Jash Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Mnie wskazówki nie przeszkadzają. Jedyne co bym w biedaMASie zmienił to średnica koperty z 42,6mm na 39-40mm. No, ale chyba i tak go zatrzymam. Luma świetnie świeci, jak to w SEIKo i do tego pięknie nałożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Co powiecie Koledzy na spotkanie zegarkowe BwB, w przyszłym roku? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Robienie zdjęć zegarkom ma sens. Ja np. odkryłem dopiero teraz, że rano miałem ustawioną złą datę Orient Bambino v2 z chabrowymi wskazówkami i paskiem zamszowym hand made. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Taki niukomer;)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 @figo zawsze może zmieniać sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 22 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2017 Debiut Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 23 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 24 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2017 Wrocławiak w rybich portkach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 24 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Nowy pasek od Filipa @eye_lip (jeden z kilku, więc będę Was zanudzał tym Paneraiem ) Kajman w zjawiskowym kolorze (petrol). Kolor- kameleon: raz więcej niebieskiego, raz zielonego, a jeszcze jakieś szarości się pojawiają. No niecodzienny po prostu i bardzo mi się podoba 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 7 godzin temu, Tanatos70 napisał: Nowy pasek od Filipa @eye_lip (jeden z kilku, więc będę Was zanudzał tym Paneraiem ) Kajman w zjawiskowym kolorze (petrol). Kolor- kameleon: raz więcej niebieskiego, raz zielonego, a jeszcze jakieś szarości się pojawiają. No niecodzienny po prostu i bardzo mi się podoba No pasek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 No to kolejna piękna "gadzina" od Filipa. Tym razem z rodzinną pamiątką, która wróciła właśnie ze SPA : EDIT: wyciąłem tą "tymczasową" klamrę, żeby niepotrzebnie nie straszyła 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 @Tanatos70 imo ten pasek i klamra są za ciężkie do tego zegarka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 Pasek jest ok, ale klamra faktycznie masywna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 42 minuty temu, Szydlowsky napisał: @Tanatos70 imo ten pasek i klamra są za ciężkie do tego zegarka . 40 minut temu, Pepo napisał: Pasek jest ok, ale klamra faktycznie masywna Klamra tymczasowa, Filip nie miał "złotej" na stanie i czekamy. Pasek delikatny, cieniutki i giętki jak guma. Na tych moich zbliżeniach trochę tak przytłaczająco się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Nie chciało mi się paska na czarny zmieniać 😊 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 miał być inny, ale jest ten: 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Jak to było ? ...klątwa Panerai'a ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Do 3 razy sztuka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricco Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Mój najnowszy zakup 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 5 godzin temu, ricco napisał: Mój najnowszy zakup Na mojej łyszliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Njukomer...z wąsem Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Kajmana w kolorze tan do Filipa jeszcze nie było: 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi