lolo Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Zostaw ten zegarek w spokoju, nic tam nie maluj. Jest naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Ok, dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2017 Dnia 15.02.2017 o 19:01, MWojtylak napisał: Ok, dzięki panowie. Ty wiesz, ile makaronu na uszy nawiniesz dziewczynom na tę patynkę z zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Ile w Polsce warto zapłacić za serwis podstawowej ETy (w pełni sprawnej -- nie chodzi o naprawę, tylko o smarowanie i regulację)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Okolice 150 zł. Może być mniej, może być więcej, zależnie od zegarmistrza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Ok. 400zl - tyle płacę w Warszawie, u zegarmistrza/ów który wiem że mi nie porysuje zegarka, nie zniszczy, jak będzie jakiś problem z jego winy to weźmie to na siebie itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Między 150 a 400 to duża różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Pewnie bliżej 150 zł. Baum w Gdańsku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2017 , a ja odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2020 Mam starego Poljota, automatik z lat 70-tych. Nie jest czymś specjalnie pięknym, ale jest pamiątką po ojcu. Mechanizm nie działa. Przebywając krótko w Polsce pokazałem go w punkcie naprawy. Da się naprawić. Jak mi go przy tym porysowali, to jednak podziękowałem za usługę. W innym punkcie widziałem, jak zegarmistrz po 80-tce upuścił zegarek klientki trzy razy na stół. Nie czekając aż spadnie na podłogę, zrezygnowałem. Czy może ktoś z Was może polecić jakiś serwis z wysyłką w Polsce w celu naprawy mechanizmu i wyczyszczenia zegarka? Podpowiedziano mi już kwestiaczasu,pl Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Ja mogę polecić pana Jana Szymańskiego, prawdziwy pasjonat i świetny fachowiec, ma pracownię na Tarchominie, Ceramiczna 5. Nie wiem niestety jak z wysyłkową obsługą, ale warto zadzwonić, albo odwiedzić przy wizycie w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gump Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 W dniu 5.02.2020 o 20:16, Midlife-Crisis napisał: Mam starego Poljota, automatik z lat 70-tych. Nie jest czymś specjalnie pięknym, ale jest pamiątką po ojcu. Mechanizm nie działa. Przebywając krótko w Polsce pokazałem go w punkcie naprawy. Da się naprawić. Jak mi go przy tym porysowali, to jednak podziękowałem za usługę. W innym punkcie widziałem, jak zegarmistrz po 80-tce upuścił zegarek klientki trzy razy na stół. Nie czekając aż spadnie na podłogę, zrezygnowałem. Czy może ktoś z Was może polecić jakiś serwis z wysyłką w Polsce w celu naprawy mechanizmu i wyczyszczenia zegarka? Podpowiedziano mi już kwestiaczasu,pl Będę wdzięczny za każdą wskazówkę. 😀 Damian Pietrzyk Watch SPA - znajdziesz w sieci bez problemu - polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 27 minut temu, Gump napisał: Damian Pietrzyk Watch SPA - znajdziesz w sieci bez problemu - polecam. Dzięki, sprawdzę, bo jeszcze aktualne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2020 Damian Pietrzyk Watch SPA - znajdziesz w sieci bez problemu - polecam. Damian Pietrzyk nie zajmuje się czyszczeniem (serwisem mechanizmów ) ani naprawą mechanizmów , tylko naprawą stalowych kopert (abstrahujac od innych potrzeb kolegi, koperta w poljocie nie jest stalowa). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gump Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Słuszne uwaga @eye_lip nie doczytałem - mea culpa 😎 Masz większe doświadczenie zegarkowe, nie wiedziałem, że koperta w Poljocie nie jest stalowa - w końcu to "rusek" jak mawiają w KMZiZ 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Pozwolę sobie odświeżyć wątek pytaniem, gdzie można przeprowadzić naprawę zapięcia bransolety znalezionego w szufladzie Tissota. Szkło jest do wypolerowania, stan tarczy itp jest raczej dobry i nie ma sensu nic z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi