roelegant Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Z zawodu inżynier mechanik który aktualne szuka pracy. Dodatkowo zajmuję się fotografią. Głównie fotografia reklamowa, produktowa oraz wnętrz. Moje pf można znaleźć na www.robertchmara.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Szukam fotografa do obsługi chrztu dzieci. Całość przypuszczam zajmie 3-4 godziny: uroczystość w kościele, w razie pogody ewentualnie zdjęcia w pobliskim parku i trochę na początku obiadu w lokalu. Miejsce: Warszawa Wola i Śródmieście. Termin 28 czerwca 2015 r. godzina 13.00. Interesuje nas nie tylko samo zrobienie zdjęć, ale również przygotowanie ładnego albumu (wiem, że można to sobie zrobić samemu albo zamówić później odrębnie, ale nie bardzo mamy czas na załatwianie kilku rzeczy, które można zrobić za jednym razem). Proszę o oferty albo namiary na polecanych przez Was fotografów na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan Sidor Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Początkujący szewc z Polic(okolice Szczecina), jak na razie posiadam umiejętności naprawy obuwia i tworzenia prostej galanterii skórzanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit76 Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Jak by ktoś miał jakąś sprawę na Litwie (głownie Wilno i okolice) - mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatoLesio Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 1. ANTYKI - moja pasja Poszukujących wszelkiego rodzaju antyków, staroci i innych osobliwości zapraszam do siebie - w miarę możliwości będę starał się pomóc znaleźć poszukiwany przedmiot lub dołączyć go do osobistej bazy "do zdobycia" Służę również podstawową ekspertyzą przedmiotów. 2. MARKETING I SPRZEDAŻ - moja praca Działania wspierające sprzedaż produktów w terenie - outsourcing zespołów sprzedażowych, promocyjnych, merchandisingowych, audyt. Konkursy, loterie, programy lojalnościowe i motywacyjne. Kreacja i produkcja materiałów reklamowych (POSM, stoiska targowe itp) Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r00si Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Zajmuje się dwoma rzeczami mam swój sklep internetowy z dekoracjami okiennymi (firany, zasłony) i nie tylko w którym sami projektujemy i wykonujemy wszystko co w tym sklepie można znaleźć. https://rajski-ptak.com/ Dodatkowo zajmuje się importem/exportem towarów takich jak Red Bull czy Coca-Cola w ilościach kontenerowych sa to ilości różne od 10-500 kontenerów miesięcznie dla jednego klienta (1 kontener to ponad 85 tys puszek) klienci to klienci z całej europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Jestem projektantem gier komputerowych. Zatem, z biznesowego punktu widzenia, jestem kompletnie bezużyteczny dla społeczności forum pod tym względem, wybaczcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Zajmuje się dwoma rzeczami mam swój sklep internetowy z dekoracjami okiennymi (firany, zasłony) i nie tylko w którym sami projektujemy i wykonujemy wszystko co w tym sklepie można znaleźć. https://rajski-ptak.com/ Dodatkowo zajmuje się importem/exportem towarów takich jak Red Bull czy Coca-Cola w ilościach kontenerowych sa to ilości różne od 10-500 kontenerów miesięcznie dla jednego klienta (1 kontener to ponad 85 tys puszek) klienci to klienci z całej europy. 42,5 miliona puszek miesięcznie dla jednego tylko klienta jako dodatkowe zajęcie, imponujące! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Monkuisz możesz zrobić przygodówkę Gentlemen`s. Np. "Intro" pali się, katastrofa. Gentelmen musi uratować kotka z płonącego domu, damę i trójkę dziatwy. Doszczętnie spłonęła garderoba i ginie ulubiony krawiec. Bohater musi tworzyć garderobę od nowa, zajmując się jednoczesnie uratowaną damą dziatwą i kotkiem............... Za zgodą autorów możesz np. wpleść przygodę z reklamacją koszuli EB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r00si Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 42,5 miliona puszek miesięcznie dla jednego tylko klienta jako dodatkowe zajęcie, imponujące! Napisałem tu to dlatego ponieważ już nie raz się przekonałem że odbiorców i współpracowników znajdywałem przez przypadek bo ktoś znał kogoś a prowizje są fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Zajmuję się marketingiem społecznościowym w branży zdrowie i anti-aging. Zapraszam do kontaktu każdego, kto szuka czegoś nowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Jeżeli któryś z kolegów "siedzi" dość mocno w branży obrabiarek CNC to bardzo proszę o kontak i ewnetualną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Z zawodu inżynier mechanik który aktualne szuka pracy. Dodatkowo zajmuję się fotografią. Głównie fotografia reklamowa, produktowa oraz wnętrz. Moje pf można znaleźć na www.robertchmara.com Gdzie obecnie mieszkasz? Ja szukam kogoś z Warszawy do fotografowania wnętrz i mebli do mojego nowego projektu www.carvers.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 śruby, nakrętki, podkładki itp. w różnych klasach wytrzymałościowych , ogólnie rzecz biorąc artykuły metalowe , Warszawa i okolice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2015 Gdzie obecnie mieszkasz? Ja szukam kogoś z Warszawy do fotografowania wnętrz i mebli do mojego nowego projektu www.carvers.pl.Mieszkam w stolicy pomorza zachodniego - Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliam Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Właściciel sklepu z garniturami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nereus456 Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Konsulting technologiczny, Analizy user expirence, Personal Branding, Eventy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JRDZK Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Witam wszystkich!Lekarz w trakcie specjalizacji z chorób wewnętrznych, w trakcie zakładania fundacji, wieczny startupowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 (edytowane) Inżynieria , budownictwo, inwestycje ale poza pracą zamiłowanie do sztuki aktualnie rozwijam galerię, do której serdecznie zapraszam jesli ktoś miałby zamiar zakupic np. obraz, grafikę lub biżuterię autorską ----- Edytowane 2 Luty 2016 przez mosze link komercyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Programista PHP, Relationship Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brtwu Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Szacunek Wszystkim,Branża- prawoDoświadczenie- z dnia na dzień co raz bogatszeCel- toga z zielonym żabotem, w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Witam wszystkich, Obecnie: Podchorąży w Szkole Głównej Służby Pożarniczej Za 2 lata: Oficer Państwowej Straży Pożarnej w stopniu ml. kapitana oraz specjalista do zabezpieczenia ppoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, prowadzimy z żoną firmę zajmującą się malowaniem artystycznym ścian. Specjalizujemy się w malowidłach dziecięcych do pokojów, przedszkoli i szkół. Marek Edytowane 16 Marzec 2016 przez waski reklama - usunięto link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 ... A jakby ktoś potrzebował Architekta, to mogę pośredniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Ha! Pośredniczyć to ja mogę w każdej branży Znajomy z Malezji wspominał coś o zainteresowaniu transporterami opancerzonymi z Bumaru Jak, coś to na PW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi