tryhp3 Napisano 27 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2022 Tylko, że te promocje są na 10% kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 W dniu 26.06.2022 o 11:01, Fermiol napisał: Macałem je tylko w sklepie, ale porównując do zwykłej linii 1880 to mają inne kopyta i bardziej miękką skórę. Na poziomie Yanko, ale nie TLB czy CJ. Po ostatnich podwyżkach są droższe niż TLB Artista w sklepie Patine.pl więc znacznie przepłacone. Jak bardzo Ci się podobają to w Loake są na black friday małe promocje, więc możesz zaczekać. Ja mam dwie pary i moim zdaniem poziom porównywany z CJ. O wiele lepsze buty od Yanko. @emace 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML12 Napisano 19 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2022 Mam oksfordy Loake Aldwych B 7.5F Bo dość bolesnym rozchodzeniu pasują świetnie. Czy te meerminy będą ok w rozmiarze 7.5? Mógłby ktoś wypowiedzieć się i porównać kopyta Loake i Meermin? Podobają mi się te buty a niestety nie mam możliwości łatwego odesłania, gdyby rozmiar/kopyto nie pasowały. https://eu.meermin.com/products/101340-copper-antique-calf-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 Do koszuli od smokingu używam guzików i spinek, które są kompletem. To w zasadzie mój strój roboczy, ale czy byłoby ok sprawić sobie oddzielne, ciekawsze spinki (też w tych kolorach - srebrny i czarny), ale jednak nie od kompletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt_falley Napisano 21 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2022 Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, abyś mógł wybrać inne spinki niż te, które są w komplecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 Jakieś votum separatum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 Godzinę temu, pablocito napisał: Jakieś votum separatum? Trochę tak. Spinki smokingowe to spinki smokingowe. Samochodziki, zegarki czy kwiatki albo trupie czaszki do koszuli na inne okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 Inne spinki niekoniecznie muszą od razu być "tematyczne". Kupiłem ostatnio takie i zamierzam je nosić również do smokingu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2022 Chodziło mi raczej o taką ekstrawagancję jak owalne, czy prostokątne spinki przy okrągłych guzikach, srebro zamiast stali, czy… no właściwie to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 Panowie, Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na usuwanie brzydkich zapachów z marynarek? Mam jedną z drugiej ręki (SuSu, 80% Jedwab, 20$ len), która przy bliższym kontakcie (przystawiając nos) śmierdzi "starszym panem". Na razie próbuję ją wietrzyć w pokoju, ale na razie brak większych zmian. Pralnie chemiczne podobne też nie do końca usuwają zapachy. Znalazłem jeden sposób na zagranicznej stronie, który wykorzystywał wódkę do spryskania ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 Wódkę polecam do użytku wewnętrznego. Zdecydowanie pralnia, a jeśli z jakichś powodów to niemożliwe, wtedy żelazko parowe, ew. tzw. dryer sheets do suszarek bębnowych (nie suszyć, przełożyć tym i zostawić na jakiś czas). Jeśli nie boisz się brudnej roboty, może być przesypanie sodą oczyszczoną, a potem strzepnięcie i dokładne wyszczotkowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 10 godzin temu, Coven napisał: Panowie, Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na usuwanie brzydkich zapachów z marynarek? Mam jedną z drugiej ręki (SuSu, 80% Jedwab, 20$ len), która przy bliższym kontakcie (przystawiając nos) śmierdzi "starszym panem". Na razie próbuję ją wietrzyć w pokoju, ale na razie brak większych zmian. Pralnie chemiczne podobne też nie do końca usuwają zapachy. Znalazłem jeden sposób na zagranicznej stronie, który wykorzystywał wódkę do spryskania ubrania. Podjedź na ozonowanie klimatyzacji i zostaw marynarkę w samochodzie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 6 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2022 Nam pytanie czy gdzieś w mieście stołecznym można zreperowac jeansy porobiły ni sie dziury w wiadomym miejscu ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 6 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2022 43 minuty temu, Pendoro napisał: Nam pytanie czy gdzieś w mieście stołecznym można zreperowac jeansy porobiły ni sie dziury w wiadomym miejscu ktoś coś wie? Za małolata mama naszywała mi łaty na kolana 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 6 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2022 W mieście które stołecznym być przestało każdy krawiec się tego podejmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2022 Jak skomplikowane jest zwężenie chinosów w pasie o około jeden-dwa rozmiary (np. 50 -> 46/48 względnie 32 -> 30/31)? Czy gra jest warta świeczki biorąc pod uwagę ze chodzi o portki H&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2022 O rozmiar to bez problemu. O więcej nie warto. Zmieniają się proporcje pasa i nogawek i spodnie nie leżą tak, jak powinny. Moim zdaniem nie warto 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bac Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2022 Wesele. Jak to jest z marynarkę, która jest jednorzedowa zapinana ma dwa guziki. Można zapiać dwa guziki? Osobiście lepiej leży i nie rozchodzi się tak ma boki jak są zapiete dwa guziki. Może tak zostać? Przy zapietym jednym guziki marynarka leży gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2022 25 minut temu, bac napisał: Można zapiać dwa guziki? Nie polecam. Podczas imprezy weselnej goście, którzy jeszcze dają radę, zdejmują marynarki, bo poliester grzeje. Logiczne, że łatwiej, będąc w stanie wskazującym, zdjąć marynarkę rozpiętą lub zapiętą na jeden guzik, niż tę zapiętą na dwa. Ci natomiast, których już zabawa zmogła, zlegają gdzie popadnie. Jeśli w takim scenariuszu mamy zapięte dwa guziki, mogą pojawić się gazy od bigosu. Zaleca się rozpinać dolny guzik, lub oba, by gastryka była OK. Zdjęcie poglądowe: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeraFinn Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2022 @ciasteczkowy u mnie na Pradze za zmniejszenie w pasie 35-40 zł, a dopasowanie od 80-100 zł - więc sam sobie odpowiedz, czy opłaca się dopłacić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2022 Godzinę temu, bac napisał: Wesele. Jak to jest z marynarkę, która jest jednorzedowa zapinana ma dwa guziki. Można zapiać dwa guziki? Osobiście lepiej leży i nie rozchodzi się tak ma boki jak są zapiete dwa guziki. Może tak zostać? Przy zapietym jednym guziki marynarka leży gorzej. Dolny guzik jest dekoracyjny i się go nie zapina. Tak marynarki są konstruowane. Jeśli uważasz, że Twoja marynarka wygląda lepiej z guzikiem zapiętymm, to 1. być może się mylisz 2. coś musi być nie tak z jej krojem i dopasowaniem do Twojej sylwetki. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 17 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2022 Jak bardzo realnie można zwęzić spodnie? Czy zejscie o rozmiar albo półtora w dół nie zaburzy fasonu?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2022 Jeśli chodzi o zwężenie w pasie, to z reguły można zejść o rozmiar. Dalej robią się schody. Sporo zależy od położenia tylnych kieszeni, które się do siebie przybliżają, zaburzając proporcje. Jest zresztą odpowiedź powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ML12 Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 Jak sobie radzicie, a może w ogóle nie macie takiego problemu, z barwieniem koszuli przez skórzane elementy szelek? Mam szelki, które zostawiają ślady przy guzikach i z tyłu, gdzie paski schodzą się w Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 21 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2022 Czy burgundowe brogsy będą tak samo uniwersalne jak ciemno brązowo do koordynowanych,asualowych zestawów? Nie będą zbyt rzucające się w oczy np. w zestawieniu z ciemnogranatowym garniturem? https://patine.pl/brogues-77020-cambridge-burdeos.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi