Skocz do zawartości

II Spotkanie Forumowiczów Piątek 1 kwietnia g.19.00

zaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Korzystam z przywileju napisania o spotkaniu jako pierwszy, gdyż jako pierwszy musiałem zostawić dobre towarzystwo. Tak jak ustalono wszyscy uczestnicy spotkania pojawili się w dresach z wyjątkiem Macaroniego i Kamila. Macaroni w ramach odstępstwa od reguły założył do włoskiego zestawu amerykańskie buty do kosza, aby zachować równowage geopolityczną. Kamil natomiast spędził w samochodzie kilka godzin - jadąc te kilkaset kilometrów do stolicy - i jedynym "oldskulowym" dodatkiem kupionym na jednym z postojów była bluza Pumy z limitowanej wersji semi-bespoke upamiętniającej igrzyska w Monachium.

Eye_lip zrobił kilka zdjęć więc mam nadzieję, że wrzuci na forum - po zrobieniu kilku zabiegów w Photoshopie. Dalszą relację spotkania pozostawiam Zakiemu, jak pamiętam ułozył nawet rymowankę na okoliczność drugiego w tym roku spotkania naszego klubu.

pozdrawiam

Damiance

Dzięki za spotkanie, ledwo co dotarłem. Na przyszłość co poniektórzy powinni kontrolować alkohol, bo to co się działo jak wychodziłem nie przystoi dżentelmenom :?

Cóż, ja właśnie obawiając się takiego komentarza nie dotarłem ani pierwszym razem ani drugim. Jaką formułę przyjmują spotkania - ąę czy koleżeńskie, męskie wyjście? Fason, trzeźwość i kulturka czy można się wyluzować "bez bab, bez bab"? Jak to jest Panowie? Spotkanie "loży" czy kumpelskie piwko bez znaczenia jak i gdzie kto skończy?

Ba co poniektórzy to wychodzili na czworaka, a co się działo potem na Chmielnej po zamknięciu lokalu...aż Policję wezwali :( Czy tylko 'strój sportowy' możemy winić za takie zdziczenie obyczajów?

No własnie w zyciuwarszawy.pl pisali o jakiś dziwnych chuliganach, co zamroczeni alkoholem, ubrani w dwu-kolorowe golfy, dopasowane dresy oraz z poszetkami sterczącymi z kapturów, szli po Chmielnej i śpiewając przeboje Fogga, wszczynali awantury z przechodniami, którzy mieli za długie spodnie albo czarne marynarki ( świadkowie twierdzą, że banda była głucha na tłumaczenia, że przecież jest już środek nocy )

Oczywiście były to żarty. Wyszliśmy grzecznie o 22.30 i w mniejszym gronie poszliśmy jeszcze na małe piwo na dobitkę :) Kwestia organizacji, miejsca i daty nowego spotkania jest otwarta więc jeśli ktoś chciałby się podjąć obowiązków gospodarza i organizatora to bardzo chętnie przekażę pałeczkę. Kieruję to w szczególności do wielbicieli piwa, którzy marudzili wcześniej w wątku.