Skocz do zawartości

Biznes - kontakty

Arkadyjczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...

Szukam fotografa do obsługi chrztu dzieci. Całość przypuszczam zajmie 3-4 godziny: uroczystość w kościele, w razie pogody ewentualnie zdjęcia w pobliskim parku i trochę na początku obiadu w lokalu. Miejsce: Warszawa Wola i Śródmieście. Termin 28 czerwca 2015 r. godzina 13.00. Interesuje nas nie tylko samo zrobienie zdjęć, ale również przygotowanie ładnego albumu (wiem, że można to sobie zrobić samemu albo zamówić później odrębnie, ale nie bardzo mamy czas na załatwianie kilku rzeczy, które można zrobić za jednym razem).

Proszę o oferty albo namiary na polecanych przez Was fotografów na PW.

• 1 month later...

1. ANTYKI - moja pasja

Poszukujących wszelkiego rodzaju antyków, staroci i innych osobliwości zapraszam do siebie - w miarę możliwości będę starał się pomóc znaleźć poszukiwany przedmiot lub dołączyć go do osobistej bazy "do zdobycia"

Służę również podstawową ekspertyzą przedmiotów.

2. MARKETING I SPRZEDAŻ - moja praca

Działania wspierające sprzedaż produktów w terenie - outsourcing zespołów sprzedażowych, promocyjnych, merchandisingowych, audyt. Konkursy, loterie, programy lojalnościowe i motywacyjne. Kreacja i produkcja materiałów reklamowych (POSM, stoiska targowe itp)

Zapraszam!

• 2 weeks later...

Zajmuje się dwoma rzeczami mam swój sklep internetowy z dekoracjami okiennymi (firany, zasłony) i nie tylko w którym sami projektujemy i wykonujemy wszystko co w tym sklepie można znaleźć. https://rajski-ptak.com/

Dodatkowo zajmuje się importem/exportem towarów takich jak Red Bull czy Coca-Cola w ilościach kontenerowych sa to ilości różne od 10-500 kontenerów miesięcznie dla jednego klienta (1 kontener to ponad 85 tys puszek) klienci to klienci z całej europy.

Zajmuje się dwoma rzeczami mam swój sklep internetowy z dekoracjami okiennymi (firany, zasłony) i nie tylko w którym sami projektujemy i wykonujemy wszystko co w tym sklepie można znaleźć. https://rajski-ptak.com/

Dodatkowo zajmuje się importem/exportem towarów takich jak Red Bull czy Coca-Cola w ilościach kontenerowych sa to ilości różne od 10-500 kontenerów miesięcznie dla jednego klienta (1 kontener to ponad 85 tys puszek) klienci to klienci z całej europy.

42,5 miliona puszek miesięcznie dla jednego tylko klienta jako dodatkowe zajęcie, imponujące!

• Oceniam pozytywnie 4

Monkuisz możesz zrobić przygodówkę Gentlemen`s.

Np. "Intro" pali się, katastrofa. Gentelmen musi uratować kotka z płonącego domu, damę i trójkę dziatwy. Doszczętnie spłonęła garderoba i ginie ulubiony krawiec.

Bohater musi tworzyć garderobę  od nowa, zajmując się jednoczesnie uratowaną damą dziatwą i kotkiem............... Za zgodą autorów możesz np. wpleść przygodę z reklamacją koszuli EB :twisted:

• Oceniam pozytywnie 6

42,5 miliona puszek miesięcznie dla jednego tylko klienta jako dodatkowe zajęcie, imponujące!

Napisałem tu to dlatego ponieważ już nie raz się przekonałem że odbiorców i współpracowników znajdywałem przez przypadek bo ktoś znał kogoś a prowizje są fantastyczne :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Z zawodu inżynier mechanik który aktualne szuka pracy. Dodatkowo zajmuję się fotografią. Głównie fotografia reklamowa, produktowa oraz wnętrz. Moje pf można znaleźć na www.robertchmara.com

Gdzie obecnie mieszkasz? Ja szukam kogoś z Warszawy do fotografowania wnętrz i mebli do mojego nowego projektu www.carvers.pl.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Inżynieria , budownictwo, inwestycje 

ale poza pracą zamiłowanie do sztuki 

aktualnie rozwijam  galerię, do której serdecznie zapraszam jesli ktoś miałby zamiar zakupic np. obraz, grafikę  lub biżuterię autorską  -----

Edytowane przez mosze
link komercyjny

• 1 month later...