja poszła na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 @Shenkt - zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeKa Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Witam Chciałbym zapisać się na 1 parę berwick Berwick 3010 ManCalf Dark Brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Dziś spodziewam się otrzymać ceny na buty Alfred Sargent. Dodatkowo poprosiłem o spis modeli w dodatkowych rozmiarach: - UK 5 or 5.5 - UK 6 - 6.5 UK7 - UK8 - Holburn or any Balmoral Boota (not from Herring) - UK 8.5 - UK9 - UK 10.5 Dam znać jak tylko otrzymam odp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Panowie, proszę się dalej zapisywać na Berwicki. Sklep dziś potwierdził, że zamówienie będzie realizowane, jeśli jest ok. 30 par. Mam blisko 30 par na liście, zapisujcie się, żeby choć tę 30 przekroczyć, bo jeśli kilka osób zrezygnuje - to projekt może nie wypalić. Poczekam jeszcze dwa dni - i opublikuję listę do wglądu. Czas oczekiwania na modele, których nie ma na stanie Sklepu - od miesiąca do trzech. Miro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 A co juz wiadomo o tych gratisami, to moze niektórych zachęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 A czym ktoś może ostrzy sobie zęby na ten model http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.htmli dowiadywał się o jego dostępnośći i czy cena przy sprowadzeniu pozostaje taka sama jak na stronie sklepu? I czy sprowadzenie go to 1msc czy 3 Bo to jest bardzo zasadniczna różnica,a takie rozbieżność z zakresie mnie nie przekonuje...miesiąc mógłbym poczekać,ale w 3 to się zima zdąży skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 3 miesiące to termin ostateczny, Niestety nie da się powiedzieć na tym etapie, które modele Hiszpanie dostarczą wcześniej. Ceny takie jak na stronie Sklepu minus rabat 15% plus ewentualne gratisy, których wysokość jeszcze nie jest ustalona. Interesujący Cię model jest najczęściej zamawiany, więc jest szansa, że będzie wcześniej niż za te 3 miesiące. A poza tym za rok jak będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Druga para gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi