suede Napisano wczoraj o 12:55 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:55 W dniu 22.11.2024 o 23:33, me.spoke napisał: Szukam wełnianego swetra krykietowego, coś w stylu PRL: https://www.peek-cloppenburg.pl/pl/p/polo-ralph-lauren-sweter-z-dzianiny-z-wzorem-warkocza-zamany-biay-1030412?sea_shopping=PLA&gad_source=1&gbraid=0AAAAACjnuPtEqI9-B42Ok0Cr0mBqbAHYu&gclid=CjwKCAiA9IC6BhA3EiwAsbltOCIEaRSi6rgYm6RQw7tUHFyNihNU_X-WC49vtT17KBjsDNdLoaX07RoC3j0QAvD_BwE Znacie może jakieś alternatywy czy brać i nie wydziwiać? Cena dość wysoka ale jak dla mnie akceptowalna, tylko pytanie czy w tych pieniądzach nie ma czegoś bardziej jakościowego. Nie wiem jak kwestia jakości, ale może masz możliwość obejrzenia i przymiarki w salonie: https://herse.com/sklep/promocja/promocja-mezczyzna/sweter-krykietowy-ecru/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano wczoraj o 13:02 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 13:02 Mam krykietowy do sprzedania z hope and henry. Kupiłem, jest świetny, tylko za duży. Noszę 48 rozmiar ale ten jest o rozmiar większy niestety. Nowka, założony i schowany do szafy z bo zwrot do USA był nieopłacalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano wczoraj o 13:14 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 13:14 22 godziny temu, Krzysiek_W napisał: Spodnie flanelowe, w kant, bez zaszewek - gdzie szukać? Coś takiego ostatnio zauważyłem: https://herse.com/sklep/seasonal/seasonal-mezczyzna-jesien-zima/spodnie-jesien-zima/granatowe-spodnie-flanelowe/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu Szukam kamizelki/bezrękawnika z wypełnieniem puchowym, ale z tkaniną zewnętrzną z wełny albo chociaż miksu tkaniny syntetycznej i naturalnej. Coś takiego jak ma Cavour byłoby super gdyby z zewnątrz nie było poliamidem. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Xune napisał: Szukam kamizelki/bezrękawnika z wypełnieniem puchowym, ale z tkaniną zewnętrzną z wełny albo chociaż miksu tkaniny syntetycznej i naturalnej. Coś takiego jak ma Cavour byłoby super gdyby z zewnątrz nie było poliamidem. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Poszetka ma takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Xune napisał: Coś takiego jak ma Cavour byłoby super gdyby z zewnątrz nie było poliamidem. trochę nie na temat, ale mam właśnie tę kamizelkę Cavour i jest super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 19 godzin temu 6 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Mam krykietowy do sprzedania z hope and henry. Kupiłem, jest świetny, tylko za duży. Noszę 48 rozmiar ale ten jest o rozmiar większy niestety. Nowka, założony i schowany do szafy z bo zwrot do USA był nieopłacalny Dzięki, fajny, ale chyba jednak dzięki pomocy kolegi @kanapa spróbuję zamówić od Foxa, wydaje mi się najbardziej autentyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.mtm Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Xune napisał: Szukam kamizelki/bezrękawnika z wypełnieniem puchowym, ale z tkaniną zewnętrzną z wełny albo chociaż miksu tkaniny syntetycznej i naturalnej. Coś takiego jak ma Cavour byłoby super gdyby z zewnątrz nie było poliamidem. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? https://www.gransasso.it/it/GIUBBINO-SENZA-MANICHE-IN-FLANELLA-11435 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, me.spoke napisał: Dzięki, fajny, ale chyba jednak dzięki pomocy kolegi @kanapa spróbuję zamówić od Foxa, wydaje mi się najbardziej autentyczny wrzuć potem koniecznie zdjęcia 6 godzin temu, suede napisał: Coś takiego ostatnio zauważyłem: https://herse.com/sklep/seasonal/seasonal-mezczyzna-jesien-zima/spodnie-jesien-zima/granatowe-spodnie-flanelowe/ dzięki. zaciekawiłeś mnie, bo nigdy nie zastanawialem się nad zakupem u nich. O ile granatowych mam 2 pary, to ciekawe są karmazynowe. Tu pytanie do Sartoliaristów (@lubo69?, @Velahrn? : jak sprawuje się pod względem komfortu taki system zapięcia (domniemam że wygodnie) i pod kątem wizualnym? wyjdę na laika, natomiast szukam argumentu że nie jest to przekombinowane.... ew. czy spodnie pokroju SuSu flanelowe gdzieś można jeszcze znaleźć poza poszetką, herse, zackiem (benevento 😁) i w dość normalnej cenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EBITDUH Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu On 11/23/2024 at 7:50 PM, tryhp3 said: Czasem ktoś poleca na grupach FB i nie widziałem negatywnych opinii. Te na half canvas, będą szyte w zupełnie innej szwalni. Ale generalnie jak coś jest uszyte w half canvas to można założyć, że jest przynajmniej przyzwoitej jakości. Jak rozważasz śieciówki to poniższy teraz wpada za 999 zł. Tylko rozmiarówka jest tylko uśredniona. Zdjęcie splotu jest z bardzo niską głębią ostrości i trudno go ocenić, ale chyba jakaś delikatna struktura jednak jest. Ich spodnie mogą mieć niski stan (chociaż ja mam 10 letni garnitur od nich ze stanem OK i nawet guziki funkcyjne na rękawach są). Trzeba by oglądnąć. Garnitur męski Virgin wool 110S 35405 - Sklep LAVARD Całkiem fajny ale jako że jestem troche nieforemny (duża klata i średni wzrost) to chyba poczekam na ten od Jana Adamskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu 9 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Mam krykietowy do sprzedania z hope and henry. Kupiłem, jest świetny, tylko za duży. Noszę 48 rozmiar ale ten jest o rozmiar większy niestety. Nowka, założony i schowany do szafy z bo zwrot do USA był nieopłacalny Jeżeli wymiar w ramionach jest akceptowalny, to w pozostałym zakresie można zmniejszyć, szkoda, żeby się marnował albo żebyś musiał sprzedawać ze stratą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu 36 minut temu, Kyle napisał: Jeżeli wymiar w ramionach jest akceptowalny, to w pozostałym zakresie można zmniejszyć, szkoda, żeby się marnował albo żebyś musiał sprzedawać ze stratą. Niestety za duży. Trudno, może na wiosnę PRL będzie miał coś ciekawego 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi