Pan Janusz Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Kozioł kupił przedpremierowa wersje z dodatkowymi DLC i płyta ze ścieżką dźwiękowa z pracy urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Meka Fason klasyczny ale te kolory.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Link do sklepu dla zainteresowanych sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Nasuwa mi się nieodparcie pytanie: Po jaką cholerę coś takiego konstruować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Jak to klasyk powiedział: 'ciemny lud to kupi' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Z tego co wiem to jakaś wariacja najmodniejszych ostatnio butów w tancbudach Meksyku, vide: Dawid Guetta "Play Hard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Nasuwa mi się nieodparcie pytanie: Po jaką cholerę coś takiego konstruować? Potrzebne są do tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Jaka długość wkładki? Będzie z pół metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Pół metra to już na wysokości cholewki osiąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Ktoś lubi zabawy z Photoshopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 A tutaj "przykładowa stylizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Double monki z zamkniętą (a w sumie to może i nie) przyszwą i Bóg wie czym jeszcze. Co za dużo to niezdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Nawet Berluti miewa wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elegancik Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Przyczyna jest pewnie taka, nie wszyscy przywiązują do stroju, w tym i butów wielką uwagę, a wręcz nie umieją ich dobrać. Bo w końcu gusta są różne i nie wszyscy mają talent. Dlatego: Każda potwora znajdzie swego amatora. Więc już pal sześć, bądźmy tolerancyjni dla tych mniej utalentowanych, ale co trudno mi przełknąć, to jak ktoś o buty nie dba. Jakie by nie były... niech przynajmniej będą czyste i zadbane. Ostatnio u znajomych cpyknąłem taką fotkę (mam nadzieję, że nikt nie widział). Ale to jest przykład czegoś, co w moim kodeksie estetycznym jest niedopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The-Bigwig Napisano 26 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Ostatnio u znajomych cpyknąłem taką fotkę (mam nadzieję, że nikt nie widział). Internetowy władco, a dlaczego to "masz nadzieję"? Bądź mężczyzną i powiedz znajomemu co o tych butach myślisz, a nie z przyczajki jak ostatni tchórz zrób zdjęcie i anonimowo się pośmiej ze znajomych dokładając do tego swoją dwulicowość. Do działu humor się ten wpis owszem nadaje, ale w zupełnie innym kontekście niż był w Twoich zamierzeniach. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 No ja bym takiego 'eleganta' więcej do domu nie wpuścił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Robienie prześmiewczych zdjęć będąc w gościnie u swoich znajomych budzi we mnie negatywne skojarzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 A ja czasami lubię się pośmiać z siebie samego... Mój zakup sprzed wielu lat - a dzisiaj ze śmiechu robią mi się zajady 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Mnogość upiększeń powala Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Bizantyjski przepych Parę dni temu je znalazłem i odstawiłem pod wiatę śmietnikową. Jak sądzicie, czemu stoją do dziś? To przez wygląd, czy może rozmiar 47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Na 100% rozmiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Gdyby nie rozmiar to na pewno byśmy je codziennie widzieli w "Jakie buty mam dziś na sobie" Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 W sam raz na upalne dni. Stylowe monko-sandały: Dr. Martens Twohill Dark Brown Overdrive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 ? Klasyka - nosiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi