Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w chinosach bez fabrycznego kantu jak sam taki zaprasuje efekt sie utrzyma przez cały dzień?

Jak bawełna okaże się podatna na taki zabieg to tak. Mam chinosy, które wytrzymują od prasowania do prania. 

Opublikowano

Panowie - trafiła w moje ręce piękna koszula z cieńkiego denimu nie mająca żadnych oznaczeń, poza wszywką na dolnej części plisy. Czy jest ktoś w stanie rozszyfrować po tym elemencie producenta ? :)

20160318_134858.jpg

Opublikowano

Co do chinosów CT.

Kupiłem dwie pary w lutym zeszłego roku, używane były średnio 2 razy w tygodniu (na parę). Jakość kiepska, pierwsze podarły się w kroku w czerwcu a druga para poddała się we wrześniu. Obsługa klienta próbowała wmówić mi, że to na pewno wina "złego użytkowania" i niestety robili spory problem z reklamacją. Nie polecam.

W porównaniu z chinosami z M&S te drugie wypadają lepiej, mam 1 parę kupioną ca 9 miesięcy temu, jak na razie nie ma z nią problemu, materiał przyjemniejszy, wyższy stan, nogawka bardziej dopasowana u dołu.

Opublikowano

Trudno powiedzieć czy warto, sam musisz ocenić. To co mogę podpowiedzieć to, że taki kolor może się gryźć z błękitnymi elementami na koszulach, więc może poszukaj ciemniejszej. Zostały tylko 2 rozmiary. Do bordowych/śliwkowych spodni raczej będzie pasować, ale jak powyżej, wydaje mi się, że ciemniejsza będzie pasować lepiej.

Alternatywne propozycje:

http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html

http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-navy-plain/C847.html

http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C947.html

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Bardzo fajna ta z twojej stylizacji - ale bardzo podobna do marynarki która mam, przy tak wąskiej bazie szkoda mi kupować rzeczy które będę i tak pasować z tym samym.

Co do Hudson - ten kolor to chyba za dużo dla mnie, chociaż bordo juz mi sie podobają.

Opublikowano

To chyba jakaś epidemia z brązowymi marynarkami: w Lublinie, u Ramzesa. Nie jestem przekonany czy pasowałoby to do bordowych (chyba wiem o jaki kolorchodzi) czy śliwkowych (takich jak węgierka czy renkloda?) chino. 

Opublikowano

Czyje sie wywołany do tablicy: 4d50ed78673e46177d3089c6e55f74ff.jpg

Szukam marynarki która bedzie pasować do tych spodni, w połączeniu z biała lub błękitna koszula, nie mam pomysłu z czym to sparować.

A jaki kolor mają te spodnie?

Opublikowano

@Aron miedzy innymi też, spektrum od beżu do tabakowego chodziło mi po głowie :P a tak na serio, to te spodnie nie za bardzo mi się widza z czymś innym niż grafit albo granat. I ogólnie kolor taki jesienno-zimowy moim zdaniem.