Dyjamentowski Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec On 6/27/2023 at 11:49 AM, JakubAnderwald said: O kurczę, dzisiaj pojawił się nowy certyfikat Hurra! I cyk, nowa strona główna na rocznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 1 godzinę temu, Dyjamentowski napisał: I cyk, nowa strona główna na rocznicę. Wiem o tym - zgłosiłem sprawę administratorowi od razu po pojawieniu się. Jedynie żywię nadzieje, że wyprostowanie tego zajmie mniej niż rok temu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec Już minął ponad tydzień od wygaśnięcia certyfikatu. Dla mnie to albo jakiś błąd z wyborem tego, kto odpowiada za administrację forum, albo po prostu brak szacunku dla użytkowników tej społeczności. Trochę jakby przyjść w błyszczącym garniturze z poliestru na ślub kogoś komu zależy na elegancji i prosił o black tie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Rach, ciach, od 13:43 mamy już nowy certyfikat. Poliestru na ślubie więcej nie uświadczymy. Dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi