Zajac Poziomka Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Dla mnie najfajniejsza rzecz w 6 foldach EoE to "trójwymiarowość" węzła. Na zdjęciu z przodu tego nie widać. Pozwolę sobie wkleić moje zdjęcie "z boku", które pokazywałem dziś w innym temacie, na którym dobrze widać tę "trójwymiarowość". Nie każdemu taki efekt musi odpowiadać, ja go po prostu uwielbiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Idealny węzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Zabawne jest to że na moim monitorze też kolor wygląda na brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 15 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni z 6-foldów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Nowy zestaw na zmodyfikowanym szablonie. Genialna jakość i dbałość o szczegóły! Wielkie dzięki za spełnianie najdziwniejszych zachcianek! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Powiedz coś więcej o tych zachciankach. Widzę, że krawaty (przynajmniej większość) bez podszewki, z rolowanymi brzegami, grenadyna to chyba 7-fold...? I gdybyś mógł ten szary drukowany jedwab któregoś dnia pokazać w jakimś zestawie, albo chociaż zawiązany, z koszulą, byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Powiedz coś więcej o tych zachciankach. Widzę, że krawaty (przynajmniej większość) bez podszewki, z rolowanymi brzegami, grenadyna to chyba 7-fold...? I gdybyś mógł ten szary drukowany jedwab któregoś dnia pokazać w jakimś zestawie, albo chociaż zawiązany, z koszulą, byłbym wdzięczny. Zgadza się, to w większości 7-foldy. Zachcianki polegają na wprowadzeniu niewielkich zmian w szablonie - krawaty troszkę później się zwężają - dzięki czemu mam dłuższy i bardziej mięsisty węzeł. Przy moim wzroście to bezcenne i nieosiągalne w krawatach z wieszaka, niezależnie jak drogiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 21 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 2 Lipiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Czołem po dłuższej nieobecności! Chciałbym Was poinformować, że za około tydzień krawaty z nowych tkanin będą w standardowej ofercie sklepu. Poniżej "Edek" prezentuje jednego z "pasiaków" ;). Krawaty będą miały wypełnienie lekkie (lekka wełna + bawełna). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Czy istnieje możliwość przysłania krawatu od innego producenta w celu rozprucia i uszycia z wykorzystaniem wypełnienia z materiału oraz sztuką ze stajni EoE? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 3 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Wczoraj przyszedł do mnie kolejny 6-fold EoE. Tym razem z pewnych względów bez podszewki i z rolowanymi brzegami. Zawsze do tej pory brałem z podszewką, self-tipped ale i ten jest naprawdę fajny Jeżeli ktoś lubi węzły z dużą i "głęboką" łezką, to 6-foldy EoE sprawdzą się idealnie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 3 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Cieszę się, że 6-fold "w nowej odsłonie" przypadł Tobie do gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Dnia 21.06.2016 o 16:03, Whitesnake napisał: Przy moim wzroście to bezcenne i nieosiągalne w krawatach z wieszaka, niezależnie jak drogiego. Mógłbyś zdradzić przy jakim wzroście, o jakiej długości i szerokości mówimy? Jaki jest, w twojej ocenie idealny krawat na twój wzrost? Mam 198 i parę nieudanych eksperymentów za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Nowa kolekcja grenadyny dostępna już w sklepie https://embassyofelegance.com/pl/c/GRENADYNA/103 Pozdrawiam, Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m777k Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 A wraz z nią +20PLN za całą grenadynę. Szkoda, bo teraz różnica w stosunku do ceny grenadyny u głównego konkurenta, jest już materialna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 10 minut temu, m777k napisał: A wraz z nią +20PLN za całą grenadynę. Szkoda, bo teraz różnica w stosunku do ceny grenadyny u głównego konkurenta, jest już materialna. W opcji "bespoke" krawaty zawsze były droższe o 20 złotych niż standardowe. Zdaje się, że kod EoEbespoke podany w sygnaturce EoE obniża cenę do ceny standardowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m777k Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Masz rację, słuszna uwaga. Rzeczywiscie, nie zauważyłem, że to bespoke. W takim razie, nic się nie zmieniło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 'Przepraszam'?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Właśnie odebrałem Jednym słowem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Ja swoją odebrałem wczoraj wieczorem. A co będę dużo pisać, zacytuję (wielokrotnie ) @waski: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 16 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Panowie, radość mnie ogarnia wiedząc, iż jesteście zadowoleni z naszych krawatów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 To i ja się pochwalę . Dzisiaj "po sąsiedzku", do rąk własnych. Dopiero co odpakowałem, więc tylko sztuczne światło. Na dniach stanie się bohaterką jakiejś casualowej kompozycji, którą wypełnię swoją skromną osobą. Moja nowa, pręgowana, śliczna przyjaciółka (coś między kotem, a gołębiem ): 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Zrobił się mały "wysyp" grenadyn Zatem dorzucę kolejną (7-fold bez podszewki i bez wypełnienia): 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Dorzuć, dorzuć ale nie zapomnij wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi