Kamil_D Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 OK, w takim razie wrzucam zdjęcia całej marynarki. Cytuj
paparazzo Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Wg mnie to kwestia marynarki, nie nadgarstków. Sam mam bardzo szczupłe nadgarstki ale nie mam takiego efektu jak na poprzednich zdjęciach prezentowales. Wg mnie marynarka jest zbyt obszerna w niektórych miejscach Cytuj
Kamil_D Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 To krój super slim fit... Udam się do jakiegoś obeznanego krawca i zobaczymy, czy coś da się zrobić. Cytuj
karol666 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Czy skóra country calf, scotch country grain calf, skóra pełnoziarnista to synonimy? Czy wzór na skórze jest wyciskany czy naturalny? Cytuj
eye_lip Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Wzór jest wyciskany. Pełnoziarnista jeśli masz na myśli termin full-grain - to skóra naturalna bez żadnych zewnętrznych powłok itp - czyli licówka. Cytuj
djmakus Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Czy na ślub w sierpniu jako gość można założyć garnitur z mieszanki bawełna/len czy tylko wełna (z ewentualnymi domieszkami innych tkanin typu bawełna) jest na tyle formalną tkaniną, że nadaje się na takie uroczystości? Cytuj
Breslauer Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Ten lniano-bawełniany raczej będzie mocno pogniecony - taki już urok tkaniny. Sam oceń, czy chcesz się tak prezentować. Cytuj
pol606 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Czy na ślub w sierpniu jako gość można założyć garnitur z mieszanki bawełna/len czy tylko wełna (z ewentualnymi domieszkami innych tkanin typu bawełna) jest na tyle formalną tkaniną, że nadaje się na takie uroczystości? W kwestiach ślubnych stawiał bym na wełnę. Cytuj
Jour fixe Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Panowie, jaki macie dobry sposób na dopasowanie wody kolońskiej z perfumami i dyzodorantem? Pytanie dość banalne, lecz jednakże problematyczne. Cytuj
pol606 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Panowie, jaki macie dobry sposób na dopasowanie wody kolońskiej z perfumami i dyzodorantem? Pytanie dość banalne, lecz jednakże problematyczne. Nie używam wody kolońskiej - to raz. Dwa są dezodoranty bezwonne i wtedy dowolne perfumy pasują i wszystko działa. Każda Twoja. 1 Cytuj
pomeranus Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Panowie, jaki macie dobry sposób na dopasowanie wody kolońskiej z perfumami i dyzodorantem? Pytanie dość banalne, lecz jednakże problematyczne. Chodzi Tobie o wodę/płyn po goleniu a następnie użycie wody toaletowej czy perfumowanej? Szczerze mówiąc nie mam tego problemu gdyż golę się wieczorem, ale logiczne wydaje się użycie specyfików z tej samej stajni lub wody po goleniu o sporej trwałości tak by nie było konieczności użycia kolejnego zapachu. Cytuj
PanMarcin Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Może kolega wyjasnić po co używa wody po goleniu, a potem dezodorantu i perfum? Woda po goleniu to nic innego jak mocno rozcieńczony perfum, dezodorant i woda toaletowa/perfumowana to nieco mneij rocieńczony perfum, a perfumy to "esencja". O ile rozumiem sens użycia po kompieli dezodorantu bez zapachu tj. antyperspirantu i potem jak gdzieś wychodzimy perfum czy wody perfumowanej to nie widze najmniejszego sensu uzywać wody po goleniu, dezodorantu, wody perfumowanej i potem jeszcze perfum?! Po co?! Po goleniu jedynie co się użwa na podrażnienia to jakiś krem. Cytuj
White Haven Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Woda po goleniu dezynfekuje twarz. Balsam/krem na podrażnienia. Perfumy na koniec - zapach wody po goleniu bardzo szybko wietrzeje. Do tego bezzapachowy antyperspirant (ja używam nivei w kulce). Cytuj
PanMarcin Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Woda po goleniu tak samo dezynfekuje twarz jak spirytus czy balsam po goleniu, z tym, że balsam nie wysusza i nie podraznia skóry.http://www.luxlux.pl/artykul/przewodnik-po-meskich-zapachach-woda-po-goleniu-kolonska-czy-toaletowa-22032 Cytuj
White Haven Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Ja używam balsamu bezalkoholowego - nivei sensitive. Cytuj
GrafZero Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 AA bezzapachowe.... balsamy dezodoranty ect co do perfum wiekszosc posiada w swojej ofercie rowniez balsam po goleniu deo w psikaczu z tej samej linii... co do mydel i szamponow z tej serii perfum to juz lekka przeginka Cytuj
GrafZero Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Pytanko.... Namiar na konto ebay outlet loake ktoś pamięta ? Cytuj
Michał-91 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Pytanko.... Namiar na konto ebay outlet loake ktoś pamięta ? Google pamięta. https://www.google.pl/#q=ebay%2Boutlet%2Bloake Cytuj
Jarek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Panowie, jaki macie dobry sposób na dopasowanie wody kolońskiej z perfumami i dyzodorantem? Pytanie dość banalne, lecz jednakże problematyczne. 1. golenie jakiś czas przed kąpielą 2. antyperspirant normalny, nawet nie bezzapachowy, aby nie było to jakiś pachnący axe, reszty i tak się nie wyczuje 3.tania woda kolońska, i tak w mig wywietrzeje 4. dobre perfumy, a nie jakieś podróbki uogólniając, i zapach będzie trwał Cytuj
Remy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Antyperspirant który ma dyskretny zapach. W przypadku antyperspirantów jest jeden problem- te skuteczne zawierają aluminium które w takiej postaci jest wg niektórych badań rakotwórcze. Te bez aluminium są nieskuteczne- kupiłem naturalny Yves Roche i nie bardzo. Perfrum ma lepszą projekcję od antyperspirantów, Cytuj
pomeranus Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 1. golenie jakiś czas przed kąpielą 2. antyperspirant normalny, nawet nie bezzapachowy, aby nie było to jakiś pachnący axe, reszty i tak się nie wyczuje 3.tania woda kolońska, i tak w mig wywietrzeje 4. dobre perfumy, a nie jakieś podróbki uogólniając, i zapach będzie trwał Co do punktu trzeciego to chyba nie o wodę kolońską chodzi a po goleniu? Kolońska nieźle musi piec po goleniu i zdecydowanie w niczym nie pomaga. A z goleniem to są różne szkoły, ja wolę się ogolić po kąpieli. Każdy musi sam sprawdzić jaka metoda jest odpowiednia dla jego skóry. Cytuj
Konrad92 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Pytanie pewnie trywialne - odnosnie krotkich spodni, w ktorych nogawka nie zakrywa kostki. Kiedy je nosic, skad sie to wzielo? Jak rozumiem skarpetki w kolorze spodni moga fajnie wydluzyc noge? Pozdrawiam i serdecznie dziekuje za odpowiedz Cytuj
PanMarcin Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Woda kolonska to woda toaletowa o konkretnym zapachu, a po goleniu ma mniejsze stezenie zapachu i czasem mniej podrażnia skóre (IMo tak samo skoro ponad 70% to alkohol). Aluminium jest w AP nieszkoliwe podwarunkiem ze nakladamy na już suchą skórę. Cytuj
pomeranus Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Mam AS i EdC z tej samej stajni i jest zdecydowana różnica jeśli chodzi o % więc chyba nie jest do końca tak jak piszesz. Cytuj
xyz Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Gdzie po raz kolejny zniknął Victor? http://stylepoints.us/post/44573016607/maxim-victorsf-today-maxim-victor-sf-is Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi