Klapouch Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Panowie, czy macie jakiekolwiek informacje na temat kopyta 6184 Cheaney (szerokie, wąskie, czy to starszy odpowiednik 125)? Nie ma jego opisu na stronie producenta. W sieci również niewiele informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrsz Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Cześć, Panowie jestem nowy, zależy mi na odświeżeniu garderoby i potrzebuję porady, jakiej firmy najlepiej teraz wybrać garnitur ( na krawca mnie niestety jeszcze nie stać ). Oczywiście w rozsądnej cenie. Kto teraz z ogolnódostepnych marek posiada najlepsza kolekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 W Vistuli jest 50% zniżki, polecałbym tam czegoś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Myślę, że warto też zobaczyć wyprzedażową ofertę Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrsz Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 w Bytomiu juz nabyłem taką: http://bytom.com.pl/garnitury,garnitur-gombrowicz-66-k-787-5554-p leży idealnie ale materiał bo dłuższym zastanowieniu nie jest idealny, jest zbyt sztywna. Są jeszcze jakieś miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Piotrsz, rozumiem, że jesteś nowym użytkownikiem i zasoby forum mogą Cię przerażać. Jednak Twoje pytanie nie jest unikalne i było zadawane co najmniej X razy. Poświęć godzinę/dwie na lekturę forum i z pewnością znajdziesz odpowiedź na 99% swoich pytań Jeżeli wolisz informacje w formie bloga to www.mrvintage.pl www.szarmant.pl www.macaronitomato.pl wszystkie prowadzone przez aktywnych użytkowników forum. ps ze swojej strony wtrącę, że nie warto patrzeć tylko na marki, ale raczej na poszczególne produkty w sklepach i dolicz ok 150 zł na przeróbkę kupionego garnitury u krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 w Bytomiu juz nabyłem taką: http://bytom.com.pl/garnitury,garnitur-gombrowicz-66-k-787-5554-p leży idealnie ale materiał bo dłuższym zastanowieniu nie jest idealny, jest zbyt sztywna. Są jeszcze jakieś miejsca? Nie czuję się fachowcem, ale odpowiedzieć mogę. Kupowałem niedawno pierwszy garnitur. Wybrałem się do dużej galerii handlowej i do paru sklepów w centrum miasta. Odwiedziłem około 14 sklepów. 8-9 wcale nie miało na mnie rozmiaru, ale w każdym pozostałym przymierzyłem co najmniej 1 garnitur. Spodobała mi się oferta Lancerto i Bytomia. Bytom wybrałem ze względu na rozsądniejszą cenę. Jestem licealistą. Nie wydam 1300 zł na garnitur. Polecam poczytać blogi ww. panów. Szczególnie ten - http://macaronitomato.blogspot.com/2011/07/kupujemy-garnitur-z-wieszaka.html @edit Czy do białego longsleev'u (http://www.brand-catcher.com/en/urban-classics-basic-tee-l-s-white/) mogę chodzić w brongsach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeniman Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Czy marynarka o składzie 95% wełny i 5% poliestru i podszewce 50% wiskozy i 50% acetatu to automatyczne "nie kupować", czy te 5% poliestru będzie do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Przykro mi, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Czy marynarka o składzie 95% wełny i 5% poliestru i podszewce 50% wiskozy i 50% acetatu to automatyczne "nie kupować", czy te 5% poliestru będzie do przeżycia? Wg mnie tak. Purystom podpowiem, że niedawno w tikejmaksie pojawiło się sporo marynarek (różne modele) cenionej firmy Corneliani z dużym (rzędu 30%) dodatkiem plastiku, jeśli dobrze pamiętam, właśnie poliestru. Sam się zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 To może jednak czas zaprzestać cenienia tej firmy jak takie akcje odwala? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.m1990@o2.pl Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Witam. Jak oceniacie tą marynarkę? http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/680503/3576587/MARYNARKA%2BW%2BPEPIT%C4%98 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Jak dla mnie 15% plastiku dyskwalifikuje ją w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Niestety Massimo Dutti coraz więcej marynarek ma z domieszkami, jeszcze nie tak dawno były w 100% z wełny, ewentualnie z kaszmirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Jak dla mnie 15% plastiku dyskwalifikuje ją w przedbiegach Niestety coraz więcej marek idzie w tym kierunku i to z innej półki cenowej: http://www.macaronitomato.com/garnitury-i-marynarki,sportowa-marynarka-z-materialu-two-face-2-k-57-193-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Coraz więcej marek idzie w tym kierunku i to z innej półki cenowej: http://www.macaronitomato.com/garnitury-i-marynarki,sportowa-marynarka-z-materialu-two-face-2-k-57-193-p Marynarki LBM na wyprzedaży w P&C były po 599PLN, więc nie jest to szczególnie wysoka półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Marynarki LBM na wyprzedaży w P&C były po 599PLN, więc nie jest to szczególnie wysoka półka. A w TK Maxx za 199 zł. Bez sensu argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 A w TK Maxx za 199 zł. Bez sensu argument. Czemu nie można Brunello Cucinelli czy Brioni kupić za sześć stówek zatem zapytuję? Może ma to coś wspólnego z wysokością półki na której leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Panowie, nie będzie błędem załozenie takich butów http://garpens.wordpress.com/2011/09/27/loake-758/ do czarnej bosmanki i jeansów, ? Jest w ogóle zasada jakaś , ze przy czarnym płaszczu buty w kolorze brązowym będą faux pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Z granatową posmanką będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 A Gdy posiadam tylko niestety czarną to juz będzie źle prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Ja byłbym za czarnymi, chociaż sam nie noszę do jeansów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 (edytowane) Łatwiej wymienić spodnie niż buty. Możesz rezygnując z dżinsów stworzyć "strefę przejściową" ze spodni w czarno-brązową kratkę lub pepitkę - z tweedu na przykład. Wtedy będzie OK. Poeksperymentuj także z odważnym połączeniem ze spodniami w odcieniach pomiędzy pomarańczowym a ciemnobeżowym. (Jeśli dobrze pamietam kiedyś taką stylizację pokazywał MrVintage na swoim blogu) Pozdr. wojvv Edytowane 18 Styczeń 2014 przez wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Pytanie z savoir' vivru - czy na studniówkę wypada wnieść butelkę własnej wody (nie na początku, ale np. kiedy dziewczyna będzie przebierała buty zabrać ją z samochodu). Oczywiście w przypadku gdy wody nie będzie na stole. Nie cierpię kolorowych pepsi i soków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Wypada spędzać studniówkę tak, żebyś dobrze ją wspominał ps myślę, że nie masz czym się przejmować, bo woda na pewno będzie stała na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi