Aron Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Skóra boxcalf niger od Yanko jest opisana w taki sposób http://blog.patine.pl/yanko-ciemne-odcienie-brazu/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @Aron - tyle, że nie ma tej skóry w dostępnej ofercie - sam takich w tym miesiącu szukałem i wypadło na Crownhille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgadza się, że nie ma w bieżącej ofercie, ale może przy dużej desperacji można zdecydować się na zamówienie indywidualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @Hargin, @Aron, dziękuję. Czy mógłbym liczyć na zdjęcie tych Crownhilli, bo wydaje mi się, że mają ten sam kolor co Filadelfia - a z kolei te, które ja widziałem na żywo aż tak ciemne nie były? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 pstryknę dziś w wolnej chwili w słońcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Bardzo dziękuję. Jestem zobowiązany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @musa19: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/?p=180955 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Velasca ma coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @Hargin - faktycznie ciemniejsze niż zapamiętałem te Filadelfia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 jest jakaś metoda wkładania sznurówek, żeby przyszwa w butach się lepiej schodziła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5%BCczyzna/marynarki/marynarka-w-du%C5%BC%C4%85-krat%C4%99-c269232p2931592.html Zastanawiam się nad taką marynarką, ale zachodzą dwa pytanie: 1) Czy relacja ceny do jakości jest odpowiednia? 2) Z czym można by zestawić taką marynarkę, czy koszula w kratkę vichy pod nią pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5%BCczyzna/marynarki/marynarka-w-du%C5%BC%C4%85-krat%C4%99-c269232p2931592.html Zastanawiam się nad taką marynarką, ale zachodzą dwa pytanie: 1) Czy relacja ceny do jakości jest odpowiednia? 2) Z czym można by zestawić taką marynarkę, czy koszula w kratkę vichy pod nią pasuje? Czy może taka lepsza? https://www.zalando.pl/kiomi-marynarka-grey-k4422ba02-c11.html EDIT: przepraszam za post pod postem, to efekt mojej nieznajomości systemu forum, gdyby moderator mógł to scalić byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @Vaolin - obie nie zasługują na omawianie ich na forum bida z nędzą (za krótkie, za wąskie klapy, dodatek tworzyw sztucznych, cena w ZARA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Cześć! Czy 550zł za marynarkę marki LAVARD 100% wełna 120s to rozsądna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @Animaes - sam materiał nie stanowi o wartości marynarki - jeśli ma przyzwoity fason i jest dobrze obszyta to cena jest ok. Lavard miewa tkaniny VBC - warto w nie celować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Witam, jakie zastosowanie moze mieć czarny płaszcz z grubszej bawełny z lekkim połyskiem w rodzaju aksamitu? Można w tym pójść do pracy lub na przysłowiową niedzielną sumę, czy, ze względu na czarny kolor, zakładać tylko wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Panowie, dałem dzisiaj koszulę do zwężenia, odebrałem a dopiero w domu zobaczyłem jak krawcowa to zrobiła, mianowicie pociągnęła szwy po plecach w taki sposób jak zaznaczyłem zieloną linią. Czy koszula jest stracona, da się uratować czy lepiej tak już zostawić? Mam wrażenie że wygląda to kiepsko. http://www.fotosik.pl/zdjecie/e4b18c3535e58f13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 To normalny sposób taliowania koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 To normalny sposób taliowania koszuli. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Właśnie zastanawia mnie to, nie spotkałem sie wcześniej z czymś taki, moze ktoś by sie wypowiedział jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Czy chodzi o coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Czy chodzi o coś takiego? Dokładnie wygląda to tak: http://www.fotosik.pl/zdjecie/7d358cbe3974e3ea Myślałem że ściąga się materiał ze szwu bocznego oraz ze szwu gdzie wszywa się rękaw, stąd tez moje pytanie, co zrobić z tym fantem? Czy może to poprawne a ja żyłem w nieświadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 OK, jeżeli to tak wygląda, to faktycznie nie jest normalne - sądziłem, że są krótsze. Ja jednak fabryczne "darts" na koszuli H&C rozprułem sam, bez śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Dziękuję za pomoc, myślę tylko czy warto iść do krawcowej z reklamacją czy lepiej po prostu udać się do kogoś innego? Czy da się jakoś zebrać materiał z pleców aby nie było widoczne na pierwszy rzut oka że to po przeróbkach? Koszula jest praktycznie nowa, 2 razy założona szkoda by było gdyby poszła do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Dałbym sobie spokój z reklamacjami w takich sprawach - jesteś bogatszy o wiedzę, że musisz: a) poszukać innego fachowca; b )zawsze dokładnie wytłumaczyć co i jak! chcesz, żeby było zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi