erea Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Nie mam pojęcia, jaka jest polityka firmy, w której zakupiłeś buty. Polski rzeczoznawca, dajmy na to Pan Grudzień z Gniezna, napisałby przypuszczam, że to ciągliwość i że to naturalna właściwość skóry. Będę śledził wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Pepe wie jak zatrzymac klientow:) W przeciagu godziny od wyslania zapytania (ze zdjeciami) otrzymalem email z prosba o zwrot butow (na koszt producenta) i przeprosinami oraz zapewnieniem, ze druga para zostanie wyslana jak najszybciej. Jednoczesnie przepraszam za OT. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2012 Super postawa producenta. Z drugiej strony mogą się tak układać na twoich stopach, choć tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Witam Oto moje ostatnie nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Pierwsza para dość awangardowa, jak na naszą "średnią". Druga mi się podoba, miałem tylko (i mam dalej) obawy dotyczace trendu kolorowych podeszw. Za dwa/trzy sezony buty będą wyglądały jak "sprzed dwóch/trzech sezonów". A cenię w klasycznych butach ponadczasowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Mam nadzieje, ze pierwsza para jest oryginalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 A ja pewność ,kupiłem ja w butiku w Mediolanie osobiście . Miałem je na ta zwanym celowniku po zobaczenia w GQ style . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 A ja pewność ,kupiłem ja w butiku w Mediolanie osobiście . Miałem je na ta zwanym celowniku po zobaczenia w GQ style .Cieszę się, bo widziałem, że w Zarze były "inspirowane" oryginalnymi z Prady, chociaz mi się bardziej wciąż podobają z SS11 na koturnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Widziałem te powyżej na jakimś blogu.. Handmade pair of shoes made for a United States ambassador to Czechoslovakia in the 1960's that Czech intelligence officers bugged with a listening device in the heel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2012 http://www.wsanford-shanghai.com/?page_id=15 Świetnie wyglądają na żywo i bardzo okazyjna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 http://www.wsanford-shanghai.com/?page_id=15 Świetnie wyglądają na żywo i bardzo okazyjna cena. O proszę, nie wiedziałem, że tam też buty robią... Tym bardziej żałuję, że wybierałem się przez pół roku i koniec końców nie dotarłem...Czy szewc jest dostępny na miejscu? Swoją drogą w obrębie French Concession są co najmniej jeszcze dwa miejsca gdzie oferowane są buty bespoke/MTM, z których jedno wyglądało bardzo przyzwoicie, niestety nie pamiętam adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Przyzwoite ceny,od 190 do około 260 dolarów amerykańskich. http://edetal.sg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Wietnamoróbki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Bardzo ciekawa galeria, a niezwykle trudno zarówno o zdjęcia jak i same buty od Santos'a. Zdjęcia dobrze pokazują formy kopyt. http://www.geffers.de/15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Apetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Apetyczny to tynk mozaikowy. możesz nawet wybrać mieszankę jaką nałożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 To już wiadomo kto wyjada tynki ze ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Apetyczny to tynk mozaikowy. możesz nawet wybrać mieszankę jaką nałożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Bardzo "ciekawe" Alfred Sargent: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Kilka patynowanych i pewnie kilka niemalowanych ciekawych pozycji http://amateurdesouliers.free.fr pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 A może coś takiego do konkursu. Wszak ekologia w cenie i modzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Hehe Rewelka, tylko musiałbyś najpierw zapuścić tak swoją kolekcję, bo jak mniemam to fotka zapożyczona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 z rzeżuchą można się spokojnie wyrobić do końca konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Bardzo oryginalne buty z przyszwą płynnie przechodzącą w patkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi