blekit Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Na dole po prawej stronie jest link "Change country". Jeśli wybierze się tam UK to wraca stary multibuy. Sprawdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 A propos multibuy... Nawet w opcji "Polska" bez multibuy nie mamy najgorzej : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 5 godzin temu, GrafZero napisał: panowie wiem że garnitur czarny czarny jest mało uniwersalny ale coś takiego charcoal to już wpada troche w szary więc jako garnitur codzienny dałby rade ? Chce uszyć coś na miare i wiem że powinienem pojść w jakiś uniwersalny granat co Grafitowy do biznesu jest drugim najbardziej uniwersalnym kolorem po granatowym. Spodnie do wszystkiego dopasujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Dnia 28.11.2016 o 09:41, GrafZero napisał: Panowie... Przegladałem koszule w tk maxx i znalazłem jedną z materiałem cotonificio albini druga z thomas mason ale jak czytalem sklad to wyszło 75% cotton 21% poliamid nylon 4% elastyna Czy taką koszulę da się w ogóle nosić ? Da się, ale lepiej kupić 100% cotton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Dość sporo się pocę. Ale ostatnio pierwszy raz mi się zdarzyło, by garnitur (Vistula, Lantier), lekko przebarwił mi koszulę pod pachami. Pod pachami zrobiła się lekka plama o nieco niebieskawym odcieniu (kolor podszewki). Na podszewce w tych samych miejscach lekko widoczne zacieki. Co jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiec Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 BrotherM, może to nie jest odpowiedź na Twoje pytanie poście. Ale polecam np. Antidral. Smarujesz raz na kilka dni i kłopot z poceniem się pod pachami znika. Nie chcę reklamować produktu, jednak sam go używam i jest dla mnie skuteczny, a skóry w danym miejscu nie podrażnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonus Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Ja antidralu nie polecam, mnie obłędnie piekł i podrażniał. U mnie problem z poceniem zdecydowanie ustąpił po utracie wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Albo nosić podkoszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 2 godziny temu, Caporegime napisał: Albo nosić podkoszulek To też jest dobra rada dla forumowicza, który wyżej się pytał o koszulę z domieszką plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Ale Panowie, pytanie się sprowadza do kwestii czy winy powinnien w poceniu się czy w materiale szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichalak Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Poszukuję krawata na niezobowiązujące okazje, najlepiej pasującego do obu poniższych marynarek: Na razie posiadam bordową grenadynę, pomyślałem, że dobrym pomysłem na drugi byłby jeden z tych: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-welny/566 https://shopmiler.com/pl/akcesoria/krawaty/krawat-brazowy-jedwabny Czy macie jakieś uwagi, spostrzeżenia na temat dwóch powyższych, lub inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 @pmichalak Ta brązowa wełna raczej sprawdzi się tylko w zimowe miesiące. Pierwsza marynarka ma białe guziki, które z kolei lepiej wyglądają latem. Jeżeli nie planujesz wymieniać w niej guzików to trochę będzie się to gryzło. Jeżeli wymienisz guziki, to te wełniane krawaty będą OK na niezobowiązujące okazje, z tym że wciąż raczej tylko zimowe. Jeżeli chcesz coś bardziej uniwersalnego, weź jakąś grenadynę np. zieloną lub brązową. Albo zaszalej i weź grenadynę w paski https://embassyofelegance.com/pl/p/Grenadyna-grossa-w-paski/812 https://embassyofelegance.com/pl/p/Grenadyna-grossa-w-paski/814 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-paisley-granat/143 http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-w-grochy/42 http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-w-krate/38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Szanowni forumowicze, jakie zastosowanie mogą mieć czarne, lakierowane derby? Nadają się do smokingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Jakie? Dobre pytanie, nie znam na nie odpowiedzi, poza galowym, generalskim mundurem w Policji. Do smokingu oxfordy lub eskarpiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonus Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Gdzie warto się rozejrzeć za casualową bawełnianą marynarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Suitsupply, Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Kupiłem za grosze na Allegro marynarkę Zary skuszony sensownym materiałem (100 % wełna, podszewka 100 % wiskoza). Nie jestem jednak pewien, czy dobrze wygląda. Guziki na pewno są do wymiany, chętnie też usunąłbym u krawca wypełnienie z ramion. Najbardziej zastanawia mnie kozerka. Czy nie jest za nisko? Mam wrażenie, że marynarka wygląda przez to na starą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Wg mnie kozerka ok, albo inaczej - w tym momencie nie ma ona znaczenia, bowiem marynarka fatalnie leży w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 7 minut temu, Aron napisał: Suitsupply, Massimo Dutti. Tylko nie Copenhagen, a chyba głównie te są bawełniane - udziwniony, młodzieżowy krój i (przynajmniej w tej którą mam) przeciętny materiał. Zdecydowanie nie są warte ponad 200 euro (a tyle sobie życzy SS). CT ma też bawełniane marynarki, w sekcji Clearance chyba nawet niektóre w cenach poniżej 100 funtów za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzentelman Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Mam pytanie odnośnie kolorów. Myślicie, że granatowa marynarka spasuje do czerwonych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Tak, będzie pasowała. Według mnie nie powinna być bardzo ciemna, przy założeniu, że spodnie są w mocnym, nasyconym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hackett Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Dnia 9.12.2016 o 15:55, dzentelman napisał: Mam pytanie odnośnie kolorów. Myślicie, że granatowa marynarka spasuje do czerwonych spodni? Tak. https://lookastic.com/men/navy-blazer/how-to-wear-with/red-pants Chociaż ładnemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Szukam ciepłego krótkiego płaszcza na zimę do 600PLN. Co sądzicie o: http://sklep.wilinski.com.pl/kurtki/22-kurtkaplaszcz-henryk.html ? Chyba sporo kaszmiru, więc będzie ciepły? I generalnie jakie są opinie o Wilińskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Koszmarek i do tego czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi