pablocito Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 80 % wilgotności względnej w temperaturze -10 do 0 stopni C to ok 2 g /m3 a w temperaturze 20 stopni to ok 20 g/m3 czyli 10 x tyle, więc bezwzględnie mróz jest suchy. W czymże nasz polski, ojczysty mróz (jeśli przyjdzie) ma być gorszy od jakiegoś kanadyjskiego?! Brakiem patriotyzmu mi tu pachnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu To ja żeby zmienić drażliwy temat wrócę do swetrów krykietowych 😬 Postawiłem na dostawę z Futuro Fashion, więc trochę niestety czekałem. Ale dla poprawy nastroju @lubo69potwierdzam, że mają wspólną wymówkę dla wszystkich klientów o zepsuciu się ciężarówki i oczekiwaniu (przez 3 tygodnie?) na holowanie spod Hanoweru. Co do samego swetra - wykonanie super, Fox Brothers to nie lipa. Materiał to grubaśna, gryząca wełna o walorach zapachowych jak nasze patriotyczne swetry z Zakopanego. Na pewno jest to ciuch autentyczny, jeńców nie biorą. Bardzo się jednak zawiodłem rozmiarem, bo mimo że po świętach zwiększyłem trochę obwody, to w swetrze nadal tonę. Mają jakieś bardzo dziwne sposoby pomiarów - rękaw miał mieć 64 cm, ale chyba liczyli bez ściągacza który ma jeszcze 7. Do tego nie podali wymiarów ramion, który jest za duży łącznie o jakieś 10 cm. Moja rada - iść rozmiar niżej. Swój spróbuję zwrócić. Jeśli ktoś byłby zainteresowany odkupieniem przed zwrotem to wrzucę w weekend na bazarek, tam będą zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, me.spoke napisał: Swój spróbuję zwrócić. Przy pomocy ekspertów z Futuro Fashion?😉 Współczuję, najpierw to, później nietrafiony rozmiar, takie uroki brytyjskich zakupów… Moja paczka dotarła równo po miesiącu. Holowanie holowaniem, ale nie uwierzę, że to rzetelna firma - rzetelne firmy nie wyłączają telefonów (no chyba że holowali za pomocą kabla telefonicznego, to przepraszam). Moim zdaniem gra niewarta świeczki, a jeśli ktoś robi drogi zakup, np. w SEH Kelly, chyba już lepszy będzie Ryanair / Wizzair na wyspy i odbiór osobisty. Wiem co mówię, kurtkę ze Szkocji odbierałem osobiście (PS. kurtka na sprzedaż, dostawa rzetelnym Inpostem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi