frik Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 To jest jeden z najwspanialszych eksponatów w tym muzeum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 U Filipa tak jakoś pogodnie i samochody zielone, u nas tak bardziej depresyjnie i szaro: 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2019 "komunijny" Atlantic rocznik 1979. Waran od Filipa: 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2019 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 Pół roku temu sprzedalem ale wracam do Tissot Visodate 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 9 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2019 Przedwczoraj 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2019 SBDA001 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Oldskulowy rozmiar, mój ulubiony 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Filip uwielbia Cartera, ja jestem uzależniony od brąziaków 😉 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Ja zaś dzisiaj swojego po przeglądzie odebrałem i coś mi wpadło w oko 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 W jakim rozmiarze ten Orion, na mojej watch liście na razie z Nomosów Club 701 ale Orion zajmuje drugie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Bardzo fajnie leży. Moim zdaniem wyglądał by jeszcze lepiej powyżej kości nadgarstkowej(nie wiem jak poprawnie nazywa się ta kość) ale istnieją dwie szkoły więc to kwestia gustu. Który Nomos aktualnie wygrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Orion. Mam jeszcze dłuższą chwilę do namysłu, aby rozważyć wersję 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Ja zaś dzisiaj swojego po przeglądzie odebrałem 🙂 Dlatego już serwis? To przecież młody zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 15 minut temu, Krzysiek_W napisał: Dlatego już serwis? To przecież młody zegarek No oddałem oba pod koniec gwarancji z paroma uwagami. W Radiomirze coś tam musieli wymienić, bo koronka nieprecyzyjnie pracowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 bez zmian... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 21 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Chodzi, ale gdyby mówił mógłby wiele o mnie powiedzieć. To już 17 lat razem:) 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 U mnie dziś Krzysiek militarny. Dobre trzy lata za nami. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 5 godzin temu, Piotrwawa napisał: Chodzi, ale gdyby mówił mógłby wiele o mnie powiedzieć. A chciałbyś?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 23 Październik 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi