ciasteczkowy Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Cały czas nie mogę się zalogować przez Tapatalk. Jako że forum czytam głównie przez Tapatalka (i podejrzewam, nie ja jeden), niemożność zalogowania się stanowi spore utrudnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2018 Mi też to bardzo przeszkadza. Pisałem w tej sprawie do administratora, ale wiadomość nie została odczytana 😕 Wakacja i urlop zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roso Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Ja mam niestety ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosoth Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Ja również przyłączam się do prośby o naprawienie obsługi przez Tapatalk. Od czasu gdy ta obsługa się popsuła nie są również poprawnie oznaczane nieprzeczytane posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawPi Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Witam, proszę o bardziej szczegółowe informacje o tym TT - nie działa logowanie, jakiś kod błędu, komunikat się pojawia etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 U mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawPi Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Sprawdzisz teraz jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 u mnie już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Jupiii, też działa u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawPi Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Polecam się. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Toż to rekord usunięcia usterki jak do tej pory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Działa jak złoto. Viva la administracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosoth Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 To dla porządku napiszę, że u mnie też działa . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 O dzięki Ci Wielki Adminie! Po dwóch tygodniach zacznie się ruch na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z logowaniem. Aby zalogować się na forum BwB, za każdym razem muszę kliknąć "Nie pamiętam hasła", a następnie zresetować je przez wiadomość przesłaną na skrzynkę pocztową. Próbowałem różnych haseł, zmiany nazwy użytkownika i hasła w "Ustawieniach konta", niestety bez rezultatu. System gubi je tuż po wylogowaniu (lub zamknięciu karty). Chodzi o zwykłe logowanie przez Chrome (próbowałem na dwóch komputerach). Wydaje mi się, że w styczniu (gdy założyłem profil) i później wszystko było w porządku. Potem przez jakiś czas korzystałem z forum w trybie offline. w sierpniu zacząłem logować się trochę częściej i niestety za każdym razem muszę robić to przez resetowanie hasła. Co mogę zrobić, aby rozwiązać ten problem? Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Teraz mogę bez problemu zalogować się podając nazwę użytkownika (nie adres email) i hasło. Wcześniej to nie działało. Dziękuję i pozdrawiam, Ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2018 2 minuty temu, xkoziol napisał: Komedia :):):) Pogadajcie w gronie Adminów i Moderatorów... Dostałeś punkcik za spamowanie w temacie o zelówkach. To nie jest ban, tylko ostrzeżenie. Proszę, uważaj, by nie łamać dalej regulaminu i nie pisać postów niezwiązanych z tematem dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2018 12 minut temu, xkoziol napisał: Post był związany ściśle z tematem - wypisujesz głupoty o człowieku, którego tu nie ma i który nie odpowie ani się nie obroni. Brzydko Dostanę kolejny punkt? Dlaczego miałbyś dostać? Wątek administracyjny służy właśnie do dzielenia się swoimi opiniami o pracach moderacji/administracji, co właśnie czynisz. Natomiast jeśli będziesz łamał dalej regulamin, to tak, dostaniesz punkcik. Nie wiem, co nazywasz głupotami. Szewc24 przecież sam przyznał się do terminu realizacji zamówienia ~24 miesiące, tyle że uważał, że to nie jego wina. O bardzo długim okresie oczekiwania zaś pisało wielu innych użytkowników, nie tylko tutaj, ale np. na facebooku "Jak będzie z dandysami", i jest to po prostu fakt. Edit: A jednak Kozioł znowu musi odpocząć od forum :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Nie mogę wejść na wątek: https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/1027-[WARSZAWA],-przeróbki,-dopasowanie#entry283732 straciliśmy go? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 W dniu 27.09.2018 o 15:16, michau napisał: Nie mogę wejść na wątek: https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/1027-[WARSZAWA],-przeróbki,-dopasowanie#entry283732 straciliśmy go? 😕 Już jest ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Jak dodać do ignorowanych cały dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 A nie wystarczy oznaczyć cały dział jako przeczytany, a resztę forum czytać z poziomu nieprzeczytanych postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Pewnie wystarczy, po prostu zastanawiam się, czy jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2019 Po co stowarzyszeniu strona butwbutonierce.pl skoro ostatni wpis sprzed dwóch lat,szata graficzna sprzed dekady?Umarło śmiercią naturalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi