pirat Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Dla miłośników produktów Horweena i sportowej, ekhm, elegancji: http://vansdqm.com/news/entry/vans_vault_x_horween http://www.theillest.pl/kolekcja-butow- ... any-video/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 To są dopiero buty na grubej słoninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Tutaj z kolei ciekawostką może być cena (€535.00 inc free delivery) vs. model superb five tie Austerity brogue, takie skrzywienie zawodowe http://www.cheaney.co.uk/cheaney-imperi ... -in-bronze Edit: i dobitniejszy przykład: http://leathersoulhawaii.com/2011/09/02 ... -lsw-lsbh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Ciekawa kolekcja z informacji od mistrza cena może dojść nawet do 12 000 Euro http://www.fashionandstyle.pl/pl/mezczy ... ro_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Szewc-artysta, tak jak malarz wybiera płótno na swoje dzieło, tworzący buty wybierając dokładnie najlepszą z możliwych, cielęcych skór, sprawdzając jej wyprawienie, następnie jak rzeźbiarz, pieczołowicie z należytą starannością naciąga ją na kopyto nadając odpowiedni kształt każdemu elementowi swojego dzieła. Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników. Styleman, czy na podanym w linku portalu tworzy się artykuły korzystając z translatora google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Ciekawa kolekcja z informacji od mistrza cena może dojść nawet do 12 000 Euro http://www.fashionandstyle.pl/pl/mezczy ... ro_ii.html Jestem bardzo ciekawy z czego wynika tak wysoka cena, o której piszesz bowiem miałem przyjemność pośredniczyć w zakupie jednej pary butów od Ivana, która kosztowała jedynie 650 EUR. Czy ww. buty zostały wykonane ze złotego kruszcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Od dawna podziwiam prace Ivana, ale jeżeli chodzi o cenę to zdecydowanie coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Stawiam na to, że buty są z rogu nosorożca albo z domieszką painitu: http://www.joemonster.org/art/20149/Naj ... na_swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 OB: What is the price range we are looking at for your bespoke/customisation services? Ivan: Prices are 450 to 750 euro for semi-handmade shoes and 800 to 12,000 euro in various custom made entirely by hand. http://www.onlybrown.com/blog/conversat ... -shoemaker Aha, nadal uważam, że z tą ceną coś nie tak haha Ciekawe, który egzemplarz został tak wyceniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Nierzetelne to zestawienie z joemonster, podany zegarek Seiko nie ma na tarczy trytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Nierzetelne to zestawienie z joemonster, podany zegarek Seiko nie ma na tarczy trytu.No to po radości, że sprzedam zegarek, kupię rezydencję z pełną klimatyzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Szewc-artysta, tak jak malarz wybiera płótno na swoje dzieło, tworzący buty wybierając dokładnie najlepszą z możliwych, cielęcych skór, sprawdzając jej wyprawienie, następnie jak rzeźbiarz, pieczołowicie z należytą starannością naciąga ją na kopyto nadając odpowiedni kształt każdemu elementowi swojego dzieła. Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników. Styleman, czy na podanym w linku portalu tworzy się artykuły korzystając z translatora google? Absolutnie nie ,tekst sam pisałem i poganiałem do zamieszczenia.Bardzo rzadko to robię ale tu zainteresował mnie czlowiek i jego produkt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Szewc-artysta, tak jak malarz wybiera płótno na swoje dzieło, tworzący buty wybierając dokładnie najlepszą z możliwych, cielęcych skór, sprawdzając jej wyprawienie, następnie jak rzeźbiarz, pieczołowicie z należytą starannością naciąga ją na kopyto nadając odpowiedni kształt każdemu elementowi swojego dzieła. Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników. Styleman, czy na podanym w linku portalu tworzy się artykuły korzystając z translatora google? Absolutnie nie ,tekst sam pisałem i poganiałem do zamieszczenia.Bardzo rzadko to robię ale tu zainteresował mnie czlowiek i jego produkt. Pozdrawiam Sugerowałbym przeredagowanie tej duszy malarza, która budząc się barwi swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Pierwsze zdanie też wymaga korekty bo jest nieprawidłowo zbudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Widzę ze prosty tekst jest najlepszy ,żadnych przenosni ,porównań. Dla mnie nie są to normalne buty i tak to odbieram jak napisałem . Ja w tym widzę sztukę ale każdy ma prawo odbierać jak czuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Szkoda, że się nie rozumiemy . Zdania które zbudowałeś nie są zgodne z zasadami języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Widzę ze prosty tekst jest najlepszy ,żadnych przenosni ,porównań. Dla mnie nie są to normalne buty i tak to odbieram jak napisałem . Ja w tym widzę sztukę ale każdy ma prawo odbierać jak czuje. Pozdrawiam Nie chodzi o używanie metafor, tylko o stylistyczną nieporadność tego zdania. Szewc-artysta, tak jak malarz wybiera płótno na swoje dzieło, tworzący buty wybierając dokładnie najlepszą z możliwych, cielęcych skór, sprawdzając jej wyprawienie, następnie jak rzeźbiarz, pieczołowicie z należytą starannością naciąga ją na kopyto nadając odpowiedni kształt każdemu elementowi swojego dzieła. Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników. Najprościej pisząc wystarczyłoby tak: Szewc-artysta. Tak jak malarz wybiera płótno na swoje dzieło, tworzący buty wybierając dokładnie najlepszą z możliwych, cielęcych skór. Następnie jak rzeźbiarz, pieczołowicie naciąga ją na kopyto nadając odpowiedni kształt każdemu elementowi swojego dzieła. Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Tak całkowicie neutralnie: mnie uczyli kiedyś, by pisać jak najkrótsze zdania, unikać zdań złożonych. W miarę się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 A do tego, to chyba twórca barwi dzieło a nie jego dusza malarza. Zamiast: Po zszyciu wszystkich elementów w całość budzi się w tworzącym dusza malarza, barwiąc swoje dzieło przy użyciu naturalnych barwników. bardziej poprawne byłoby chyba coś w stylu: Po zszyciu wszystkich elementów w całość twórca barwi swoje dzieło przy użyciu naturalnych składników. Wtedy budzi się w nim dusza malarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Tak całkowicie neutralnie: mnie uczyli kiedyś, by pisać jak najkrótsze zdania, unikać zdań złożonych. W miarę się to sprawdza. To dobra strategia. Sam mam skłonność do rozwlekania myśli, a później sam się z siebie śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Trochę pojechałeś Mickiewiczem, wystarczy pociąć w paski, przeredagować i wychodzi 11-zgłoskowiec ze stabilną średniówką po 5. sylabie, pisany sekstyną (tetrastych rymami krzyżowymi + dystych rymami parzystymi)! Szewc-artysta, tak jak malarz wybiera płótno najlepsze na tło dzieła swego, skórę zestawia do kołków szpalera, ażurem zdobi ręką fachowego i sprawdzając jej przednie wyprawienie, tworzy But, cóż za słowo, ach, olśnienie! Następnie, rzeźbiarz niejako, troskliwie kształt mu nadaje, naciągając skórę na kopyto, i na tej szewskiej niwie laury zdobywa, bynajmniej nie piórem lecz szydłem, klejem, kombajnem, łaciarką. Tytan znoju, na efekt czekać warto! Po zszyciu w całość elementów dzieła budzi się dusza malarza w artyście demiurgu, iskra Boża nań spłynęła, genijusz, co go nie zrozumielibyście. Ręką nieludzką but barwi, maluje, spełnia. I czeka, kto kupi i wzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Świetne! Styleman, koniecznie zastąp tekst na stronie powyższym wierszem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 No i sie doigralem ,wiecej mi tekstu nie zamieszcza jak to wszystko przeczytaja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 @proceleusmatyk Pełen szacunek lub szacun- jak to mówią młodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 "Pan Buteusz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi