Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie wskazówki nie przeszkadzają. Jedyne co bym w biedaMASie zmienił to średnica koperty z 42,6mm na 39-40mm. No, ale chyba i tak go zatrzymam. Luma świetnie świeci, jak to w SEIKo i do tego pięknie nałożona. 

Opublikowano

Robienie zdjęć zegarkom ma sens. Ja np. odkryłem dopiero teraz, że rano miałem ustawioną złą datę :) Orient Bambino v2 z chabrowymi wskazówkami i paskiem zamszowym hand made. 

IMG_3073.thumb.jpg.b3f04686a93c3f973559263de4c82a1c.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Nowy pasek od Filipa @eye_lip (jeden z kilku, więc będę Was zanudzał tym Paneraiem ;-))

Kajman w zjawiskowym kolorze (petrol). Kolor- kameleon: raz więcej niebieskiego, raz zielonego, a jeszcze jakieś szarości się pojawiają. No niecodzienny po prostu i bardzo mi się podoba :)

5a1abc8be02f3_Pambluekajman.thumb.jpg.7ea70c636ef113e4c2a9089da2f4daa8.jpg5a1abc90e2483_pambluekajman.thumb.jpg.d44646b44ba9f42439f6dd148ea72f73.jpg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
7 godzin temu, Tanatos70 napisał:

Nowy pasek od Filipa @eye_lip (jeden z kilku, więc będę Was zanudzał tym Paneraiem ;-))

Kajman w zjawiskowym kolorze (petrol). Kolor- kameleon: raz więcej niebieskiego, raz zielonego, a jeszcze jakieś szarości się pojawiają. No niecodzienny po prostu i bardzo mi się podoba :)

5a1abc8be02f3_Pambluekajman.thumb.jpg.7ea70c636ef113e4c2a9089da2f4daa8.jpg5a1abc90e2483_pambluekajman.thumb.jpg.d44646b44ba9f42439f6dd148ea72f73.jpg

No pasek fajny ;)

Opublikowano
42 minuty temu, Szydlowsky napisał:

@Tanatos70 imo ten pasek i klamra są za ciężkie do tego zegarka .

40 minut temu, Pepo napisał:

Pasek jest ok, ale klamra faktycznie masywna :D

Klamra tymczasowa, Filip nie miał "złotej" na stanie i czekamy. Pasek delikatny, cieniutki i giętki jak guma. Na tych moich zbliżeniach trochę tak przytłaczająco się prezentuje :)