Zajac Poziomka Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dla mnie najfajniejsza rzecz w 6 foldach EoE to "trójwymiarowość" węzła. Na zdjęciu z przodu tego nie widać. Pozwolę sobie wkleić moje zdjęcie "z boku", które pokazywałem dziś w innym temacie, na którym dobrze widać tę "trójwymiarowość". Nie każdemu taki efekt musi odpowiadać, ja go po prostu uwielbiam. 4 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Idealny węzeł. Cytuj
artisan Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zabawne jest to że na moim monitorze też kolor wygląda na brązowy Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni z 6-foldów. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nowy zestaw na zmodyfikowanym szablonie. Genialna jakość i dbałość o szczegóły! Wielkie dzięki za spełnianie najdziwniejszych zachcianek! 9 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Powiedz coś więcej o tych zachciankach. Widzę, że krawaty (przynajmniej większość) bez podszewki, z rolowanymi brzegami, grenadyna to chyba 7-fold...? I gdybyś mógł ten szary drukowany jedwab któregoś dnia pokazać w jakimś zestawie, albo chociaż zawiązany, z koszulą, byłbym wdzięczny. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Powiedz coś więcej o tych zachciankach. Widzę, że krawaty (przynajmniej większość) bez podszewki, z rolowanymi brzegami, grenadyna to chyba 7-fold...? I gdybyś mógł ten szary drukowany jedwab któregoś dnia pokazać w jakimś zestawie, albo chociaż zawiązany, z koszulą, byłbym wdzięczny. Zgadza się, to w większości 7-foldy. Zachcianki polegają na wprowadzeniu niewielkich zmian w szablonie - krawaty troszkę później się zwężają - dzięki czemu mam dłuższy i bardziej mięsisty węzeł. Przy moim wzroście to bezcenne i nieosiągalne w krawatach z wieszaka, niezależnie jak drogiego. 3 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Cała przyjemność po naszej stronie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Czołem po dłuższej nieobecności! Chciałbym Was poinformować, że za około tydzień krawaty z nowych tkanin będą w standardowej ofercie sklepu. Poniżej "Edek" prezentuje jednego z "pasiaków" ;). Krawaty będą miały wypełnienie lekkie (lekka wełna + bawełna). 10 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Czy istnieje możliwość przysłania krawatu od innego producenta w celu rozprucia i uszycia z wykorzystaniem wypełnienia z materiału oraz sztuką ze stajni EoE? 1 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wczoraj przyszedł do mnie kolejny 6-fold EoE. Tym razem z pewnych względów bez podszewki i z rolowanymi brzegami. Zawsze do tej pory brałem z podszewką, self-tipped ale i ten jest naprawdę fajny Jeżeli ktoś lubi węzły z dużą i "głęboką" łezką, to 6-foldy EoE sprawdzą się idealnie 10 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cieszę się, że 6-fold "w nowej odsłonie" przypadł Tobie do gustu . Cytuj
Michal83 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dnia 21.06.2016 o 16:03, Whitesnake napisał: Przy moim wzroście to bezcenne i nieosiągalne w krawatach z wieszaka, niezależnie jak drogiego. Mógłbyś zdradzić przy jakim wzroście, o jakiej długości i szerokości mówimy? Jaki jest, w twojej ocenie idealny krawat na twój wzrost? Mam 198 i parę nieudanych eksperymentów za sobą Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Nowa kolekcja grenadyny dostępna już w sklepie https://embassyofelegance.com/pl/c/GRENADYNA/103 Pozdrawiam, Paweł 3 Cytuj
m777k Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 A wraz z nią +20PLN za całą grenadynę. Szkoda, bo teraz różnica w stosunku do ceny grenadyny u głównego konkurenta, jest już materialna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 10 minut temu, m777k napisał: A wraz z nią +20PLN za całą grenadynę. Szkoda, bo teraz różnica w stosunku do ceny grenadyny u głównego konkurenta, jest już materialna. W opcji "bespoke" krawaty zawsze były droższe o 20 złotych niż standardowe. Zdaje się, że kod EoEbespoke podany w sygnaturce EoE obniża cenę do ceny standardowej. Cytuj
m777k Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Masz rację, słuszna uwaga. Rzeczywiscie, nie zauważyłem, że to bespoke. W takim razie, nic się nie zmieniło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 14 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Właśnie odebrałem Jednym słowem 10 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Ja swoją odebrałem wczoraj wieczorem. A co będę dużo pisać, zacytuję (wielokrotnie ) @waski: 9 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Panowie, radość mnie ogarnia wiedząc, iż jesteście zadowoleni z naszych krawatów . Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 To i ja się pochwalę . Dzisiaj "po sąsiedzku", do rąk własnych. Dopiero co odpakowałem, więc tylko sztuczne światło. Na dniach stanie się bohaterką jakiejś casualowej kompozycji, którą wypełnię swoją skromną osobą. Moja nowa, pręgowana, śliczna przyjaciółka (coś między kotem, a gołębiem ): 7 Cytuj
Embassy of Elegance Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Zrobił się mały "wysyp" grenadyn Zatem dorzucę kolejną (7-fold bez podszewki i bez wypełnienia): 6 Cytuj
tombar Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Dorzuć, dorzuć ale nie zapomnij wysłać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi