4inHand Napisano 1 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Dzień 5/7! Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Tomek a czy na kaszkiety przewidujesz jakieś przeceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Tomek a czy na kaszkiety przewidujesz jakieś przeceny ? Idea pomysłu to niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Ok rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Właśnie zauważyłem, że Kaszkiet Harris Tweed - Skye i tak jest przeceniony więc chyba go kupię bez czekania na niespodzianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 w MS&S kaszkietowy dzień Zapraszamy! http://sklepmiler.pl/kategoria/kaszkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 No tak, ja jak zwykle się pośpieszyłem i kupiłem kaszkiet wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 To zatrzymaj wysyłkę, zrezygnuj z zamowienia i zamów ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jeśli można to chętnie tak uczynię. Po za tym sprawa jest dość ciekawa bo zamówienie zostało złożone wczoraj ale nie opłacone, gdyż był problem z połączeniem z portalem płatności elektronicznej. Wysłaliśmy maila z prośbą o numer konta na który można przelać pieniądze ale jak na razie brak jest odpowiedzi ze strony sklepu. Chyba po prostu dziś ponownie złożę zamówienie i spróbuje je opłacić a mailem poinformuję o rezygnacji z wczorajszego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jeśli można to chętnie tak uczynię. Po za tym sprawa jest dość ciekawa bo zamówienie zostało złożone wczoraj ale nie opłacone, gdyż był problem z połączeniem z portalem płatności elektronicznej. Wysłaliśmy maila z prośbą o numer konta na który można przelać pieniądze ale jak na razie brak jest odpowiedzi ze strony sklepu. Chyba po prostu dziś ponownie złożę zamówienie i spróbuje je opłacić a mailem poinformuję o rezygnacji z wczorajszego zamówienia. Z wielkim szacunkiem dla wszystkich naszych klientów uważam, że ten post to zdecydowanie przedwczesne publiczne wywołanie do tablicy. Jak by nie było, rzuca on negatywne światło na nasz dział wysyłki, gdzie pracują trzy przemiłe osoby, które codziennie robią wszystko żeby nasi klienci byli zadowoleni z klarowności informacji i terminowości doręczeń. Wspomniany mail został wysłany do nas 2016-02-02 o 22:27 i wyraźnie widzę odpowiedź na niego przesłaną 2016-02-03 09:47 (czyli po 11 godzinach obejmujących noc) z rozwiązaniem poruszonego problemu. Czy mail ten (od nas do Was) nie doszedł? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Absolutnie celem mego w/w posta nie było wywołanie do tablicy, jeśli tak zostało odebrane to bardzo przepraszam (zwłaszcza dział wysyłki). Kontakt szedł przez maila małżonki i okazało się, że chyba w natłoku innych wiadomości przeoczyła tego maila z godz. 9:47. Sprawa jest już wyjaśniona. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Ja osobiście nic złego nie widzę w poście Artisana. Stwierdza on 3 fakty: 1) portal do płatności nie działał właściwie (ja miałem te same problemy z preorderem koszul i musiałem dokonać przelewu na konto); 2) "brak odpowiedzi", ze strony sklepu na prośbę o nr konta (bez narzekania i okazania niezadowolenia); 3) decyzja o odwołaniu aktualnego zamówienia w celu skorzystania z promocji. Osobiście uważam, że źle Pan odczytał post kolegi, Paie Tomaszu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 @fan_dobrego_buta - z tym że okazało się, że odpowiedź sklepu była. Ale najważniejsze, że obie strony wydają się być koniec końców zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 @blekit - Dlatego napisałem to w taki sposób „brak odpowiedzi” - jak się okazało, odpowiedz została wysłana. Nie zapominajmy, że celem posta, nie było „rzucenie negatywnego światła” na dział wysyłki MSS (moje zrozumenie treści) i nie ma tam śladu narzekania czy też krytyki działu wysyłki, tylko potwierdzenie chęci anulacji zamówienia, i skorzystania z promocji, w odpowiedzi na mój wpis. Moje osobiste zdanie, powtórzę, Pan Tomasz błędnie zrozumiał wpis kolegi. Zareagował tak, jakby wszytko zawsze było OK (czas realizacji, działająca platforma płatności, płynna komunikacja z klientem i zgodność sprzedawanej rozmiarówki online ze stanem rzeczywistym) a kolega Artisan się czepiał na siłę. Dodam, że również jestem kientem MSS i mam własne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartre Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Czyżby do oferty wchodziły nowe buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Widziałem dzisiaj dostawę berwicków. Pan Tomasz rownież zapowiedział wprowadzenie w maju do sprzedaży butów Carmina, odważny krok. Bardzo zazdroszcze mieszkańcom Poznania, którym będzie dana możliwość zobaczenia tych butów na żywo bez konieczności zakupu, ceny będą oscylowały na około 1600zł? Mam nadzieje, że nie wychylam się zbytnio z tą informacja, w końcu dobrowolnie była ona wyjawiona;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 @fan_dobrego_buta i @błękit poczułem się w obowiązku (głównie ze względu na dobre imię firmy MSS) żeby jeszcze raz napisać, że to nieporozumienie jest wyjaśnione. Zresztą trudno to nawet nazwać nieporozumieniem raczej jak mawiają Anglicy " little misunderstanding" . Kontakt z Panią Elizą z działu wysyłki jest b. dobry, z Tomkiem skontaktowaliśmy się przez forumowe pw. Poprzednie zamówienie anulowane, nowe zamówienie złożone, a przed chwilą przyszła wiadomość, że zamówienie zmieniło statut na "wysłane". Wszystko więc w jak najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Od dzisiaj jestem w tym wątku Paavo Nurmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Rożnie można to odczytać, więć może rozwiniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Rożnie można to odczytać, więć może rozwiniesz... Wielki - niemowa http://www.polskieradio.pl/43/279/Artykul/624331,Wielki-niemowa-wybitny-dlugodystansowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Czy kołnierzyk EXtreme cutaway http://eu.suitsupply.com/pl/shirts/niebieski-%E2%80%9Ewashed%22-shirt/H4892.html?cgid=Shirts w opcji MTM jest dostępny ? http://sklepmiler.pl/pl/p/Blekitna-koszula-na-miare-Oxford/859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 No cóż, to szkło robione ręcznie i jest dość kruche. Czy stopka odpadła w wyniku użytkowania czy kieliszek był doręczony juz ze złamaną stopką? Odpadla w trakcie wstawiania do kredensunzestawu kieliszkow, poprostu odpadla. Nie wiem czy ten jeden kieliszek byl konstrukcyjnie slaby, kieliszki byly moze raz uzyte. sprawdzilem reszte, mialem wrazenie, ze stopka z nozka jest na klej, nigdy z taka kruchoscia sie nie spotkalem wiec po prostu juz z taka checia tych kieliszkow nie uzywam gdyz psuloby mi przyjemnosc picia alkoholu czy wywolywalo niepotzrebny dyskomfort np przy gosciu myslenie, czy te stopki poodpadaja od wszystkich kieliszkow. pisze to pod rozwage, moze jakies zmiany konstrukcyjne sa mozliwe, nie zdzwilbym sie gdyby sama czarkę czy jak to sie zwie uszkodzic podczas wycierania szkla, ale w takim miejscu wydaje mi sie to naprawde dziwne. Chetnie bym to wyslal zeby firma miala poglad na to co sprzedaje, ale jak o tym pomyslalem, to juz bylo za pozno gdyz kieliszek zostal wyrzucony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dzisiaj w naszym sklepie online wystartował ostatni etap wyprzedaży. Na wszystkie produkty już przecenione dajemy dodatkowe 10% rabatu z kodem "dodatkowe10". Zapraszamy na SklepMiler.pl!Udanych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 To tak się przyczepię - banner sugeruje, że lepiej poczekać na wyższe promocje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi